Şimdi Ara

Galeriden 2.el araba alirken nelere dikkat edeyim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
5.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Abi sakın alma galeriden hem de Ankaradan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • galeriden araba almak için çakal olmak lazım,çakal değilsen işin zor,yanında akrabadan talukattan uyanık birilerini yanına al yoksa illaki keklerler,keklemeye çalışacakları kesin

bende bir donem bakmıstım,
    galerıcılere aracı ekspertize sokacağım dedıklerınızın dısında bir şey çıkarsa ekspertiz parasını verecekmısın dedıgımde hiçbiri kabul etmemişti.

buradan da ne çıkıyor araclarda anlatmadıgımız seyler var,senı kandırıp satarsak enayının parasını yedık dıyıp keyfimize bakıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

Şuanki arabamı 20 gün önce galeriden aldım. Araba birebir galericinin söylediği gibi. Güvendiğiniz biryere expertiz yaptırın yeter.

Kesinlikle katılıyorum size.
    Araca sağlam bi expertiz yaptırılması yeterlidir.
  • Kurumsal çalışan galerilerden alabilirsin sorun olmaz.bunlar ekspertiz, bakım yaptırır ve tüm bilgilerini sizinle paylaşır belgesiyle. Yakınıma aldık ne dedilerse aynısı çıktı servise bakıma götürünce (bakım zamanı gelmiş önceki sahibi satacağım deyip bakıma sokmamış)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel önerileri olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caspento

Güncel önerileri olan var mı ?

Var, olmaz mı? Diğer tüm arkadaşların farklı düşünüyorum. cümleyi devrik yapıyorum. Araba galeriden almayın.

Şaka bir yana dürüstlüğüyle nam salmış galericiler de var. Mümkünse onlardan almaya çalışın. Galericiler genellikle alanı değil satanı kazıklarlar, milletin arabasını elinden ucuza alırlar. Bir de Renault 2 gibi servisle beraber çalışan galeriler var ki onlardan araç almak çok çok mantıklı.

• galeriden araba mı alınır yahu, galeride kolay kolay temiz araba olmaz, olduğunda da fiyatı güzel olmaz
  • Genel kanı olarak galerilere kimsenin güveni kalmamış, bu adamlar üç kağıt yaparken gerçekten kendi bacaklarına kurşun sıkıyorlar, forumun genel düşüncesine bakarsak. Bende aratırken malum sitede, sahibinden diye süzmeden arattırmam pek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caspento -- 30 Kasım 2014; 20:47:48 >
  • 1- galeriye 1 km yakın olan yerden dahi araba alınmaz

2- satan kişinin galerici tanıdığı varsa alınmaz

3- galericinin önüne bir dönem park etmişse o araba alınmaz

4- plakasında G harfi olan araç alınmaz galericiyi çağrıştırıyor diye :D

5-galericinin sürekli gittiği tamircide bakım yapılmış araba alınmaz...
  • konu resmen moralimi bozdu ya, elinde arabası olan için nimet gibi geliyor(du) bana,
    al satla uğraşacak vaktim yok direk galeride takaslarım aracı diyordum herkes galeriden alma diyor
    kendi arabama ilan açayım bekleyeyim onu satayım sonra temiz araç arayayım gibi bir lüksüm yok, çok vakit alır
    diğer türlü bunu yapan oto bayileri var onlarda benim aracımı takaslayıp sıfır satıyor
    mecburen sıfır mı alayım şimdi? napayım
  • Galeriden araba almayın lafına katılmıyorum. Belki yarısından fazlası dolandırıcıdır ama içlerinde ahlaklı olanlar da var. Adamların sonuçta yeri yurdu belli. Kötü araba satsa, yarın adamların kapısında sorun çıkaracaksın. Şahıstan alınca o şahsı bulabilir misin ? Bu yönden bakarsak, şahıstan almak daha riskli. Ben de arabamı galeriden aldım ve adam baştan söyledi değişeni vs. Ekspertize soktuk ve dedikleri ayenen çıktı.
    Kilometre ile oynama kesinlikle yoktur dedi. Onu da şöyle anlayabiliriz. Opel aracın elektronik yetkili servis bakım kartı var. Kartla birlikte gittim yetkili servise, adamın bütün bakımları çıktı ortaya. Kaç kilometrede bir bakıma girmiş, hangi sürelerde girmiş yazıyor.
    Atıyorum adam 70.000 (2010) - 85.000 (2011) - 97.000 (2012) kmlerde bakıma girmiş olsun. Arabayı alırken bakıyorum araba 105.000 km de ve 2014 yılındayız. Demek ki kilometre ile oynanmamış. Bu arabayı 97.000 kmden aşağı çekse zaten yalanı ortaya çıkacak. 97.000 de bakıma girmiş görünüyor.

Anladınız mı la, çok karışık oldu sanki.

Birde galericiler fırsatçı olduğu için, paraya sıkışan adamların arabasını anında kapıyorlar. Ucuza alıyorlar ve piyasaya göre uygun fiyattan satabiliyorlar.
    Nerden alırsan al risk vardır. Ekspertiz'e sokmak ve servise göstermek şarttır.

• Marka yapmış bir galeri ise alırım. Ama öyle sokak aralarında ki galerilerden alacağıma sahibinden bulmaya çalışırım.
  • Galeriden araba alırken boşuna kasma

Nasılsa kazıklayacak

Zevk almaya bak

Yada hiç bulaşma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahhaha son 2 mesajın reklam oldugu nasıl da belli cakılmamasını istiyorsaız bask aturlu hareket edin
  • Galeriden araba almam ve galeriye satmam.
  • reklamlarda çok inandırıcı maşşallah
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.