Bildirim
GALAXY TAB4 10.1 Mİ LG GPAD 2 Mİ [#ACİL#]
Bond Teknisyen Takım Çantası ASR-4025 Profesyonel Çok Fonksiyonlu Sağlam Dayanıklı : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DR77SR64
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynen bir bilen el atsın lütfen...
Bütçe düşük ipad alamıyoruz. bunu buldum nette..
http://www.guraks.com.tr/samsung-t530-tab-4-101-wi-fi-beyaz-samsung-turkiye-garantili--pmu40159
Bu fiyatlara varsa önerebileceğiniz tab lütfen paylaşalım. -
up -
up -
lg g pad almayı düşünüyorum bende ama tab 4 deki 1.5 gb yetmez ilerde malum samsung yani. bence g pad daha güçlü ve daha ucuz gibi duruyor teknosada 599 tl . 75 tl lik çip para için 150 tl ye ne alabilirim diye düşünüyorum :)
şaka bi yana lg g pad al keyfine bak hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: akgolo
lg g pad almayı düşünüyorum bende ama tab 4 deki 1.5 gb yetmez ilerde malum samsung yani. bence g pad daha güçlü ve daha ucuz gibi duruyor teknosada 599 tl . 75 tl lik çip para için 150 tl ye ne alabilirim diye düşünüyorum :)
şaka bi yana lg g pad al keyfine bak hocam
lg gpad alıcam her halde ama mağazaya gidip inceliyecem bide, belki orda karar değiştirebilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: bull bear
quote:
Orijinalden alıntı: akgolo
şaka bi yana lg g pad al keyfine bak hocam
lg gpad alıcam her halde ama mağazaya gidip inceliyecem bide, belki orda karar değiştirebilirim.
ekran kalitesini gördükten sonra emin olun değişmez:)
n11 de bkm nin 11 tl lik indirimiyle 568 tl ye geliyor fiyat gayet güzel ben muhtemelen yarın siparişi geçecem
-
internet üzerinden alışveriş yapamıyorum kartım yok malesef bende hafta sonu alırım büyük ihtimal
benden önce alırsanız beni haberdar edermisiniz. -
3 gün kargo süresini düşününce yarın sipariş verirsem EĞER pazartesi elimde olur ki siz çok tan almış olursunuz :)
teknosada inceleyin hocam teknosayı sevmesemde pahalı bulsamda g padı 599 tl ye satınca hemen alasım var :) -
teşekkürler, şimdiden hayırlı olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: bull bear
teşekkürler, şimdiden hayırlı olsun
sağolun siizede hocam :) -
daha evvel ipad Mini kullandım Tek kelimeyle batarya Mukemmel ama piyasaya göre ram ve işlemci cok düşük gibi :(
surekli wifi açık 7 saat kullandıydım..
Suan sıfırı 700tl civarı açıkcası bunumu alsam+Jailbreak ile her uygulamayı atsam yada
550-600tl gpad v500 fiyatı daha makul özellik işlemci ram tasarım malzeme kalitesi diğer tabletlerden 1 adım önde ama karar veremiyorum
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- tablette yazı yazarken elimi algılıyor
- yurtdışından tablet getirmek
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- en iyi kuran uygulaması
- en iyi tablet
- honor pad 9 pro
- redmagic tablet
- honor pad x8a
- redmi pad se kalem destekliyor mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X