< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Game+ 'RTX ON' ibaresiyle GeforceNow'da gtx1060 ile oynatıyor ! (2. sayfa)
-
-
Neyi oynadığınızı ne grafik istediğinizi bilmeden gelip bağrınmayın şurada. