arkadaşlar yeni patch geldiğinden beri sorunlar hiç eksik olmadı.. zaten patch in gelişi bile sorundu ya :) hala belki yeni patch i yükleyemeyen arkadaşlarımız var.. yükleyip oyuna giremeyen insanlar var..
ve en önemisi üç dört gündür sürekli dc vermesi ve saatlerce charın askıda kalması. dc ye yine razıydık ama bir de saatlerce askıda kalması eklendi.. hadi bunu da geçtik oyuna giren birçok arkadaş farklı karakterlerle karşı karşıya kalıyor.. bu işte bir tuhaflık var bence ve düzelmesi bir hayli zaman alacak gibi..
bu sorunlar zaten oyundan soğutuyor birçok insanı ve çözülene kadar birçok oyuncusunu kaybedecek gibime geliyor.. eskiden clan bug ve buna benzer ufak tefek (şimdiki sorunlara göre) buglar vardı ama en azından yine de ağız tadı ili oyun oynanabiliyordu.. ya şimdi oyuna girebilene helal olsun..
haa eklemeden geçemiycem; transformation scrool ları zaten sevmezdim ve kaldırılmasını isterdim şimdi ise oyunda kullanmayan adam görmedim desem yeridir..
sanırım oyunu bıraktıracaklar bize.. biz bırakamadık ama onlar bıraktıracak bizi.. siz ne dersiniz?
sen ne diyorsun kardeş be ben bıktım 2 günden beri dc askıda kalıyom ondan sonra oyuna 7 8 saat giremiyorum yeter aq sanki adaca dursak bişey batıcak eger böle giderse oyunu bırakıcam.
daha ne size bırakmak için sebep
bizde rahat rahat gireriz server a
benim için yeni patch in tek artısı clan bug un kalkması oldu geri kalan herşey eksi