Şimdi Ara

Galeriden niye araba alınmaz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
5.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozdemir_

quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

Eğer tanıdık güvenilir olduktan sonra neden alınmasın..

bu zamanda tanıdıklardan korkacaksın güvenilir olsun yeter

Alıntıları Göster
    Ankarada cebecideki galerilerden birinde bir hyundai accent 1,5 gls yi incelemiştim araç 159.000 km deydi
    kilometresi fazla geldiğinden yanaşmadım.

Bir hafta sonra bir gazete ilanı gördüm ve adrese gittim inanırmısınız aynı araba yanına yaklaşıp göstergeye bakında kilometre sayacında 60.000 yazdığını gördüm.

Elbette dürüst galericileri tenzih ederiz ama durum ortada bu gibi üçkağıtçılar yüzünden iyler de zarar görüyor malesef.

Tanıdığınız bir galericiyse sizi kazıklamayacağından eminseniz ancak bu şartlarda galeriden araba alınabileceğini düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TUFANELKA

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TUFANELKA

arkadaşlar öyle bir konuma soktunuz şimdi bizde eskiden galericilik yaptık ben utandım yani resmen alayını karalıyosunuz...

o zaman ikinci el telefon satan adamlarda namussuz
    bakkallarda namussuz veresiye yazıolar 2 katını alıyolar
    minibusculerde öle ınsanların ustune cıkar gıbı araba kullanıyolar
    bılgısayar satıcılarıda öyle bilmezsen sonuna kadar geçiriyolar
    cd satanlarda öyle

bana bi tane sektor söyleyin içinde namussuzu olmayan ? bulamazsınız eger bu kadar karalıosanız bende butun ulkeyı karalayabılırım usttekı orneklerle....adam 11 lıralık arabaı 10 a alıo 12 ye satıomus ne yapsın peki 15 e alıp bedavaya mı dagıtsın...adamın işi bu ticaret...arabayı satan adamda çıkarsın o zaman her hafta arabasını kartal araba pazarına...giriş 25 + yol parası + yemek = 50 4 hafta satamazsa zaten 200 250 mılyon zarara gırcek bıde acelesı warsa nabıcak...galericinın verdıgı 10 lıraya sukredıcek bu kadar basıt

son paragrafının altına imzamı atarım... elbette ticaretin gereğini yapıyor galericiler... vakti olan arabasını pazara sokar satar bu kadar basit... ama ilk paragrafta alınganlık göstermişsiniz, kimse her galerici böyledir demiyor... dikkat emek lazım diyoruz, böyle yapanlar da var diyoruz demeyelim mi... olmuyo mu böyle olaylar siz söyleyin o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: hlkkln

quote:

Orjinalden alıntı: TUFANELKA

arkadaşlar öyle bir konuma soktunuz şimdi bizde eskiden galericilik yaptık ben utandım yani resmen alayını karalıyosunuz...

o zaman ikinci el telefon satan adamlarda namussuz
    bakkallarda namussuz veresiye yazıolar 2 katını alıyolar
    minibusculerde öle ınsanların ustune cıkar gıbı araba kullanıyolar
    bılgısayar satıcılarıda öyle bilmezsen sonuna kadar geçiriyolar
    cd satanlarda öyle

bana bi tane sektor söyleyin içinde namussuzu olmayan ? bulamazsınız eger bu kadar karalıosanız bende butun ulkeyı karalayabılırım usttekı orneklerle....adam 11 lıralık arabaı 10 a alıo 12 ye satıomus ne yapsın peki 15 e alıp bedavaya mı dagıtsın...adamın işi bu ticaret...arabayı satan adamda çıkarsın o zaman her hafta arabasını kartal araba pazarına...giriş 25 + yol parası + yemek = 50 4 hafta satamazsa zaten 200 250 mılyon zarara gırcek bıde acelesı warsa nabıcak...galericinın verdıgı 10 lıraya sukredıcek bu kadar basıt

son paragrafının altına imzamı atarım... elbette ticaretin gereğini yapıyor galericiler... vakti olan arabasını pazara sokar satar bu kadar basit... ama ilk paragrafta alınganlık göstermişsiniz, kimse her galerici böyledir demiyor... dikkat emek lazım diyoruz, böyle yapanlar da var diyoruz demeyelim mi... olmuyo mu böyle olaylar siz söyleyin o zaman

