Şimdi Ara

Game of Thrones serisi yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler Game of Thrones serisinin kitaplarini teker teker almayi dusunuyorum. Ancak soyle bir sorum var; kitabin ingilizce orjinal halini alacagim İstanbul'da yasiyorum almam gereken kitap sirasini ve alabilecegim yerleri bana soyler misiniz? (Sahaflarda varsa orasi da olur)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dr'in internet sitesine bir bakin belki vardir

• buraya tıklayarak kitapların ismine ve sırasına bakabilirsiniz.
  • @Deve Katili @İrem-

Tesekkurler wiki sayfasi icin
    Sitesinde foreign languages sekmesine goz gezdirdim bulamadim bir de magazadan deneyecegim sansimi

• Önemi yok

• Burada kitapları buldum. Ancak dikkat ettim 2 kitabın cildi diğerlerinden farklı. Basım yılı 2003 yerine 2013. (İlk kitap) O iki aynı kitabın ise biri Voyager yayımcılık digerine Harper Voyager yayımcılık diyor ancak kitaplar birebir aynı ve iki yayımcı da aynı fiyat farkını anlamadım bu nedenle Neyse 2003 basım olan daha makul onu alacağım herhalde.

@albatrosshigh Hocam mesajı yazdım sizin mesajı gördüm sağolun ilgi için. Ben de sizin elinizde olandan almayı düşünüyorum. Ancak sonradan basılanın 15Tl olması bir de yukarıda yazdığım neden kafamı karıştırmadı değil Eski olanı almak daha makul sayfa sayısı vs aynı olsa da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 4 Nisan 2014; 19:27:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsT.Selim

Burada kitapları buldum. Ancak dikkat ettim 2 kitabın cildi diğerlerinden farklı. Basım yılı 2003 yerine 2013. (İlk kitap) O iki aynı kitabın ise biri Voyager yayımcılık digerine Harper Voyager yayımcılık diyor ancak kitaplar birebir aynı ve iki yayımcı da aynı fiyat farkını anlamadım bu nedenle Neyse 2003 basım olan daha makul onu alacağım herhalde.

@albatrosshigh Hocam mesajı yazdım sizin mesajı gördüm sağolun ilgi için. Ben de sizin elinizde olandan almayı düşünüyorum. Ancak sonradan basılanın 15Tl olması bir de yukarıda yazdığım neden kafamı karıştırmadı değil Eski olanı almak daha makul sayfa sayısı vs aynı olsa da

Ayniysa ucuzunu alin

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

quote:

Orijinalden alıntı: AsT.Selim

Burada kitapları buldum. Ancak dikkat ettim 2 kitabın cildi diğerlerinden farklı. Basım yılı 2003 yerine 2013. (İlk kitap) O iki aynı kitabın ise biri Voyager yayımcılık digerine Harper Voyager yayımcılık diyor ancak kitaplar birebir aynı ve iki yayımcı da aynı fiyat farkını anlamadım bu nedenle Neyse 2003 basım olan daha makul onu alacağım herhalde.

Ayniysa ucuzunu alin

Sayfa sayisi ayni. Biri voyager basim digeri harper voyager basim olarak geciyor drnin sitede. (Yayincilari arattigimda farkli kitaplari gosteriyordu ancak ayniymis) Ucuz olani alirim aslinda ama o 2013 basima uygun diger kitaplar (kapak uygunlugu) sitede yok o nedenle digeri de 23₺ zaten onu almaya karar verdim

• İyi yapmissiniz bence

• vikipediden bakabilirsin
  • aslnda foruma yazacağına google a yazsan biledirek çıkar yani :) zor bir iş değil böyle şeyleri bulmak :) bak mesela dediim ne kadar doğru olabilir diye game of thrones serisi yazdım direk çıktı :D
  • Rica ederim. Tabii ki bütçenize göre olanını almak daha uygundur. Ben fikir vermek amacı ile kendimde olanı size söyledim.
    İki kitabında birbirinden farkı yoktur, büyük ihtimalle basım yılları farklıdır. İyi okumalar!
  • Türkçe istersen foruma da başlık açılmıştı set halinde kampanya vardı.

http://www.hizlial.com/taht-oyunlari-serisi-9-kitap-takim-game-of-thrones-george-r-r-martin/10365088

9 kitap 207 TL yerine 115 TL kargo da bedava

Hatta siteye istersen mail at belki orjinal dili ile yayınlanan kitabı da tedarik ederler.
  • D&R'dan bugun yabanci dilini aldim Ancak bu Turkce halindeki 9 kitap olayini anlamadim D&R'da yabanci serinin sadece 1 tanesi 2 kisimdi geri kalanlari tek gordum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.