( NAMUSSLU BU İŞİ HAKKIYLA YAPAN GALERİCİLERİ TENZİH EDEREK YAZIYORUM )
GALERİCİLER 300 - 500 YTL KAZANACAĞI ARABAYA MİLYARLAR BAĞLAMAZ. GALERİCİLER 20 BİN YTL LİK BİR ARÇATAN EN AZ 1 ,15 MİLYAR PARA KAZANMAZSA SATMAZ. BAHSETTİĞİMİZ ŞEYLER ARABA PEYNİR EKMEK DEĞİL AKŞAMA SATILSIN. AYLAR OLUYO ARABA SATILMIYO. DÜNYA DA ARABA DA KALMASA GALERİDEN ARABA ALMAM. BENİM KARŞIMA ÇIKANLARIN HEPSİ ŞEREFSİZDİ. PAZARA DA GİTTİM. PAZARDA DA GALERİCİLER VE ONLARIN PAZARLIK KIZIŞTIRICILARI VAR.ANLAYACAĞINIZ PAZARDAN DA ARABA ALMAK ZOR. BAZI ARKADAŞLAR GALERİDEN ARABA ALMADAN ÖNCE ARABAYI SERVİSE GÖSTERİN DİYOR. BU ALEMİN Bİ AKILLISI SİZSİNİZ ZATEN. GALERİCİLER BU İŞİ BİLMİYORLARLA. ADAMLAR SERVİSLERİ DE BAĞLAMIŞ. SEN SERVİSE GİTMEDEN SENİN ARABANIN MODELİ PLAKASI VERİLİYOR SERVİSTEKİ ADAMLARA. SERVİSTEKİ ANLAŞMALI ADAMLAR DAHA KAPIDA SENİ KARŞILAYIP AYAK ÜSTÜ ARABAYI YAĞLAYIP BALLIYORLAR. SEN DE SERVİSTE DETAYLI Bİ KONTROLE PARANIN GİTMESİNE GEREK DUYMUYOSUN. DİYECEKSİNİZKİ HİÇ Mİ NAMUSLU GALERİCİ YOK ? TABİKİ VAR. SADECE BENİM RASTLADIKLARIM BÖYLE.
Başımdan geçen bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum,
Ben İzmirde polis memuru olarak çalışıyorum, benimle birlikte iki yıl aynı birimde çalışan bir abimiz emekli oldu ve arabadan anladığı için galericilik yapıyor, kendisine o kadar güveniyordum ki bu araba güzel derse parayı bastıracak kadar. o derece yani, neyse pazar günü tamamen ziyaret amaçlı yanına gittim, corolla bir araba vardı çok hoşuma gitti şurası burası derken arabaya müşteri oldum ve 12500 ytl anlaştık, benim de pis huyum arabayı beğendim mi hemen alıp götürmek istiyorum. abimiz bana arabanın sadece sağ çamurluktan ufak bir kusuru olduğunu onunda çekiçlendiğini problem yapılacak bir şey olmadığını söyledi, bende içim sinerek senet sözleşme falan anahtarları aldım. neyse arabayı aldıktan sonra aileme gösterdim onlarda beğendiler, derken içime kurt düştü ve benim evin önünde büyük bir galeri var yine tanıdık bir arkadaşa gel arabaya alıcı gözüyle bir bak dedim, adam bana ne dese beğenirsiniz, abi arabanın bütün parçaları işlem görmüş ben bu arabaya fiyat bile vermem dedi, ben şaştım kaldım. kendisinden araba almadığım için kıskanıyor diye düşünerek sanayi sitesine bir arkadaşın yanına gittim, arabaya bir baktı, saymakla bitiremedi arabanın kusurlarını, araba tam pert olmuş yani bir de 34 neyse en son beni çileden çıkartan arabanın tamamen uyduruk toplanması altındaki parçalar bile yapıştırma ve telle tutturulmuş dedi arkadaş, arabayı aynen götürerek geri verdim, bir daha selam vermek mi aslaaa. kaldı ki müşteri olacam
ha bu arada niye göstermedin diye soracak arkadaşlara o derecede güveniyordum diyebilirim ama hata yapmışım. bu arada araç corolla 2000 vvti sol bundan sonra servise götürerek göstermek bir yana bir de servis bakımlı araç arayacağım
galeriden asla .alırsamda masrafına katlanarak 96 nokta kontrolü yaptırırım.3 arabam oldu. ilki galeri fakat tanıdık ve gerçekten temizdi.500 fazla oldu fakat içim rahattı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme