Şimdi Ara

Galiba Sonum Geldi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • O kadar yorgunum ki.Hep yorgunum tam 4 senedir ağır psikolojik sorunlar yaşadım.Obsesyon!Ve obsesyondan çeşitli akıl oyunlarıyla bi kaç ay önce kurtuldum.Fakat artık yorgun ve hayattan bezgindim.Sürekli psikolojik destek görmek hem beni hem ailemi yoruyordu.Maddi durumumuzu baya etkiliyordu.Artık kendimi bu savaştan
    yorgun ve yaralı bir halde çıkmış şiddetli fırtanın ordan oraya savurduğu bir kuru yaprak gibi hissediyordum.İnternetten bazı şeyler okudum.Önemli kalp hastalıklarının habercisi olabilirmiş benim yaşadıklarım.Ama eğer ölürsem bir güreşçi olamadan ölürsem.Cenazemde bu müzik çalınsın.Hakkınızı helal edin.

18 Yaşındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punkx93 -- 4 Aralık 2011; 10:03:48 >

• Hobiye falan başla boş işlerle uğraşma hayatını yaşa. Kolay değil ama şart.
  • Kafanda bitirirsen bitmişsin demektir.
    Umutlu olman gerek.
  • Öldüğünü nasıl anlıcaz arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viktor Reznov -- 4 Aralık 2011; 10:13:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa48

Öldüğünü nasıl anlıcaz arkadaşım

Mutlaka duyarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa48

Öldüğünü nasıl anlıcaz arkadaşım

Fatiha mı okuycan napıcan
  • quote:

Orijinalden alıntı: -S.E.R.K.4.N-

Hobiye falan başla boş işlerle uğraşma hayatını yaşa. Kolay değil ama şart.

Ne bu iğneleyici laflar?Boş işlerle uğraşma filan?Senden ala boş beleş adam mı var forumda da benim hayallerime dil uzatıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: punkx93

quote:

Ne bu iğneleyici laflar?Boş işlerle uğraşma filan?Senden ala boş beleş adam mı var forumda da benim hayallerime dil uzatıyorsun?

onu o anlamda söylememiş bence
  • quote:

quote:

Yok dostum beni yanlış anladın. Güreşçi olmana falan bir şey demedim. Sadece kafanı sıkan boş şeyleri düşünme demek istedim yani obsesyon sorunlarını falan. Hayatını yaşa yani. Yanlış anladıysan özür dilerim.
  • video ne alaka anlamadım(izlemedim)
  • Şimdi sana moral verecek bi video koyardım kardeşim ama banlatma beni aç googleye yaz kardeşim tmm mı güzel kardeşim.Hadi üzme kendini.S......aşagı kasımpaşa felsefesini benimse.
  • Vaay sting reyiz
    Eskilerden kalma nadir kişilerden
  • ne neden olmuş niye bu kadar sıkıntılısın anlayamadım tam ama geçer diyorum yani sen bitti demedikçe bitmez hiç bişey
  • quote:

quote:

quote:

Yok dostum beni yanlış anladın. Güreşçi olmana falan bir şey demedim. Sadece kafanı sıkan boş şeyleri düşünme demek istedim yani obsesyon sorunlarını falan. Hayatını yaşa yani. Yanlış anladıysan özür dilerim.

asıl ben özür dilerim kardeş fazla alınganlık yaptım.

• Çok bi farkım yok senden. Günlerimi doldurmak için yaşıyorum ben de. Yapacak birşey yok sağlık olsun.
  • sabır et dostum, düzelir herşey
  • Bizim 2 dk sonra ölmiyeceğimiz ne malum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.