Arkadaşlar ben galaxy w almak istiyorum.Ama kafama takılan bazı sorular var. 1.Galaxy W da Flash Player var mı? 2.Galaxy S3 teki uygulamalar Galaxy W da kullanılabilir mi? 3.Okuduğum yorumlar kadarıyla günceleme yapmak zormuş bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz?
1.Flashdestegi var 2.Tabiiki kullanabilirsiniz ikiside android 3.Resmi guncelleme cıkmadı ben aldıgımdan beri ve android 4 resmi olarak gelmeyecek.Fakat custom rom atabilirsiniz ve bu root gerektirir.(root garantiyi bozuyor diye biliyorum)Icsnin bazı ozelliklerini tasıyan value pack guncellemesi gelecek
Eyvallah çok sağolasın :)
3. madde dışında diğerleri ok. Sürüm yükseltme yapılamıyor. Ama bu telefon fiyat performans olarak çok başarılı. tavsiye ederim.
3 aydır kullanıyorum arada kendisine restart atıyo .Nadirende kilitleniyo ancak kullanımla da alakalı hafızasını doldurmayla vs. Yeteri kadar hızlı bir telefon s3 ile kıyaslamak çok büyük hata olur mercedes s ile c kıyaslamak gibi . Kesinlikle tavsiye ederim W cidden fiyat/kalite oranı muhteşem bir telefon. Yazılıma 2 katı para vermeyin iphone almayın :))
Aslında 2. madde takıldım S3 Android 4.0 (ICS) fakat Galaxy W Android 2.3 (Gingerbread) bu bir uygulama farkı oluşturmaz mı?
sadece s3 e özel oyun yapıyolar illaki olcak . s3 alamıyosanız w alınır . s3 performansı olmayan bi telefonda s3 programlarını calıstırması beklemek biraz ütopik bnce
Eyvallah
Beyler bişey sorcam facebooktaki videolar nasıl izleniyor.telefona yükledikten sonra mı açıyor yoksa anında bilgisayaradaki gibi mi açıyor? Şimdiden teşekkürler
Bilgisayardaki gibi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme