|
Galaxy telefonlarda Samsung Mesajlar uygulaması artık ön yüklü olarak gelmeyecek
-
-
Asıl Google Mesajlar'ın ön yüklü gelmemesi lazım. Çok acayip bir şirket yazılımı beceremiyor mudur nedir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung mesajların tasarımı Google mesajlardan daha iyi, daha temiz. Yanlış karar bence
Severek kullanan bir Samsung kullanıcısı olarak fikrim, Samsung telefonlarındaki bu çift başlılıktan kurtulmadığı sürece Apple rafineliğine hiçbir zaman ulaşamayacak malesef.
Aynı işi yapabilen hem Google hem de Samsung tarafında bir kaç uygulama var, Find gibi mesela. Bunların tabi ayrı ayrı ayarları var, bir kısmı Google hesabına bağlı bir kısmı Samsung derken ortaya tam bir karmaşa çıkıyor. Birini tercih ediyorsun ama diğeri boş yere arka planda çalışmaya açılmaya devam ediyor vs...
iPhone'u alt edeceklerse bu durumdan da kurtulunması elzem. Bana kalırsa kamera hariç diğer her konuda yakaladı ve geçtiler bile zaten
Telefonları Stock Android'le getirip kendi kazandırmak istediği özellikleri ayrıca uygulama olarak sunmaktan başka şansları da pek yok gibi. Örnek olarak HP, Lenovo vb uygulamaları da yüklü gelen ama temelde Windows'la çalışan laptoplar gibi olmalı artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team McLaren -- 21 Temmuz 2024; 18:12:51 >
Truecaller varken ikisi de gereksiz. Telefon, mesaj ve spam engellemeyi tek yerden yapıyor
Doğru hamle. Spam engelleme bile yok SM uygulamasında. Google mesajların tasarımı çok kötü sadece. Üstteki forumdaşa katılıyorum SS aynı işi yapan iki mağazayı neden tutuyor cihazda, birini silmememize neden izin vermiyor? Kendi uygulamalarını ayarlarda ufak bir menüyle bile güncelleyebilecekken neden mağaza zorunluluğu var?... Ve neden Android cihazlarda her şeyi güncelle tuşu yok??? Hepsini ayrı ayrı yapmak zorundayız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Galaxy Store da Samsumg a özgü uygulamalar ve ONE UI için özel temalar ve içerikler var. İkisi de gerekiyor.
Samsungmu yazılımı beceremiyor
Apple rafineligi güvenlik açığı falan applede savundugunuz kadar iyi degil
Silməyə izin vermekte mağazadan olmuyormu
Savunduğum bir şey yok gözlemimi söyledim. Daha bir derli topluluk var iPhone'larda, evet Samsung'un daha pratik olduğu noktalar var ama dağınıklık sinir bozucu olabiliyor, sistem geneli seçenekler ve arayüzde tutarlılık azalıyor hatta bazen aynı iş için konulmuş birden fazla uygulama sistemi de boşuna yoruyor. Daha da fazla potansiyeli var bu cihazların normalde
Samsung mesajlar uygulaması daha başarılı bence özellikle temaya uygunluğu (ben siyah kullanıyorum çok başarılı) mesaj sabitleme mesajları katagorize etme ve çöp kutusu özelliği gm uygulamasında yok.
-
Google mesajların pastel cafcaflı temasına rakip olarak oldukça sade bir uygulama Samsung mesajlar.
Evet, kendi uygulamasını bile varsayılan olarak sunmaktan geri duran bir şirket için bu fazla bile. Samsung Mesajlar kullanıyorum ben de. Donanım tarafında da Exynos konusunda bir oturakları yok, kullanıcılar niye güvensin ekosistem oluşturamayan bir şirkete. Reklamlı Xiaomi'nin bir tık üstü, Oppo ile eş değer.
Yıllardır Samsung Mesajlar kullanıyorum. Google mesajlar kadar karmaşık tasarımı berbat bir uygulama daha yok. Gerçekten enteresan.
-
One UI gerçekten rezalet bir arayüz... Aynı amaca hizmet eden birden fazla uygulama, yüksek RAM kullanımı ve dahası!
Ben şahsen BBK grubunun arayüzünü daha başarılı buluyorum Samsung'a nazaran...
-
Simple sms diye bir uygulama yükledim. Hafif ve hızlı. Tavsiye ederim.
-
Android telefonlarda hem firmanın hemde Google'ın uygulamalarının olması çok normal bir şey. Hepsinde var bu durum.
Google belli ki Samsung'un belini büktü, One UI bütünlüğünü bozan bir gelişme.
-
Samsung mesajlar uygulaması standart olarak kalmalıydı.
Samsung mesajlar zaten numara bazında engelleme yapabiliyor ve Android 14 ile sanırım başlık bazında engellemeyi de geri getirdiler. (Samsung'un aptalca kararlarından bir başka tanesiydi.)
Google mesajlar uygulamasında "bu kısa mesaj yanıtlanamaz" uyarısının kapatılamaması gibi bir saçmalık var.
-
Apple ekosistemi Samsung'a göre çok farklı bir şekilde konumlanmış durumda.
Samsung mevcut bir mobil işletim sistemine kıyafet giydirirken Apple kendi mobil işletim sistemini yazıyor ve kullandırtıyor.
Samsung'da çıkardığı modeller sebebiyle büyük bir fragmantasyon yaşıyor mobil dünyada. Apple öyle değil. İşletim sistemi beli, ekran büyüklükleri belli, cihazlar belli.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Samsung mesajların tasarımı Google mesajlardan daha iyi, daha temiz. Yanlış karar bence
|
Asıl Google Mesajlar'ın ön yüklü gelmemesi lazım. Çok acayip bir şirket yazılımı beceremiyor mudur nedir
|
Benzer içerikler
- whatsapp mesaj sabitleme
- twitter video indirme nasıl olur
- adresimde kimler var
- telefonu webcam olarak kullanma
- whatsapp tek seferlik fotoğraf atma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X