Bildirim
Galeriden niye araba alınmaz?
Bond Teknisyen Takım Çantası ASR-4025 Profesyonel Çok Fonksiyonlu Sağlam Dayanıklı : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DR77SR64
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
alınmaz diye bişey yok ama mutlaka alıcağın arabayı çok iyi bir şekilde baktırmalısın.ayrıca galeriden hesaplı araba alamazsın anca piyasa fiyatlarında bulursun.pazardan yada tanıdıklardan daha ucuza ve daha temiz araçlar bulabilirsin.saygıyla.. -
+1 almasak daha iyi olur
quote:
Orjinalden alıntı: hawk25
alınmaz diye bişey yok ama mutlaka alıcağın arabayı çok iyi bir şekilde baktırmalısın.ayrıca galeriden hesaplı araba alamazsın anca piyasa fiyatlarında bulursun.pazardan yada tanıdıklardan daha ucuza ve daha temiz araçlar bulabilirsin.saygıyla..
-
Peki, eskiden ikinci el araba pazarları vardı istanbulda, şu anda varmı? Yoksa illa internettenmi bulcaz ikinci el arabaları? -
Galericiler karşısında arabadan anlamayan birisini gördüklerinde hurda bir aracı bile çok temizmiş gibi yuttururlar. çünkü adamların mesleği bu. Arabayı almadan önce iyi bir şekilde baktırman gerekli. Bunun yanında eğer küçük şehirdeysen arabayı servise baktırman bile yetersiz olur. çünkü galericiler servis çalışanlarını bile tanırlar.
En iyisi araba alırken çevrendeki tanıdıkların vasıtasıyla bilindik bir araba almaya kalkmak. -
Bursa'da vae çok büyük bir oto pazarı. arabaların çok fazla üzerinde durmadan sadece dolaşsan en az 2-3 saatini alır girip çıkması. -
eeee ne var bunda gayet normal adam ticaret yapıyor ve ticaret hanenin devamlılığını sürdürmek içinde para kazanmak zorunda bundan doğal bişey olamaz
ayrıca dod vb kuruluşlarda aynını yapıyor ben volvoda çalışırken arabayı değerinin altında alırdım değerinden en az 2.500 ytl üstüne satardım bakardım müşteri gerçekten alıcı 1.200 1300 gibi bir indirim yapardım arabayı satardım
anlaşmalı galericilerimiz vardı volvo dışı araç geldiği zaman atıyorum 1100 ytl ye mi aldık 1300 ytl ye galeriye verirdik 1500 ytl ye de galeri satardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son_samuray -- 11 Mart 2007; 13:41:06 > -
galeriden niye alinmaz bu baslikta var
http://forum.donanimhaber.com/m_12885466/mpage_1/key_//tm.htm#12885976 -
Uyanık olursanız hiçbirşey olmaz kanımca -
gecen gun arkadasin dukkanda biri anlatiyordu kulak misafiri oldum;
adam ankaradaki bir galeriden aracini aliyor.
Servise geliyor tam bir fiyasko;
1- Adam aracini hatasiz diye aliyor arac pertten cikma
2- aracin kmsi 70.000 yaziyor/ servisteki yetkililerin aracin 100.000 bakiminin yapilmis oldugunu soyluyorlar. dusunun adam uzerine ne kadar binmistir araci nasil olsa satacam diye bir daha servise goturmemistir...
isin ozu iclerinde iyi olanlar kesinlikle vardir ama bu yuz karalarina denk gelme riski cok buyuk
en iyisi elden bulmak. o mumkun degilse buyuk plazalarin ellerinde 2.el stoklari oluyor. onlar sahtekarliga girmezler sansiniz oradan deneyin derim. -
quote:
Orjinalden alıntı: Carpathia
Galeri, 11 liralık arabayı, sahibinden 10 liraya alır, sana 12 liraya satar. Şekilde görüldüğü gibi, hem aracın esas sahibi hem de yeni sahibi 1 lira zarar eder.
Bu neyse de, genelde şu şekilde oluyor anladığım kadarıyla;
Galeri 150.000 km'deki bir aracı sahibinden değerinin 1000 lira altından 10000 YTL'ye alır, onu 98.000 km'ye getirir, değerini de 2000lira arttırır. Sonra yeni değeri olan 13.000 YTL'den yeni - ve şanssız - sahibine verir, tabii aracı önce 14.000'e satamaya ikna edemezse.
Not: Bunlar kazasız olanlar için geçerli, kazalılarda zarar oranı artıyor.
-
kim demiş alınmayacağını sizsiz olun arabayı servise göstermeden galeriden almayın -
Bundan dolayı :http://forum.donanimhaber.com/m_12885466/tm.htm -
quote:
Orjinalden alıntı: aTTra
Bundan dolayı :http://forum.donanimhaber.com/m_12885466/tm.htm
adam 235 bindeki araci 168 bine indiriyo -
Evet haklısın. Büyük şirketler daha güvenilir. Arabasına göre 500-1000 YTL daha fazla ödeyebiliyorsunuz ama ne etliye ne sütlüye karışıyorsunuz. Noterdi, emniyetti her türlü işinizi halledip anahtarınızla ruhsatınızı avucunuzun içine koyuyorlar. Hadi eyvallah diyip çıkıp gidiyorsunuz.
quote:
Orjinalden alıntı: UnreaCHaBLe
buyuk plazalarin ellerinde 2.el stoklari oluyor. onlar sahtekarliga girmezler sansiniz oradan deneyin derim.
-
galeriden araba alınır fakat bazı şartları yerine getirmek şartıyla..
1)araba bildiğiniz bir arabadır..galeriye verilmiştir gider hemen alırsınız
2)araba galeridedir sizde arabadan anlıyorsunuzdur..altından girip üstünden çıkarsınız..bir problem yoksa alırsınız
3)kendiniz galericisinizdir..düzgün bir araba düşerse kendinize eşinize dostunuza alırsınız
ayrıca büyük servisler üçkağıtçılık yapmaz diye bir kural yok..ben yetkili serviste km düşürüldüğü anlaşılmasın diye komple ön konsolun değiştirildiğini de gördüm...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi türbülans -- 11 Mart 2007; 20:00:32 > -
quote:
Orjinalden alıntı: aTTra
Bundan dolayı :http://forum.donanimhaber.com/m_12885466/tm.htm
Bende tam bunu verecektim. İşte senin sorunun en iyi cevabı bu... -
Peki Yetkili satıcılardan 2. el alınması olayına nasıl bakıyorsunuz ?
Mesela Renault2 diye bir sistem var, yada Fiat, Ford, Toyota plazalarda satılan 2. el araçlar ? -
Eğer tanıdık güvenilir olduktan sonra neden alınmasın.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Gokhan43
Eğer tanıdık güvenilir olduktan sonra neden alınmasın..
bu zamanda tanıdıklardan korkacaksın güvenilir olsun yeter
Benzer içerikler
- arabanın kaloriferi sıcak üflemiyor
- pirelli lastik iyi mi
- iveco daily 100 km yakıt tüketimi
- apartman otopark mahkeme kararları
- bp mi shell mi
- honda crv 2023
- lynk co fiyat
- seat ateca 2024 fiyat listesi
- 2021 skoda superb
- renault zoe menzil
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X