|
Galaxy Tab S9 FE ve S9 FE+ tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı
-
-
Huawei Matepad Air 11-12 k bandında snapdragon 888 çöpsün yine zamzung!
-
Bu fiyata lcd çöp almak isteyen için yılın "safı" ödülü hazır olmalı.
-
Öğrenci için tablet önerisi olan var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence on numara cihaz. S7 FE almıştım iade ettim buna geçeceğim ama stokları tükenmiş gözüküyor. Umarım zamlanmadan yeni stok gelir
-
Ödülümü postalarsanız sevinirim. 12 bin liraya Trde amoled ekranlı 4+1 yıl yazılım güncellemeli, kalemi fiyata dahil sıfır tablet gösterebilirseniz ödülü size iade etmeyeceğim söz .
-
Bu ürünler de öğrenci indirimi ile 9k ile 4k bandında. Samsung için hiç fena bir fiyat değil gibi.
-
Sanırım yanlış konuya yazdınız. Öğrenci indirimi listesinde bu iki tablet yok da..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben öğrenci indirimiyle 12 bine aldım
-
Tam model yazar mısınız, hangisinin hangi versiyonunu aldınız?
-
-
Valla iyi almışsınız çünkü kampanyalı ürünlerde bu model gözükmiyor:
shop.samsung.comSamsung Shop Türkiye | Mobil | Telefon | TV | Beyaz Eşyahttps://shop.samsung.com/tr/ogrenci-indirim-programi -
Ben bu ürüne bakıyordum zaten sepetime eklemiştim. Sonra öğrenci indirimini gördüm fakat tablet listesinde bu yoktu. Yinede telefon fiyatlarını görmek için öğrenci kimliği buldum giriş yaptım. Sonra sepetteki tableti almaya gittiğimde bi baktım 12ye düşmüş :)
-
Öğrenci indirimiyle s9 fe+ aldım bende. Kılıf ve ekran koruyucu bakıyorum ama s8+ ve s9+ için satılanları alacağız gibi görünüyor boyutlarından.
-
Ben kılıfı ve camı Amazon.de den aldım, yaklaşık 1100 tlye geldi. 1 haftaya gelince yazarım aldıklarım için yorum, inşallah tam uyar.
Alete gelince, memnunum açıkçası, baya akıcı. Kalem çok kullanışlı ve rahat. Kılıf da gelince daha rahat edeceğim inşallah. Zaten geri kalan çoğu şeyim samsung o yüzden baya güzel deneyim oluyor ekosistemde. Özellikle tabletten telefonumu kontrol edebilmek büyük rahatlık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 18 Ekim 2023; 13:41:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
12.000 liraya s9 fe+ mı 16.800 liraya tab s9 mu?
-
Tabiki de S9. Teknolojik olarak çok önde.
-
aradaki fiyat farkına değer diyorsun? boyut farkı da var. tab s9 çok mu küçük kalır?
-
Boyut olayı tamamen görece. Bende S7+ ve S9 Ultra var, S9 Ultra gerçekten çok büyük, elde avuçta değilde masada kullanmaya daha müsait. S7+ ise ele falan güzel oturuyor ama kılıfıyla hafif diyemem. Düz S9 kullanımı nasıl bir haz verir bilemiyorum ama çok rahat kullanılacağı kesin.
-
ya ben 8GB versiyonunu aldım, GB'tı 256 yapınca ram 12 gb oluyormuş , arada 2 bin far vardı. Keşke onu alsaydım hiç farketmedim :/
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Huawei Matepad Air 11-12 k bandında snapdragon 888 çöpsün yine zamzung!
|
Benzer içerikler
- udf dosyası nasıl açılır
- hatasız çeviri
- twitter mavi tik alma
- instagram hikaye etiketleme yeni özellik
- whatsapp giriş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X