Şimdi Ara

Galiba Üniversite Sınavı Bağımlısıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
3
Favori
1.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 23 yaşındayım ODTÜ BÖTE okuyordum 2020 yks ye girdim ODTÜ iktisat kazandım ( son giren benim :D ).Ondan öncede Gaziantep Metalurji Müh.ü bırakmıştım neyse devam edelim
    ODTÜ iktisatı kazandım ama beni tatmin etmedi okumak istemiyorum . Hep böyle düşüncelere sahibim bir yere yerleştikten sonra bırakasım geliyor 5 senelik hayatım boşa gitti bu sefer de bunu bırakıp kırık obp ile tekrar sınava giresim var boğaziçi işletme veya bilişim sistemleri için ne yapayım lütfen yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristonuntirbuşonu -- 5 Eylül 2020; 15:2:50 >

• Haklısın diyecek sözüm yok
  • Hocam temel sebep gelecek kaygısı gibi geldi bana ama doğru mu, bunu hiç değerlendirdiniz mi? Kendi içinizde çözemiyorsanız profesyonel destek almanızı tavsiye ederim.
  • Uruk sandım geldim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BloodyShift kullanıcısına yanıt
    evet hocam birçok kez aklıma geliyor mezun olursam ne yapacam diye
  • Uruk sananlar beğene çök
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • otçu abi kullanıcısına yanıt
    uruk ne anlama geliyor ? cahilliğime verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: aristonuntirbuşonu

uruk ne anlama geliyor ? cahilliğime verin
    7 yıldır mezuna kalan bir üyemiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otçu abi kullanıcısına yanıt
    keşke uruk olsaydım kararsızlıktan iyidir
  • Urukla dalga geçenler nerdesiniz bu psikopata niye bir şey demiyorsunuz ?
    Sizin gibiler yüzünden birçok kişi şu kadar puanla kaçırdım diye hayal kırıklığına uğruyordur şimdi ama bir şey deme hakkım yok sanırım sonuçta herkesin girebildiği özgür bir sınav ama nedense içten içe sinirleniyorum :P sanırım bende manyağım bu yönümle (kendi kendime söyleniyorum yanlış anlamayın size karşı bir şeyim yok.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CA6AEEDC -- 5 Eylül 2020; 15:24:52 >
  • Ekonomi okumak işletme okumaktan her türlü iyidir. İnsanların işletme tercihini pek anlayamıyorum açıkçası. Ben olsam işletmeye girdiğim için üzgün olurdum, ekonomiye girdiğim için değil.
  • kardeş sen benden daha sıkıntılısın uruk için tribe girip benimle dalga geçecek adam arıyorsun lütfen konuyu saptırma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristonuntirbuşonu -- 5 Eylül 2020; 15:26:47 >
  • aristonuntirbuşonu A kullanıcısına yanıt
    Olabilir işte bende öyle diyorum zaten kusura bakma :D
  • hocam kendinizi tanıyın ve gerçekten çocukluk hayaliniz ve merakınız neyse oraya gidin. zaten en sevdiğiniz şeyi yaparken yanış bile yapsanız çok seveceksiniz. onunla alakalı her şey çok keyif verecek, bir rüyada gibi hissedeceksiniz.
  • ockham.s_katana kullanıcısına yanıt
    çocukluktan beri hiç hayalim yok sürekli araftayım ne yapsam zevk alamıyorum hiç bir şeye artık ilgim kalmadı
  • 5 seneni boşa harcamışsın daha hala boşa harcayacak senen varsa ailen zengindir muhtemelen. Sen kafana göre takıl hocam. Boğaziçi'ni beğenmezsen Medipol Uluslararası Tıp için sayısaldan ilk 100 dene. Hatta beğenirsen de dene ilk 100 bursu alırsın ne güzel.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence ne yapmak istediğinizi bilmiyorsunuz. Kendi ilgi alanlarınıza, huylarınıza, yeteneklerinize ve gelecekteki çalışmak istediğiniz alanı bulup ona göre sınava hazırlanmalıydınız. Eğer bunları uygulayamazsanız büyük ihtimal sınavda 1. olana kadar aynı şekilde gideceksiniz. Bu seferde keşke sayısaldan girseydim diye dert yanabilirsiniz. Bu yüzden kendinizi tanıyıp ona göre hareket edin. Kendinize birkaç ay süre verin, yapmak istedikleriniz ve şu an kazandığınız bölüm uyuşmuyorsa tekrar deneyebilirsiniz.
  • askmeafavour A kullanıcısına yanıt
    ailem zengin değil orta halli bir aileyiz babamın sanayide dükkanı var ben de oraya gidiyorum
  • düşündükçe daha fazla çıkmaza giriyorum bu gidişle tımarhanelik olacam keşke 5 sene öncesine gidilebilse de öyle bir ihtimal yok en son okulu bırakacam gibi görünüyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.