Şimdi Ara

Game of Thrones: Conquest Mobil Strateji Oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seri devam ederken Game of Thrones'un daha yayınlanmamış oyunu Conquest ilgi çekiyor. Bende mobil oyununu paylaşmak istedim. Paylaşmaya devam edeceğiz. Bakalım bütün özellikleri neler ve nasıl bir işleyişi var.

Game of Thrones Conquest ile ilgili başka bir haber Game of Thrones: Conquest Android Strateji Oyunu İndirhttp://www.oyunda.org/2017/08/game-of-thrones-conquest-android.html

Hemen altta da Youtube kanalımdan oyunun görünüşü ilk adımlar vs.https://youtu.be/6IPj28vsbzQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atassh -- 26 Ağustos 2017; 10:56:30 >

• selamlar herkese. oyun oynayan var mı? sanırım bir Türk birliği yada taraftar birliği hala kurulamamış digger oyunlardaki gibi.
  • EFD kullanıcısına yanıt
    Ben kurdum arkadaşlar katılabilirsiniz. Oyun yeni ve Türk nerdeyse çok az o yüzden girenler en azımdan aynı serverda olursa daha iyi olur. Bu kod ile girerseniz birlikte aynı yerde oluyoruz etrafınızda tanıdıklarınızda çağırabilirsiniz istediğiniz kişileri. Davet kodu (7Y6R4)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun be çok güzel yaklaşık 10 gündür oynuyorum bir kaç kişiyiz oyunda Türk pek Yok yeni olduğu İçin. Türkçe olması çok güzel. Bir Türk topluluğu oluşturmaya çalışıyorum oynamışken zaten a Türk var aynı serverda olmak İçin ve klanda arkadaşlarınızı çağırabilirsiniz bu kodu kullanarak aynı yerde başlamış oluyoruz 11. Krallıktayız bu kod ile ayarlardan kodu kullan diyoruz ve bizimle aynı yerden başlıyorsunuz istediğiniz kişilere bu kodu verin birlikte Türk topluluğumuz olmuş olur krallıklar ve güç makamlarını fethedilim. Davet kodu : 7Y6R4
    Beni bulmak için arkadaşlar ayarlarda aşşağıda oyuncu bul kısmına metall yazın yeterli yardımcı olurum her türlü oyunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metall82 -- 5 Ocak 2018; 23:0:56 >
  • EFD kullanıcısına yanıt
    Oyunda çoğaldık biz kardeş sende katılmak istersen buyur. Arkadaş kodunu kullanman yeterli oyunda bulmak için ayarlardan oyuncu bul dan metall yazarak bana katılabilir mesaj atabilirsiniz.

• Beklentimin altında kaldı GOT ile alakası yok resimleri görünce daha kaliteli bir oyun bekledim. Clash of Clans oynamayı tercih ederim açıkçası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.