Alıntıları Göster
    internetin olduğu ve bu kadar yoğun kullanılmaya başlandığı bir ortamda aracılık yapan kimselere para kaptırmaya gerek yok bence. Dod km indirip olan kusurları da saklıyorsa eğer onlarda galericilik yapıyor demektir. Bence galerici sattığı arabayı tanımalı ve güvenmeli 6 ay garanti vermeli alıcıya. Bunun haricinde benden aldığı ekstra parayı hangi hizmet bedeli i.in alıyor. Ben arabamı satarken galericiler aramasın yazarım. Onlara vereceğim fiyata vatandaşa satarım. Olay budur benim açımdan

• Bir başka topiğe yazdığım yazıyı aynen koyuyorum. Galerıden araba alınırdı eskıden ama artık alınmaz oldu bunun sebebi inanın galericiler değil :

Yurdum insanı da arabaya binmeyi öğrensin . Galericiler de haklı . Bakın anlatayım bana ve bazı galerıcılere hak vereceksınız...

Müşteri profili: Maganda
    - Abi nassın ?
    - İyidir Sizden (Galerici)
    - allahaşükür abi bu yeni cipler gelmiş ayarlasana bana FÜLL siyah .
    - buyrun range sport supercharged geldi
    - koltuu ısınıyomu bunun
    - ee 400 küsür beygir.
    - iyi tv dvd ekran mekran neyim varı
    - var efendım multimedia paket
    - tamam bunu temizleyin benim aracıda eve yollarsınız.
    - Parayı nerden alalım .
    - benım adam gelcek ogleden sonra ondan tahsıl edersınız.

Müşteri profili: Bilinçli

- Beyfendi Selamlar, ( Müşteri )
    - Efendim Hoşgeldiniz. ( Galerici )
    - Hoşbulduk Kendime araç bakıyordum.
    - Tabı buyrun krıterınız aradıklarınız nedir.
    - Efendım 25~30 küsür senelik şöförüm. Birçok deneyımım oldu
    - Anlıyorum. Sedan mı tercih edersınız SUV mu
    - Daha çok Sedanda gidip geliyorum.
    - O zaman buyrun size mercedes önereyim.
    - Ee tabi şu modelin fiyatı nedir acaba ?
    - Hemen bakıyorum.. ( bekler .. ) şukadarbin dolar.
    - hım bu aracın torku beygiri .. beygir başına düşen torku hızlanması hakkında bılgı verırmısınız.
    - Bilgi verilir.
    - anlıyorum açarmısın bakacağımda.
    - Tabı nedemek buyrun açık zaten.
    - hım malzeme kalitesi işçiliği güzelmiş.
    - Öyledir serisinde lider ( Pofpoflanır. )
    - Pekı beyfendı sıfırdan yuz hızlanması şehir içi ve şehir dışı yakıt tuketımı ne seyredıyor ayrıcana uretıldıgı ulke parcalar hakkında bılgı verırmısınız.
    - Galerıcı veremez.
    - Brosuru varsa ben ordan daha rahat bakabılırım . Vites geçişleri ile arabanın kilosuna düşen çekiş kuvvetine bakacagımda.
    - Galerici şaşırır broşür varsa getırır.
    - Bir test sürüşü yapabılırmıyız ?
    - Tabı neden olmasın bır arkadaş vereyım yanınıza. ( 10 dk gezıp gelınır.) Testte fren mesafesıne , arabanın motor performansı , amortısor kontrolu cukur cıkmaları gıbı yol testlerı yapılır.)
    - Teekkür ederim verdıgınız bılgıler ıcın ve vakıt ayırdıgınız için efendim.
    - Ben teşekkür ederim.
    - Adam evıne gıder daha onceden bu konusma ve testlerın yapıldıgı dıger arabaların brosurlerını onune koyar eleme yaparak butcesıne uygun ( lüx araçlar dahil.) aracı seçer ve ertesi gün muameleye başlar.

Umarım anlaşılmıştır. Galericilere laf edene kadar yurdumun müşteri profiline dikkat edelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carpathia

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Carpathia

Galeri, 11 liralık arabayı, sahibinden 10 liraya alır, sana 12 liraya satar. Şekilde görüldüğü gibi, hem aracın esas sahibi hem de yeni sahibi 1 lira zarar eder.

