Şimdi Ara

Galaxy Watch 7 Ultra, iki kat yüksek pil ömrü sunabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galaxy Watch 7 Ultra, iki kat yüksek pil ömrü sunabilir
    Samsung'un yakında tanıtılacak Galaxy Watch 7 serisinin üst modeli Galaxy Watch 7 Ultra'nın yeni tasarımı geçtiğimiz gün ortaya çıkmıştı. Yeni gelen bilgiye göre akıllı saat, önceki nesle göre daha büyük pil ile daha uzun bir kullanım süresi sunacak.

100 saat kullanım süresi sunabilir

Gelen haberlere göre Galaxy Watch 7 Ultra, Watch 7 serisindeki diğer modellerden daha uzun pil ömrüne sahip olacak. 578 mAh pil ile gelmesi beklenen saatin 100 saat kullanım süresi sunacağı iddia ediliyor. Bu da tek şarj ile 4 günün üzerinde bir kullanım süresine tekabül ediyor. Kıyaslama açısından, Galaxy Watch 6 Classic ve Watch 5 Pro'nun sırasıyla 425 mAh ve 590 mAh pil kapasitesiyle 40 saat ve 80 saat pil ömrü sunduğunu belirtelim. Apple Watch Ultra 2'nin ise 564 mAh kapasiteyle 36 saatlik pil ömrü sunuyor. 

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Watch 7 Ultra, büyük tasarım değişikliğiyle geliyor

Bataryadaki büyümenin dışında saatte kullanılacak yeni çipset de kullanım ömrünün artmasında büyük etken. Samsung'un yeni çipseti Exynos W1000'in 3nm süreciyle üretildiği ve önceki işlemciye göre %20 daha hızlı olduğu belirtiliyor. Önceki nesil Exynos W930 ise 5nm sürecinde üretiliyor. Dolayısıyla daha gelişmiş üretim süreci, daha verimli ve daha az güç tüketen işlemcilerin üretilebilmesini sağlıyor.

Galaxy Watch 7 Ultra, iki kat yüksek pil ömrü sunabilir
    Ek olarak, Galaxy Watch 7 Ultra'nın, Apple Watch Ultra'ya benzer şekilde suyun 100 metre altındaki basınca dayanabileceği belirtiliyor. Ancak cihazların çalışabileceği derinlik çok daha az. Apple Watch Ultra suyun 40 metre altında çalışabiliyor. Dolayısıyla Galaxy Watch 7 Ultra için de benzer bir değer söz konusu olabilir. 

Daha köşeli hatlara sahip olacak olan Galaxy Watch7 Ultra, üçüncü bir fiziksel düğme, daha büyük hoparlör, yeni sağlık sensörleri ve farklı kayış stiliyle 10 Temmuz’da Paris’te düzenlenecek Unpacked etkinliğinde tanıtılabilir.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/05/28/galaxy-watch-7-ultra-to-bring-over-2x-battery-life-than-watch6-classic/

• 2 kat yetmez, bu akıllı saatler AOD açık olmasa bile Max 1.5 günde bitiyor. (30saat Max) Düzgün bir süre sunması isteniyorsa en azından 1 hafta gitmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 28 Mayıs 2024; 21:42:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rezalet pil ömrü

• Bu tasarımla gelecekse isterse 300 saat pil ömrü sağlasın. 2 senedir erteliyorum artık başka model alıp geçeceğim bu işi.

• strathmorea kullanıcısına yanıt
    Haklı bir yorum, o kısmı eleştirmeyi unutmuşum süreyi görünce yine çıldırdım.

• Tasarıma yine takılanlar olmuş. Belli ki ekledikleri yeni sensör(ler) için alana ihtiyaçları oldu ve ekran yapısını bozdamadan kasayı uzatmayı seçtiler o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxpeck -- 28 Mayıs 2024; 22:02:40 >
  • Watch 3 kullanıyorum şarjı 2 gün dayanıyor, AOD kapalı hareket sensörü ile ekranı açıyor ve bence bu yeterli. Şarj düzenini iyi ayarlarsanız gün içinde şarj bitmiyor. Bence bu saatlerde pilin 2 3 günü götürmesi yeterli heri kalanı kullanışlılık ve sahip olduğu sensörler.

• Huawei’ler nasıl başarıyorda 1 hafta pil ömrü sunuyor

• Anlasilan pil omru yine husran olacak.

• Tasarımı beğendim ben. Galaxy Watch 7 Ultra, iki kat yüksek pil ömrü sunabilir 

• Valla watch 6 astro 2 gün zor gidiyor en az 1 hafta gitmeli rezalet 2 günde bi çıkarmak

• burnas kullanıcısına yanıt

Donanım yok çünkü onlarda, stok saat. mesela gt serisine bakın, runner serisine bakın 32 mb ram var evet gb değil mb. Yine fark ettiyseniz hiçbir saatinde işlemci bilgisi yok çünkü çoğunlukla aynı işlemciyi birçok modelde kullanıyorlar ve yıldan yıla pek bir gelişme olmuyor. Saatlerinde donanım olarak bilgiyi bu yüzden vermiyorlar ve inceleme adı altında yapılan ürün tanıtımlarında da kimse bundan bahsetmiyor, pardon bahsedemiyor. Hal böyle olunca saatlere bir şey de yüklenmeyince pilin 1 hafta gitmesine şaşırmamalı. Aynı donanımı haberin konusundaki samsung saate koysanız o da 1 hafta rahat gider, gerçi işletim sistemi yüzünden zor gider ama burada demek istediğim huawei işletim sistemi çok süper falan olduğu için olmuyor o pil süresi.

• strathmorea kullanıcısına yanıt
    yaklaşık 6 aydır gt 3 kullanıyorum, akıllı saatten beklentinize bağlı. ben telefon görüşmesi,kaliteli bir ekran, saat kadran çeşitliliği,multimedya kontrolü, bildirimlerin gelmesi ve 2 hafta pili dayanabilen bir akıllı saat ile mutluyum.

akıllı saatlerden beklenti akıllı telefonlar gibi olunca haliyle pil sorunu oluyor. küçücük ekranda

• Huawei GT3 ile full açık 1 hafta kullanıyorum. Kısınca 13 gün

• Neyinize yetmiyor anlamıyorum. Siz uyumuyor musunuz? Kolunuzda eşek kadar saatle mi yatağa gireceksiniz? Yatarken çıkarırsın saati kıyarsın şarj pedinin üstüne kalkınca alırsın ordan takarsın. 2 günde 1 duşa da mı girmiyorsunuz? Saatsiz girin, 20dk şarja koysanız yeter. Şu şarj konusunu bu kadar büyütenleri anlamıyorum. Galaxy Watch 4 Classic 46mm kullanıyorum, aod açık, wifi, gps, bildirimler, vs. Her şey açık, şarjı 2 gün gider ama her gece %55-65 takıyorum.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Uyurken çıkarırsan uyku kalitesini nasıl ölçecek o saat peki? Basit düşünüyorsunuz. Saat dediğin en az 3-5 gün gitmeli. Beklentiye bağlı bir şey ama ben bir kaç yıl önce honor watch gt2 pro kullandım ve şarjı 2-3 hafta gidiyordu ve benim beklentilerimi karşılıyordu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.