Şimdi Ara

Galeriden 2.el araba alirken nelere dikkat edeyim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
5.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MetuEs

quote:

Orijinalden alıntı: Emre A.

Eskişehirdesiniz galiba hangi galeriden baktiniz aracı?

araca ankarada baktım.
    galerici ilk sahibinden almış. istediğin yere ustaya göster göster araca güveniyorum dedi

Bende ilk aracımı galeriden almıştım bana da hep ben aracıma güveniyorum demişti.Sonra neler çıktı neler
  • Alacaksanızda araca full expertiz yaptırın özel bir firmada sonrada yetkili servise yaptırın..
  • galeriden araç alınmaz
    zaten ustaların büyük çoğunluğu galericileri tanır ve araç için çok olumlu şeyler söylerler
  • Galerici lafına inanma. Illa ki baktir her yerine. Nerden ne çıkacağı belli degil. Dış görünüş yaniltabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hLL6 -- 15 Mart 2014; 0:09:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulağınızın arkasına dikkat edin hocam.

• No galeri
    No cry
  • Galeriden gayette guzel arac alınır. Istanbul bagcilardaki autocenteri ve automallu biliyor musunuz? Yaklaşık 8000 tane esnaf var orada.. Binlerce ikinci el arac var ve oranın içindeki noterlerde günde yüzlerce satış yapılıyor. adamlar Ferrari'nin milyonluk aracını bile satıyorlar. O kadar galericinin icinde konuşmasını tipini beğenmez isem bakmıyorum bile arabasına çünkü seçeneğin cok, ilk gittiğimizde biz aradığımız arabadan bile onlarca bulmuştuk. Sonra, Garantili, imzalı döküman veren computest firmaları var en iyilerinden biri Umran da her noktasını kontrol ediyorlar aracın. Sonrada raporları ile birlikte tek tek anlatıyorlar aracın durumunu. Kendin binip götürüyorsun zaten kendi bakma şansında oluyor.

Ben sahibinden olan adamlara guvenemiyorum asıl, ne olduğu belli degil, bir sorun çıksa ara ki bulasın, esnaf gibi müşteri kaygısıda yok, anlasada anlamasada arabasını övüp duruyor, yok ustanla gel burada bak, ben tok saticiyim ayakları, buluşma saati ve yeri sorunları.

Ben galeriden aldım, cok memnun kaldım. Oturdum çayımı ictim, noteri bile elanlari halletti gittim sadece imza attım. Bir hukukumuzda oluştu adamla artık arabamı lazım bana, cevreme ilk onda ne var ona bakıyorum.

• Galeriden kasıt akrabanız,ahiretliğiniz ne bileyim tertibiniz falna değilse almayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

galeriden sıfır araç dahi almayın ne olursa olsun aman diyim paranızı yolda mı buldunuz siz

Kastettiğiniz galeriler farklı olmalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

Kulağınızın arkasına dikkat edin hocam.

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayın hatta alır gibi bile yapmayın...
  • Hocam kusura bakmayın dürüstleri muhakkak vardır . ama yinede siz sorun yaşamak istemiyorsanız galeriye bulaşmayın
  • alsatçıdan ve galeriden araba almayın
  • Şuanki arabamı 20 gün önce galeriden aldım. Araba birebir galericinin söylediği gibi. Güvendiğiniz biryere expertiz yaptırın yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • her galeri kötümü yav
  • "Galeriden almayın" diyen arkadaşlara katılmakla birlikte, Alım-Satım yapan birinden de araç almayın! Kullanıcı olmasına dikkat edin.
  • Galeriden 2.el araba almamaya dikkat edin yeter
  • Almamaya dikkat edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de farklı olarak bir şey söylemek istiyorum: ''Galeriden araba almayın'' !!!
  • Araba almayın galeriden...
    Bir kere galerici ucuza aldığı aracı size daha pahalı ittirmeye çalışıyor. Ticaretin temel mantığı bile alıcıya zarar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.