merhabalar mevcut aboneler yararlana biliyormu cozemedim yardım |
Bildirim
merhabalar mevcut aboneler yararlana biliyormu cozemedim yardım |
Bir zahmet şu kampanyaların detayına bakın lütfen zaman kaybı olmasın. Daha önce abone olduğun taahhütlü paketine ek hediye adı altında tablet vs vs almadıysan geçebilirsin.
www.turkcell.com.tr GAME+ ile Fiber Oyuncu Kampanyası https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/ev-interneti-fiber-kampanyalari/game-plus-ile-fiber-oyuncu-kampanyasi?source=CMS&place=campaigns_category#detaylibilgi< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 14 Mart 2022; 7:13:57 > |
ben sordum aylık 235tl hem internet hem nvidia now 2 si bir arada nvidia now acınca internet otomatik 100mps oluyor akıllı ozelik yinede arayıp sormakta fayda var ben uye degilim superonlineye aylık 235tl cok fazla geldi bana |
superonlinr uyelerine ozel zannettim 235tl diye oysa bu pakedi alınca aylık 235tl oldugunu orendim |
|
TV+ ve Game+ ile Evde Eğlence Keyfi Kampanyasına geçtim ancak game+ premium paket aktif olmuyor. bu pakete geçip aktif edebilen oldu mu? superonline müşteri hizmetlerinin konu hakkında bir bilgisi yok. Bilgisi olan birisi varsa çok sevinirim |