Geçen Nisan'da galeriden 2000 1.4 GLS Corsa aldım 12250'ye...Yıl içinde yaptığım masraflarla 14000'i buldu...Çok da memnun değilim arabadan...Hatta yine tamirciye götüreceğim...Muhtemelen onlar sahibinden 10'a aldı bana da 12.2'ye sattı...Acele ettik almada ondan böyle oldu..Benim de tavsiyem oto pazarından alman...

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf

Bir başka topiğe yazdığım yazıyı aynen koyuyorum. Galerıden araba alınırdı eskıden ama artık alınmaz oldu bunun sebebi inanın galericiler değil :

Yurdum insanı da arabaya binmeyi öğrensin . Galericiler de haklı . Bakın anlatayım bana ve bazı galerıcılere hak vereceksınız...

- Abi nassın ?
    - koltuu ısınıyomu bunun
    - ee 400 küsür beygir.
    - Parayı nerden alalım .

- hım bu aracın torku beygiri .. beygir başına düşen torku hızlanması hakkında bılgı verırmısınız.
    - Bilgi verilir.
    - Pekı beyfendı sıfırdan yuz hızlanması şehir içi ve şehir dışı yakıt tuketımı ne seyredıyor ayrıcana uretıldıgı ulke parcalar hakkında bılgı verırmısınız.
    - Galerıcı veremez.
    - Brosuru varsa ben ordan daha rahat bakabılırım . Vites geçişleri ile arabanın kilosuna düşen çekiş kuvvetine bakacagımda.
    - Tabı neden olmasın bır arkadaş vereyım yanınıza. ( 10 dk gezıp gelınır.) Testte fren mesafesıne , arabanın motor performansı , amortısor kontrolu cukur cıkmaları gıbı yol testlerı yapılır.)
    - Ben teşekkür ederim.
    - Adam evıne gıder daha onceden bu konusma ve testlerın yapıldıgı dıger arabaların brosurlerını onune koyar eleme yaparak butcesıne uygun ( lüx araçlar dahil.) aracı seçer ve ertesi gün muameleye başlar.

Umarım anlaşılmıştır. Galericilere laf edene kadar yurdumun müşteri profiline dikkat edelim.
    kel başa şimşir tarak...

biz buna layığız demekki...
    quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

Bir başka topiğe yazdığım yazıyı aynen koyuyorum. Galerıden araba alınırdı eskıden ama artık alınmaz oldu bunun sebebi inanın galericiler değil :

- Abi nassın ?
    - koltuu ısınıyomu bunun
    - ee 400 küsür beygir.
    - Parayı nerden alalım .

- Bilgi verilir.
    - Galerıcı veremez.
    - Ben teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emerald Dolphin

kel başa şimşir tarak...

biz buna layığız demekki...
    quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

- Abi nassın ?
    - koltuu ısınıyomu bunun
    - ee 400 küsür beygir.
    - Parayı nerden alalım .

- Bilgi verilir.
    - Galerıcı veremez.
    - Ben teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    İsteyen istediği fiyata satar .Sonuçta zorlan satmıyor.Yeterki adam gibi araba satsınlar.Nerde okudum bilmiyorum,belkide burda okudum.Adamlar galericiyle anlaşıyorlar.Ertesi gün arabayı almaya gitdiklerinde aracın jantlarını değiştirmişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat b

İsteyen istediği fiyata satar .Sonuçta zorlan satmıyor.Yeterki adam gibi araba satsınlar.Nerde okudum bilmiyorum,belkide burda okudum.Adamlar galericiyle anlaşıyorlar.Ertesi gün arabayı almaya gitdiklerinde aracın jantlarını değiştirmişler.

