Şimdi Ara

galaxy w mi ace 2 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 750 lira bütçeye hangisi alınmalı sizce acil önerilerinizi yazarmısınız

• ben w kullaniyorum gayet memnunum donanim olarak ace2 daha iyi ama rom aticaksan w al derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ace 2 al hocam veya 50 lira falan daha bul s3 mini ya da galaxy s advance bulursun 800 e.
  • Sıfır s3 mini yada 2. El s2 olabilir . Ben olsam 2. El s2 alırdım

• köyde kardeşim kullanacak
    romla filan uğraşacağını sanmam
    ace2 daha hızlı sanırsam çift çekirdek olduğu için de mi?

bulunduğu yerde 2. elle pek ugrasamaz ,
    kendim alcak olsam 2. el mantıklı da malesef sıfır önerileri alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamiBelgin -- 21 Nisan 2013; 21:33:29 >
  • motorola atrix alabilirsin 550 filan hem rami 1 gb hem coft cekirdek 1.0 ghz wonder 1.4 ama tek cekirdek atrix ikisinden de naroz iyi yani hem samsunglar gibi stock halinde onlarca gereksiz uygulama olmuyo basit sade arayuzu root a rom a da gerek olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Allah Diyen Tirbüşon

motorola atrix alabilirsin 550 filan hem rami 1 gb hem coft cekirdek 1.0 ghz wonder 1.4 ama tek cekirdek atrix ikisinden de naroz iyi yani hem samsunglar gibi stock halinde onlarca gereksiz uygulama olmuyo basit sade arayuzu root a rom a da gerek olmaz

telefonun özelliklerine baktım gerçekten de güzelmiş aklım kaydı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G5 mi Note 5 mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ace 2
  • Galaxy W.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Srcn81 -- 21 Nisan 2013; 21:50:08 >
  • Ace2 her yönden daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SamiBelgin

köyde kardeşim kullanacak

motorola atrix al hepsiburada da 570lira indirimde ace 2den daha ustun ve neredeyse s2 ile ayni performansda bunu kesinlikle bir dusun 2 cihazida kullanmaktayim. wonder ise kesinlikle tavsiye etmiyorum yegenim aldigina pisman cift cekirdek 800mhz tek cekirdek 1.4ghzden iyidir her zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamRtm -- 21 Nisan 2013; 22:09:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamRtm

quote:

motorola atrix al hepsiburada da 570lira indirimde ace 2den daha ustun ve neredeyse s2 ile ayni performansda bunu kesinlikle bir dusun 2 cihazida kullanmaktayim.

sürümü 2.2 de kalmış deniyor yükseltebiliyormusunuz atrixi?
  • quote:

quote:

quote:

motorola atrix al hepsiburada da 570lira indirimde ace 2den daha ustun ve neredeyse s2 ile ayni performansda bunu kesinlikle bir dusun 2 cihazida kullanmaktayim.

sürümü 2.2 de kalmış deniyor yükseltebiliyormusunuz atrixi?

evet yukseltilebiliyor 2.3.4 e guncellemesi var 2.3.6da olabilir custom olarak 4.1 surumunu kullaniyorum bn

• quote:

Orijinalden alıntı: Allah Diyen Tirbüşon

motorola atrix alabilirsin 550 filan hem rami 1 gb hem coft cekirdek 1.0 ghz wonder 1.4 ama tek cekirdek atrix ikisinden de naroz iyi yani hem samsunglar gibi stock halinde onlarca gereksiz uygulama olmuyo basit sade arayuzu root a rom a da gerek olmaz

Bu saatten sonra satılan Atrix ler genellikle refurbished olduğundan önermiyorum. Ace 2 daha mantıklı bir seçim olacaktır.

• kardeşim ben ace 2 alacaktım sonra s3 mini almaya karar verdim. ithalat garantili 650 liraya s3 mini bulabilirsin.
  • Mağaza/market indirimlerinde çok iyi fiyatlar olabiliyor.Kampanya bekleyip yada araştırıp uygun fiyata s3 mini al. S3 mini ile o telefonların devri bitti.

@SamiBelgin
  • quote:

arkadaşlar 750 lira bütçeye hangisi alınmalı sizce acil önerilerinizi yazarmısınız

599TL den ACE 2 satıldı. Samsung a imei atılabiliyor ve ace 2 yakında JB 4.1 alacak ( 450TL yurt dışı ürünler satılıyor DH de )

Galaksy W den çok şikayet var

750TL ye garantili S3 mini bile alabilirsiniz (1ghz 2 çekirdek + 1 gb ram ve dizayn farkı var )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bukalemun -- 22 Nisan 2013; 0:13:12 >
  • s3 mini almaya bak.
    Galaxy w kullandım. Telefon fazla sorun çıkartmıyor ama ram'in yetersiz olduğunu hissettiriyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

motorola atrix al hepsiburada da 570lira indirimde ace 2den daha ustun ve neredeyse s2 ile ayni performansda bunu kesinlikle bir dusun 2 cihazida kullanmaktayim. wonder ise kesinlikle tavsiye etmiyorum yegenim aldigina pisman cift cekirdek 800mhz tek cekirdek 1.4ghzden iyidir her zaman.

atrix 2 yıllık cihaz. kronik sorunları var. rom desteği yok ve TEKNİK servisle kim uğraşacak ? tegra 2 çöp olmuşken mobil telefon sektöründe ( ki 570 TL ye atrix alana şaşarım ) ATRİX ancak 2 ci elden 350 TL ye alınırsa kullanılabilir.

Samsung ACE 2 çıkış süresi + orjinal rom ve kullanılabilirlik olarak çok daha iyidir.

• 625 liraya kvk magazasında grey market (paralel ithalat) buldum
    almalımıyım acaba?
    ace 2
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.