Şimdi Ara

Galaxy W Root Ettikten Sonra Neler Yapmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android konusunda yeniyim. Az önce root ettim telefonu ama rom yükleyip yüklememek konusunda kararsızım ve birkaç sorum var.

2 aylık bir telefon, telpa garantili, 2. el aldım. Telefon bana çok yavaş geldi, uygulamanın birinden çıkıp diğerine girerken takılıyordu sorun çıkarıyordu.

Telefondan beklentim performans.

1. Performans için cyanogenmod gibi rom yüklemeli miyim? Ya da ICS ya da JB sürümlerine geçmeli miyim?
    2. ICS, JB yüklemesem bir yerim eksilir mi? :D

3. Sistemde gereksiz yer kaplayan, yavaşaltan uygulamalar nelerdir? Nasıl kaldırırım? Google+ , gamehub vs gibi?

• Kesinlikle JB yüklemelisin. İnanın kendi yazılımından daha iyi çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy w kullanıcısıyım. ıcs(cyanogenmod 9) de denedim jb(cyanogenmod 10) de benim tavsiyem kesinlikle jb yükleyin pişman olmazsınız.Çok daha hızlı ve stabil.Gereksiz uygulamaların hiçbiri de yok.Stock romda 13 tane gereksiz uygulama saydım çok yer kaplıyorlardı.Rom atmanızı tavsiye ederim stockromda indirilemeyen uygulamaları da indirebiliyorsunuz bu sayede
  • Cyanogenmod 10 beta 1i yükleyeceğim birazdan tavsiyeleriniz üzerine. @
    utQ94
    @-forumber-

Bir de kernel vs. diyorlar, romu yükledikten sonra yapılacak bir şeyler var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mindcancer

Cyanogenmod 10 beta 1i yükleyeceğim birazdan tavsiyeleriniz üzerine. @
    utQ94
    @-forumber-

Bir de kernel vs. diyorlar, romu yükledikten sonra yapılacak bir şeyler var mı?

beta 1 derken?

Ben şuradaki ROMu yüklemiştim,bu CM10 değil CM10.1,hem stabil hemde güncel;
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2214042

Ek kernel falan yüklemenize gerek yok. Sadece ROMu kurmanız yeterli.

Ayrıca ROMu kurarken ROMu yapan geliştirici şuradaki CWM yi kurmanızı önermiş,aksi takdirde cihaz brick olabiliyor;
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1446593

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_75918517/tm.htm

şu linkteki Cyanogenmod 10 RC (Build 1) i yüklemeyi planlamıştım ben. Daha stabil dendiği için

bir de telefonu kabloyla bilgisayara bağladığımda şarj oluyor fakat driver yüklemesi başarısız oluyor, CWM yüklememe engel olur mu bu?
    Driver meselesi Kies yüklemediğim içinmiş onu öğrendim şimdi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mindcancer -- 11 Haziran 2013; 15:26:33 >
  • Hocam ics gb zaten cyanogen mod romlar.Stock olarak en son gb vardı.Size tavsiye şarj ve performans anlamında en stabil cm9.Cm10 final release çıktı arco yeni telefon alacağı için mecburen finalleri çıkarıyor.Bana kalırsa stock romu özelleştirin veya cm9 yükleyin.En azında cm10.1 final çıkana böyle idare edin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jb rom kur hemen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.