Alıntıları Göster
    Devir öyle bir devir ki , galeriden değil tanımadığınız kişiden araba alınmaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

Devir öyle bir devir ki , galeriden değil tanımadığınız kişiden araba alınmaz bence

Alıntıları Göster
    Türkiye deki tüketici profili özdamar arkadaşın verdiği örneklere hiç uymuyor ne yazıkki. Zar zor parasını biriktirip araç almaya giden kişilere temiz araç diye şirket arabaları km oynaması ile satılıyor maalesef. Şimşir tarak durumu yok yani. Bu galeriye iki bin ytl yenmeyen araba girmez abii diyen galerici anlayışı internet sayesinde değişmeye mahkumdur. Para mutlaka kazanılacak ve kazanılmalı buna bir itirazım yok ancak para bir hizmet veriliyorsa kazanılmalı bence sadece müşteri ile satıcı arasında durmakla, ince ayarla olmamalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: tamay_aytam

Türkiye deki tüketici profili özdamar arkadaşın verdiği örneklere hiç uymuyor ne yazıkki. Zar zor parasını biriktirip araç almaya giden kişilere temiz araç diye şirket arabaları km oynaması ile satılıyor maalesef. Şimşir tarak durumu yok yani. Bu galeriye iki bin ytl yenmeyen araba girmez abii diyen galerici anlayışı internet sayesinde değişmeye mahkumdur. Para mutlaka kazanılacak ve kazanılmalı buna bir itirazım yok ancak para bir hizmet veriliyorsa kazanılmalı bence sadece müşteri ile satıcı arasında durmakla, ince ayarla olmamalı.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tamay_aytam

Dostum sen galiba hiç etilere caddeye uğramadın. Bilip bilmeden konuşmam ben asla. Gördüklerim , Şahid olduğum şeylerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf

quote:

Orjinalden alıntı: tamay_aytam

Dostum sen galiba hiç etilere caddeye uğramadın. Bilip bilmeden konuşmam ben asla. Gördüklerim , Şahid olduğum şeylerdir.

Alıntıları Göster
    galeriden araç almaya tövbe etmiş biri olarak yaşadığımız olayı anlatayım. 3 sene evvel işyerimiz için ford transit almaya kalktık. daha önce memleketteki toros aracımız hariç ne araç almışlığımız ne de satmışlığımız vardı. bu konuda çok cahildik açıkçası.bir şoför arkadaşımızla birlikte iskitlerde bir galeride 2002 model o zamanın en son kasası ford transit journey bulduk bir tane. araç çok temiz ilk sahibindendi. fakat kmsi biraz vardı 90.000 civarı. fiyat diğer baktıklarımızla kıyaslanınca iyi göründü ve almaya gittik. galericiyle birlikte galericinin bakımları hep orda yaptırılmış dediği servise gittik. adam bize bir iki evrak fatura falan gösterdi ve aracın çok temiz hiç bir problemi olmadığını söyledi bizde cahilliğimizden inandık. yanımızdaki sözde şoför arkadaşta hiç müdehale etmedi sağolsun. aracı aldıktan yaklaşık 2000 km sonra bakıma götürdüğümüzde 1 milyar masraf çıktı. 5000 km sonra piston kolu burçları kırıldı motor komple rektefiye edildi. 120.000 deyken motor komple gitti. yeni motor taktırdık. alt takımlar balatası bilmemnesi derken aracı sıfır hale getirdik her neyse baya bi masraf yaptık. aracı aldıktan sonra torpidodan bozuk bi devir saati çıkmıştı. sonradan öğrendikki aracın sahibi ralliciymiş ve ve minibüsü ava giderken uzun yolda kullanıyomuş. uzun lafın kısası ne araç temiz araçmış ne de kmsi orjinalmiş adam minibüsün anasını ağlatmış yani. galericiler(iyi olanları tenzih ederim) cahil müşteri buldumu insanlıktan payını almamışçasına kazıklıyorlar hemde acımasızca. diyeceğim bu ikinci el araba almadan önce çok dikkatli olmak lazım...

• quote:

