Bildirim
Galxy S3 alınır mı ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kullanım kriterlerinizi belirlerseniz daha kolay yardımcı oluruz -
kardeş ben oyun-uygulama gibi şeylerle uğraşmayı seviyorum arada bir de fotoğraf çekerimquote:
Orijinalden alıntı: -Calvin
kardeş ben oyun-uygulama gibi şeylerle uğraşmayı seviyorum arada bir de fotoğraf çekerimquote:
Orijinalden alıntı: Sühaaa
kardeş ben oyun-uygulama gibi şeylerle uğraşmayı seviyorum arada bir de fotoğraf çekerim
Alıntıları Göster -
s3 iyi bir seçenek olur note 2 de olur boyut sıkıntı olmassaquote:
kardeş ben oyun-uygulama gibi şeylerle uğraşmayı seviyorum arada bir de fotoğraf çekerim -
note 2 iyi telefon ancak boyut sıkıntı. s3 de düşündüren güncelleme desteği ne kadar daha sürer bir de ios mu android mi bu konuda da kararsızım aslındaquote:
s3 iyi bir seçenek olur note 2 de olur boyut sıkıntı olmassa
Alıntıları Göster -
quote:
note 2 iyi telefon ancak boyut sıkıntı. s3 de düşündüren güncelleme desteği ne kadar daha sürer bir de ios mu android mi bu konuda da kararsızım aslında
s3 bence uzun süre güncelleme alacak çünkü 60 milyon sattıktan sonra güncelleme vermemek gibi bir hata yapamazlar, ios android konusuna gelirsek bu konu binlerce kez tartışıldı ufak bir araştıymayla bulabilirsiniz (boyut küçük gelmezse bence ios)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Calvin -- 15 Mayıs 2013; 19:23:59 > -
Boyut arkadaşın dediği gibi küçük gelmezse ios.quote:
Orijinalden alıntı: -Calvinquote:
note 2 iyi telefon ancak boyut sıkıntı. s3 de düşündüren güncelleme desteği ne kadar daha sürer bir de ios mu android mi bu konuda da kararsızım aslında
s3 bence uzun süre güncelleme alacak çünkü 60 milyon sattıktan sonra güncelleme vermemek gibi bir hata yapamazlar, ios android konusuna gelirsek bu konu binlerce kez tartışıldı ufak bir araştıymayla bulabilirsiniz (boyut küçük gelmezse bence ios)
Alıntıları Göster
S3'ün son güncellemesi belli 5.0.x
S3 Bütçe ne kadar ? HTC One X daha iyi bir seçenek
-
ios gerçekten iyi bir sistem ancak boyut küçük bence bütçeyi zorlayıp 5 alsam soyulma problemleri olduğunu duydum .quote:
Alıntıları Göster
-
quote:
ios gerçekten iyi bir sistem ancak boyut küçük bence bütçeyi zorlayıp 5 alsam soyulma problemleri olduğunu duydum .
bütçeyi zorlayabilirseniz xperia z kesinlikle iphone 5s çıkıcak yakında o kadar para verdiğinize üzülürsünüz -
bütçe şu an 1300 civarı duruyor one x iyi ancak htc nin güncelleme sıkıntısı olduğunu duydum ios a gelince boyut küçük bütçeyi zorlayıp 5 alayım desem soyulma var diyorlarquote:
Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor
Boyut arkadaşın dediği gibi küçük gelmezse ios.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: KemalAY
S3 yerine One X kesinlikle daha iyi. İPhone 5 te malesef soyulmalar var. Özellikle teknoloji marketlerde sanki 10yıldır orda duruyormuş gibi görünüyor. Ama beyaz için aynı şeyi söyleyemem. Beyazda en ufak problem yok. -
xperia z nin işlemci dışında s3 e üstünlüğü nedir 5s tahminimce 5 ile aynı boyutlarda olurquote:
ios gerçekten iyi bir sistem ancak boyut küçük bence bütçeyi zorlayıp 5 alsam soyulma problemleri olduğunu duydum .
bütçeyi zorlayabilirseniz xperia z kesinlikle iphone 5s çıkıcak yakında o kadar para verdiğinize üzülürsünüz
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam
quote:
Orijinalden alıntı: KemalAY
S3 yerine One X kesinlikle daha iyi. İPhone 5 te malesef soyulmalar var. Özellikle teknoloji marketlerde sanki 10yıldır orda duruyormuş gibi görünüyor. Ama beyaz için aynı şeyi söyleyemem. Beyazda en ufak problem yok.
aslında bütçeyi fazla zora sokmak istemiyorum ama s4 mu htc one mi sizce
-
quote:
xperia z nin işlemci dışında s3 e üstünlüğü nedir 5s tahminimce 5 ile aynı boyutlarda olur
ram,müzik,görünüş,malzeme kalitesi(su geçirmez).... böyle uzar gider -
quote:
Orijinalden alıntı: burak0601
quote:
xperia z nin işlemci dışında s3 e üstünlüğü nedir 5s tahminimce 5 ile aynı boyutlarda olur
ram,müzik,görünüş,malzeme kalitesi(su geçirmez).... böyle uzar gider
bütçeyi zora sokmak istemiyorum ama z mi s4 mu sizce -
quote:
Orijinalden alıntı: burak0601
quote:
+ Gpu . Oyunlarda en önemli etkenlerden.++ -
s3 sizi maddi manevi zor durumda bırakmaz ikinci elini zor bulur satmak istersen anında satarsın 1 numara şuanquote:
Alıntıları Göster -
quote:
bütçe şu an 1300 civarı duruyor one x iyi ancak htc nin güncelleme sıkıntısı olduğunu duydum ios a gelince boyut küçük bütçeyi zorlayıp 5 alayım desem soyulma var diyorlar
HTC = Güncelleme geç , Ama adam gibi. One X'in performansı çok fazla arttı.
Samsung = Güncelleme erken , ama kötü. S3'ün performansı düştü.
Benzer içerikler
- pwm dimming nedir
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- ipro smart 2.4s
- guide sticker ne demek
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- telegramda video izleme
- telefon önerileri 2024
- play protect nedir
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X