|
Galaxy Watch 7 Ultra, iki kat yüksek pil ömrü sunabilir
-
-
2 kat yetmez, bu akıllı saatler AOD açık olmasa bile Max 1.5 günde bitiyor. (30saat Max) Düzgün bir süre sunması isteniyorsa en azından 1 hafta gitmeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 28 Mayıs 2024; 21:42:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Rezalet pil ömrü
Bu tasarımla gelecekse isterse 300 saat pil ömrü sağlasın. 2 senedir erteliyorum artık başka model alıp geçeceğim bu işi.
-
Haklı bir yorum, o kısmı eleştirmeyi unutmuşum süreyi görünce yine çıldırdım.
Tasarıma yine takılanlar olmuş. Belli ki ekledikleri yeni sensör(ler) için alana ihtiyaçları oldu ve ekran yapısını bozdamadan kasayı uzatmayı seçtiler o kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpeck -- 28 Mayıs 2024; 22:02:40 >
-
Watch 3 kullanıyorum şarjı 2 gün dayanıyor, AOD kapalı hareket sensörü ile ekranı açıyor ve bence bu yeterli. Şarj düzenini iyi ayarlarsanız gün içinde şarj bitmiyor. Bence bu saatlerde pilin 2 3 günü götürmesi yeterli heri kalanı kullanışlılık ve sahip olduğu sensörler.
Huawei’ler nasıl başarıyorda 1 hafta pil ömrü sunuyor
-
Anlasilan pil omru yine husran olacak.
-
Tasarımı beğendim ben.
-
Valla watch 6 astro 2 gün zor gidiyor en az 1 hafta gitmeli rezalet 2 günde bi çıkarmak
Donanım yok çünkü onlarda, stok saat. mesela gt serisine bakın, runner serisine bakın 32 mb ram var evet gb değil mb. Yine fark ettiyseniz hiçbir saatinde işlemci bilgisi yok çünkü çoğunlukla aynı işlemciyi birçok modelde kullanıyorlar ve yıldan yıla pek bir gelişme olmuyor. Saatlerinde donanım olarak bilgiyi bu yüzden vermiyorlar ve inceleme adı altında yapılan ürün tanıtımlarında da kimse bundan bahsetmiyor, pardon bahsedemiyor. Hal böyle olunca saatlere bir şey de yüklenmeyince pilin 1 hafta gitmesine şaşırmamalı. Aynı donanımı haberin konusundaki samsung saate koysanız o da 1 hafta rahat gider, gerçi işletim sistemi yüzünden zor gider ama burada demek istediğim huawei işletim sistemi çok süper falan olduğu için olmuyor o pil süresi.
-
yaklaşık 6 aydır gt 3 kullanıyorum, akıllı saatten beklentinize bağlı. ben telefon görüşmesi,kaliteli bir ekran, saat kadran çeşitliliği,multimedya kontrolü, bildirimlerin gelmesi ve 2 hafta pili dayanabilen bir akıllı saat ile mutluyum.
akıllı saatlerden beklenti akıllı telefonlar gibi olunca haliyle pil sorunu oluyor. küçücük ekranda
-
Huawei GT3 ile full açık 1 hafta kullanıyorum. Kısınca 13 gün
-
Neyinize yetmiyor anlamıyorum. Siz uyumuyor musunuz? Kolunuzda eşek kadar saatle mi yatağa gireceksiniz? Yatarken çıkarırsın saati kıyarsın şarj pedinin üstüne kalkınca alırsın ordan takarsın. 2 günde 1 duşa da mı girmiyorsunuz? Saatsiz girin, 20dk şarja koysanız yeter. Şu şarj konusunu bu kadar büyütenleri anlamıyorum. Galaxy Watch 4 Classic 46mm kullanıyorum, aod açık, wifi, gps, bildirimler, vs. Her şey açık, şarjı 2 gün gider ama her gece %55-65 takıyorum.
-
Uyurken çıkarırsan uyku kalitesini nasıl ölçecek o saat peki? Basit düşünüyorsunuz. Saat dediğin en az 3-5 gün gitmeli. Beklentiye bağlı bir şey ama ben bir kaç yıl önce honor watch gt2 pro kullandım ve şarjı 2-3 hafta gidiyordu ve benim beklentilerimi karşılıyordu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
2 kat yetmez, bu akıllı saatler AOD açık olmasa bile Max 1.5 günde bitiyor. (30saat Max) Düzgün bir süre sunması isteniyorsa en azından 1 hafta gitmeli.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X