Orijinalden alıntı: oedipusss

galeriden araç almaya tövbe etmiş biri olarak yaşadığımız olayı anlatayım. 3 sene evvel işyerimiz için ford transit almaya kalktık. daha önce memleketteki toros aracımız hariç ne araç almışlığımız ne de satmışlığımız vardı. bu konuda çok cahildik açıkçası.bir şoför arkadaşımızla birlikte iskitlerde bir galeride 2002 model o zamanın en son kasası ford transit journey bulduk bir tane. araç çok temiz ilk sahibindendi. fakat kmsi biraz vardı 90.000 civarı. fiyat diğer baktıklarımızla kıyaslanınca iyi göründü ve almaya gittik. galericiyle birlikte galericinin bakımları hep orda yaptırılmış dediği servise gittik. adam bize bir iki evrak fatura falan gösterdi ve aracın çok temiz hiç bir problemi olmadığını söyledi bizde cahilliğimizden inandık. yanımızdaki sözde şoför arkadaşta hiç müdehale etmedi sağolsun. aracı aldıktan yaklaşık 2000 km sonra bakıma götürdüğümüzde 1 milyar masraf çıktı. 5000 km sonra piston kolu burçları kırıldı motor komple rektefiye edildi. 120.000 deyken motor komple gitti. yeni motor taktırdık. alt takımlar balatası bilmemnesi derken aracı sıfır hale getirdik her neyse baya bi masraf yaptık. aracı aldıktan sonra torpidodan bozuk bi devir saati çıkmıştı. sonradan öğrendikki aracın sahibi ralliciymiş ve ve minibüsü ava giderken uzun yolda kullanıyomuş. uzun lafın kısası ne araç temiz araçmış ne de kmsi orjinalmiş adam minibüsün anasını ağlatmış yani. galericiler(iyi olanları tenzih ederim) cahil müşteri buldumu insanlıktan payını almamışçasına kazıklıyorlar hemde acımasızca. diyeceğim bu ikinci el araba almadan önce çok dikkatli olmak lazım...

Alıntıları Göster
    galeriden sadece dizel araç çok yüksek km ise alınmaz ..

veya uzun süre galeride yatmışsa alınmaz ..

dizel arabayı galeriden almamakta fayda var hatta 2. el almamakta fayda var diye düşünüyorum hele birazda yatmışsa çünkü dizel araba yatmaya gelmiyor mazot tortu yapıp motoru bitiriyor diyorlar ..

güvendiğin daha önceden tanıdığın bir galerici varsa sipariş bırakabilirsin aslında ..

dersin bana şöyle şöyle bir araba geldiğinde haber ver dersin..geldiğinde iyice kontrol ettirirsin alır kullanırsın bozulursada bozulur kul yapımı ..

neden olmasın ticarette herşey mübah

• quote:

Orijinalden alıntı: capitatoo33

dizel arabayı galeriden almamakta fayda var hatta 2. el almamakta fayda var diye düşünüyorum hele birazda yatmışsa çünkü dizel araba yatmaya gelmiyor mazot tortu yapıp motoru bitiriyor diyorlar ..

güvendiğin daha önceden tanıdığın bir galerici varsa sipariş bırakabilirsin aslında ..

dersin bana şöyle şöyle bir araba geldiğinde haber ver dersin..geldiğinde iyice kontrol ettirirsin alır kullanırsın bozulursada bozulur kul yapımı ..

Alıntıları Göster
    Galerici güvenilir bir tanıdıksa bence sorun olmaz ama,tam tersi durum söz konuusu ise uzak durmak en iyisi

• quote:

Orijinalden alıntı: ALph1940

Galerici güvenilir bir tanıdıksa bence sorun olmaz ama,tam tersi durum söz konuusu ise uzak durmak en iyisi

Alıntıları Göster
    dünyadaki tek dürüst insanlar biz değiliz
  • galeriden normal fiyatla araba alamazsın ama neyin ne olduğunu bilen bir adamdan araba alırsın
    galerici arabanın orijinalini de bulur getirir ama normal bir vatandaşın orijinal bir 2.el bulması baya bi uğraş gerektirir.
    bu yüzden fiyat farkı olur ama eğer istediğim gibi orijinal,temiz bir araba olursa galeride imkanım da olursa neden almayayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bucakli

galeriden normal fiyatla araba alamazsın ama neyin ne olduğunu bilen bir adamdan araba alırsın
    galerici arabanın orijinalini de bulur getirir ama normal bir vatandaşın orijinal bir 2.el bulması baya bi uğraş gerektirir.
    bu yüzden fiyat farkı olur ama eğer istediğim gibi orijinal,temiz bir araba olursa galeride imkanım da olursa neden almayayım?
    siz pazarlardaki şahısların temiz araba sattıklarınım ısanıyorsunuz

pert araç depolarına gidin dolaşanların yüzde 90 ı galerici deyil senin benim gibi adamlar her ay 1 araba alıp tamir ettrip pazara çıkarıyor

