Şimdi Ara

Galaxy wonder W alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kullanlar memnun musunuz artı ve eksileri neler ben oyuna düşkünüm o yüzden kaliteli oyunlarda donma yapıyor mu kaldırıyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: berk 01

kullanlar memnun musunuz artı ve eksileri neler ben oyuna düşkünüm o yüzden kaliteli oyunlarda donma yapıyor mu kaldırıyor mu ?

Samsung Galaxy i8150 Wonder kullanım alanına göre iyi bir telefon. Benim önceki telefonum olur kendisi. Kaliteli oyunlarda elbette donma yapacaktır. Telefon 1.4 Ghz işlemciye sahip ve sadece 512 rami var. Bu da oyunlar için yetersiz kalıyor. Tabi kaliteli oyundan kastınıza bağlı. 1.8 Ghz overclock ile custom rom kullanarak oynardım ben oyunları ama risk tamamiyle kullanıcıya aittir. Şu anda Samsung Galaxy i9100 S2 kullanıyorum ve oyun performansı hakikatten başarılı. 600 TL sıfır Galaxy W mı almak daha mantıklı 800 TL civarı Galaxy S2 mi derseniz ben S2 tercih ederim. Cihazım sıfır olsun benim olsun garantisi olsyn diyorsanız Oyun performansından vaz geçer iletişim internet görüşme mesajlaşma vb durumlar için Galaxy W alırsınız. Üzerinde oynamalarla Cyanogen Mod 9 Beta sürümüyle stabil bir performans elde edersiniz. Kerneli şu anda hatırlamıyorum ama OC+ overclock cpu kernel ile de elde ettiğiniz performans artabilir. Elinizde yanlış hatırlamıyorsam 352 MB gibi bir ram kalıyor bunun çoğunu sistem tüketiyor gerisini siz hesaplayın. Kişisel tecrübe ettiğim yorumlar bu şekilde karar ve risk oranları size aittir :) iyi forumlar.

• Asla alınmaz;Ace 2 ya da Sola alınır, bütçe varsa S3 Mini, Xperia P, S Advance modellerine de bakabilirsiniz ve risk alarak S2'de düşünebilirsiniz...
  • Oyun için 3 şey önemlidir. Işlemci ekran kartı ve ram. W'nin işlemcisi 1.4 ghz gayet iyi. Ram 512 yeterli değil. Ekran kartı (gpu) adreno 205 yetersiz. Oyun amaçlı telefon alacaksanız mali400 ya da adreno 220 ve üzeri gpu.su olan, rami en az 768mb olan ve çift çekirdek işlemcisi olan bir telefon seçmenizı öneririm. Tek çekirdeklı alacaksanız en az 1.2 ghz olmalı bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayisikent

Oyun için 3 şey önemlidir. Işlemci ekran kartı ve ram. W'nin işlemcisi 1.4 ghz gayet iyi. Ram 512 yeterli değil. Ekran kartı (gpu) adreno 205 yetersiz. Oyun amaçlı telefon alacaksanız mali400 ya da adreno 220 ve üzeri gpu.su olan, rami en az 768mb olan ve çift çekirdek işlemcisi olan bir telefon seçmenizı öneririm. Tek çekirdeklı alacaksanız en az 1.2 ghz olmalı bence.

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.