Şimdi Ara

Game Booster bu durumda ne kadar yardımcı olur bana?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
7.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdi arkadaşlar benim bilgisayarım da ekran kartı bulunmuyor. Onboard ile idare ediyorum şimdilik. LoL'üde Onboard ile oynamak taydım bu zamana kadar her ne kadar 20 FPS'nin üzerine çıka masamda LoL'de TF'lar hariç öyle büyük bir takılma olmuyordu. (Tabii bütün özellikler çok düşükte (very low) gölgelendirme (shadows) vs kapalı halde.) Ama bu yeni yama geldi geleli oyunda çok büyük takılmalar var. Hiç bir şey yok iken 20 FPS. minyonların yanında 10-15 FPS bir adama saldırayım filan derken FPS 5'lere 3'lere düşüyor ve oyun ilerlese de düzelmiyor. (Eskiden başta böyle olur sonradan kendine gelirdi.) Bende malum kafayı yemek üzereyim. Acaba diyorum bu Windows güncellemeleri (updates) filan mı etkiliyor artık bunu? Bende Game Booster'ı çare olarak gördüm fakat nasıl sizce işe yarar mı? Birde bu programın bilgisayara bir zararı olur mu? (Program ile ilgili hiç bir bilgim yok. İlk defa kullanacağım.)

Şimdiden o güzel cevaplarınız için teşekkürler.

İyi forumlar dilerim...

• zararı yok gereksiz şeyleri kapatıyor denemeden bilemezsin
  • Advanced SystemCare 6 kurup sistemini tam tarama+bakım yaptır.Belki faydası dokunur,benim Pc ye bayağı etki ediyor.
  • very low orlmasına rağmen 10-20 fps alıyorsan asc 6 da yardım edemeyebilir.Akıcı oyun için için zaten 30 fps şart.Bilgisayarın içini tozdan iyice arındırın,pastasını filan yenileyin, bir de temiz bir format atın öyle deneyin ama sürücü yüklerken en güncel sürücüleri bulup kurun.Bu şekilde de faydası olmaz ise pc nin değişim zamanı gelmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exp16

very low orlmasına rağmen 10-20 fps alıyorsan asc 6 da yardım edemeyebilir.Akıcı oyun için için zaten 30 fps şart.Bilgisayarın içini tozdan iyice arındırın,pastasını filan yenileyin, bir de temiz bir format atın öyle deneyin ama sürücü yüklerken en güncel sürücüleri bulup kurun.Bu şekilde de faydası olmaz ise pc nin değişim zamanı gelmiştir.

Evet zaten bu yaz tatilini iple çekiyorum. Ya dediğin gibi baştan aşağı güzel bir bakım ve ekran kartı alacağım. Ya da yeni bir bilgisayar.
  • Ramini sorabilir miyim?
  • Onboard ile hiçbir faydası olmaz. O programlar fasa fiso zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu pc ne kadar eder ?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gereksiz servisleri kapat. Gereksiz windows bileşenlerini kaldır. Disk birleştirme yap. Çöp dosyaları ve kayıt girdilerini temizle. Aynı zamanda kayıt girdilerini birleştir. Harddiskte boş alan aç açabildiğin kadar. RAM temizleme programı kur(CleanMem tavsiye). Virüs var mı yok mu iyice bir tara ama aktif koruma özelliği bulunan programları kullanma. Sadece tarama amaçlı kullanılanları indir şüphelendiğin zaman tara ve hallet. Aeroyu kapat, gelişmiş sistem ayarlarında görünüme gel ve sadece ekran yazı tipini düzelt seçeneğini aktif et. Şimdilik aklıma gelenler bunlar
  • O değilde beyler oyunda bir ayarla fps yükseltiyordukya onu bi söyler misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Game Booster'ın öyle "aman aman" bir etkisi yok. Maksimum arttıracağı 2-3 fps bir şeydir zaten. Kaldı ki onboard ekran kartı varken hiçbir ek yazılım kurtarmaz işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Margu

O değilde beyler oyunda bir ayarla fps yükseltiyordukya onu bi söyler misiniz?

Vsync - tikini kaldır
    Frame Rate Cap - Benchmark yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Advanced SystemCare 6 kurup sistemini tam tarama+bakım yaptır.Belki faydası dokunur,benim Pc ye bayağı etki ediyor.

Gözle görülür yarar gördüm tek tarama ile. Sağolasın hacı. Şimdiye kadar keşfetseydim keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forza Beşiktaş

quote:

Orijinalden alıntı: Margu

O değilde beyler oyunda bir ayarla fps yükseltiyordukya onu bi söyler misiniz?

Vsync - tikini kaldır
    Frame Rate Cap - Benchmark yap.

Sağol hocam
  • anlamadığım onboard diye niye çöpe atıyosun ki ben onboard ekran kartıyla lolde 60 fps alıyordum O.o ne kasma ne birşey şimdi imzamdaki sistem var advanced system care 6 kurlu her şeyi tarattım hallettim razer game booster kurdum ayarladım her şeyini oyunda pingim 70 80 arası fps sabitlediğimde 75 ölçüt yapınca 200 300 arası gidip geliyor bugün kurdum programları kurmadan önce 30 40 fps farketti
  • Game booster vs hiçbir etki etmiyor hatta benim pc'de kasma bile yapıyor tam tersi. Bende ayarların hepsi en düşükte. Çözünürlüğüde 1024 yaptım. Fps'de ölçüt kısmında. Bu ayarlarla stabil hale geldim. 256mb ekran kartı, 2gb ram ve 1.66 core duo 2 laptop ile 40-50 fps görüyorum ve yetiyor bana. Tf'lerde 30-35'lere düşüyorum
  • Ekran kartı al.

• bakın konuyu hortlatıyorum ama söyleyeceklerim var benim de ekran kartım yok 2 senedir lolde tf harici 30 tflerde 10-15 fps alıyorum diğer sims , mortal kombat , gta san andreas oyunlarında kasıyo zor oynuyorum bi aralar 150-300 fps alırdım eski clientte şimdi berbat rezil durumda advanced system care güzel bi program ama zamanla pcnizin ömzürünü yemekte bence vaktiniz varken silin 360 security indirin aradan 6 yıl geçmiş olabilir Ram sadece şirket ofis tarzı ağır kullanılması zor programlarda işe yarar oyunlarda iyi performans istiyosanız ekran kartına önem vericeksiniz 3 gb ramle gayet iyi şekilde lol oynanır ama oyunlarda güzel başarı elde etmek istiyosan en az bi 1000 tl vermelisin ekran kartına lol dışı oyunlardan bahsediyorum
  • Görev yöneticisinden kendin manuel kapat ve adcanced system care ile tarar. Pc ısınırsa da fps düşer.

• 16 GB ram var. Nvdia 650m ekran kartı var. Lol iyice yamaları cacık oldu. En low un bi tık üstündeki ayarda 90 FPS üstüne çıkmıyor bazen 00 FPS oluyo zaten ekran tamamen donuyor. Aptal saptal bişey oldu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.