galericiler en azından uyandı işe artık pert araba geldimi almıyor

pazarlar şu ara pert arbadan geçilmiyor dikkatli olun galericileri kötüliyicez derken şahısların kurbanı olmayın işten anlamıyorsanız galericiden almam diyeceyinize kimseye güvenmeyip almadan önce arabayı kontrol ettirmek en mantıklısı

bu arada galerici düşük alıyor pahalı satıyor diyen arkadaşlar el insaf diyorum artık

adam zorlamı arabanızı elinizden alıyor yada zorlamı satıyor

işine gelirse alırsın gelmezse almazsın

arkadaş doğru söylemiş acelen yoksa git her hafta pazar günü akşama kadar bekle pazarda hemenmi satarsın 1 aydamı satarsın senin seçimin

galeri öyle deyil gidiyorsun çayını kahveni içiyorsun adam paranı eline veriyor gidiyorsun

e o kadar para bağlamış adam biraz para kazanması lazım amme hizmeti yapmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Platinium

siz pazarlardaki şahısların temiz araba sattıklarınım ısanıyorsunuz

pert araç depolarına gidin dolaşanların yüzde 90 ı galerici deyil senin benim gibi adamlar her ay 1 araba alıp tamir ettrip pazara çıkarıyor

galericiler en azından uyandı işe artık pert araba geldimi almıyor

pazarlar şu ara pert arbadan geçilmiyor dikkatli olun galericileri kötüliyicez derken şahısların kurbanı olmayın işten anlamıyorsanız galericiden almam diyeceyinize kimseye güvenmeyip almadan önce arabayı kontrol ettirmek en mantıklısı

bu arada galerici düşük alıyor pahalı satıyor diyen arkadaşlar el insaf diyorum artık

adam zorlamı arabanızı elinizden alıyor yada zorlamı satıyor

işine gelirse alırsın gelmezse almazsın

arkadaş doğru söylemiş acelen yoksa git her hafta pazar günü akşama kadar bekle pazarda hemenmi satarsın 1 aydamı satarsın senin seçimin

galeri öyle deyil gidiyorsun çayını kahveni içiyorsun adam paranı eline veriyor gidiyorsun

e o kadar para bağlamış adam biraz para kazanması lazım amme hizmeti yapmıyor

Alıntıları Göster
    2. el almak riskdir, galeriden almak risk oglu riskdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

2. el almak riskdir, galeriden almak risk oglu riskdir.

Alıntıları Göster
    Bi örnek vereyim. Neden alınmaz? Galeri sahibi benim arkadaşı olur, babası da babamın okul arkadaşı olur. Araba var, temzi dediler. Gittik baktık. Gerçekten de araba harika... Vurdusu kırdısı yok dediler. Biz de güvendik aldık arabayı. Ne ustaya götürdük ne de başka bişey ama babam benden habersiz ustaya götürmüş. Kaportacı 2 parçada boya olduğunu söylemiş. Ben de gittim arkadaşıma söyledim. O da böyle bişeyin olamayacağını söyledi ama bi kaç ustaya da götürdük ama sonuç boyalı parça olduğuydu. Arkadaş da mahcup oldu, bizde üzüldük ama ne yapalım, alınmıştı artık. Arkadaş arabayı geri alalım dedi ama ben vermedim zaten boyalı yerler önemsiz yerlerdi ve araba da gerçekten çok iyiydi. Sonuçta böyle bişey başımızdan geçti. Dostla alışveriş olmayacağını da öğrenmiş oldum.
    Siz siz olun arkadaş, dost dinlemeyin. Mutlaka arabanızı bi kaç yere gösterin.

• quote:

Orijinalden alıntı: capitatoo33

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: capitatoo33

tabii ticarette her sey mubah, ama kan irin olup o mubah bir tarafindan cikinca anlarsin durumu ...

• galeriden bal gibide araba alınır. tabi ki ! galeri var galericik var. nasıl her yerden yemek yenmez ise her galeriden de araba alınmaz. referansı sağlam, doğru dürüst esnaf adamdan araç alınır. araç gerçekten düzgün ise galericinin kazanacağı 300-500 ytl de gözüm olmaz asla.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.