Şimdi Ara

Galiba Tam Canavar Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun Zaman Araştırdım Ve Kendime En Yakın Monsteri Buldum.Başlarda Eli Sıkı Bi Tutumda Olduysamda Sonra ALMIŞKEN 1 KERE ALIYIM LAN dedim ve galiba Q72MS-16F11 alcam.
    Ama Şu Sandy Brigde Falan Çıktıya Clarksfield kodlu 940XM Eskir Mi yani 2013'te bu işlemci çöplük mü olur yoksa işimi görür mü çünkü uzun vadeli düşünüyorum.5870 ide birisinin iyi demesine ihtiyaç duymayacağım kadar inceledim güçlü bir ekran kartı Ah bide Ati PhysX de daha iyi sonuçlar verse neyse çok uzattım
    12GB RAM xxx 500gb momentus 32mb xxx Harddisk II Kigston sata 128GB xxx RAID 0 xxx i7 940XM xxx 5870
    Canavar oldu galiba??

• atma ziya
  • Monster kullanıcısıyım hala T7500 işlemci 2.2 ghz ve 4gb 800 mhz ram lik notebooklarını kullanıyorum, gerek notebook dan gerekse servis kalitesinden oldukça memnun kaldım. Notebookum Windows 7 de çok rahat bir şekilde çalışıyor ancak şunu söyleyebilirim ki notebook dan üst düzey bir performans bekleme. Aynı fiyata intel sb in en iyi işlemcisini, 8gb ram, nvidia gtx580 ekran kartı bir masaüstü pc toplayabilirsin.

Tavsiyem notebook konusunda çok fazla abartma 2-3 yıl sonra yenileyecekmiş gibi bir fiyat belirleyip al, i7 lerin ghz leri bana göre şu an düşük, sandy bridge lerle bu biraz daha yükseltildi, ivy bridgelerle çok daha yükseleceğini düşünüyorum. Ayrıca SSD lerde giderek yaygınlaşıyor, 3d yaygınlaşıyor. Bi bakarsın 1 yıl sonra tüm notebooklar 3d li :) belli olmaz yani..
  • 500 gb momentus diskle olsa olsa at arabası olur, birde sistem oluşturdum diye hava atıyorsunuz birşey bildiğiniz yok:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123
    500 gb momentus diskle olsa olsa at arabası olur, birde sistem oluşturdum diye hava atıyorsunuz birşey bildiğiniz yok:)

Katılıyorum.
  • quote:

500 gb momentus diskle olsa olsa at arabası olur, birde sistem oluşturdum diye hava atıyorsunuz birşey bildiğiniz yok:)

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Knight

quote:

+1

+2
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeroow

ne alaka ya şu anda en hızlı notebook hdd si

segate momentus xt ssh

at arabası oldugu felan yok

gerci ben pek inanmadım 128gb lık ssd takmış birde

En hızlı notebook HDD'si dediğin şey en dandik SSD ile bile baş edemez söz konusu performans ise.

Fail 2 veriyorum sana ve yerine yolluyorum.
  • quote:

ne alaka ya şu anda en hızlı notebook hdd si

segate momentus xt ssh

at arabası oldugu felan yok

gerci ben pek inanmadım 128gb lık ssd takmış birde

Doğru.

En iyi hdd o.

SSD ile HDD yi karıştırmayalım. Ama konuyu açan arkadaş madem '' almışken bir kere alıyım lan '' demiş SSD alsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 11 Nisan 2011; 10:37:14 >
  • quote:

at arabası sözü sama olmuş yinede

sanki cok dandik bir hdd miş gibi

ne bekliyosunuz 250tl lik hdd

ssd kac tl peki madem ssd lere yetişemiyo diyosunuz ???

önemli olan fiyatına göre gösterdigi performanstır

Bu kadar para verildikten sonra halen hareketli parçadan oluşan bir diske verilen paraya yazıktır, bahsettiğiniz diskin temeli yine hareketli parçalardır sadece ufak bir nand bellek ile diskten okunan verilerin daha hızlı getirilmesi hedeflenmiştir, hiçbir zaman ssd performansı vermez, disk yoğunluğunun çok fazla olduğu zamanlarda disk ile nand bellek arasında tampon bellek taşması olur sonra dersiniz bu kadar para bayıldık niye tekliyor bu alet. Ssd fiyatlarından pek haberiniz yok sanırım 250 liraya kadar düştü, tamam birinde alan 60 gb birinde 500 gb ama kuru kuru 500 gb performans isteyen birinin işine yaramaz. Sistemini kur, programlarını kur arşiv mi yapıyorsun 1 tb taşınabilir diskler 150 lira al tak kullan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 13 Nisan 2011; 21:54:17 >

• Paraya kıymışken SSD'i alın bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.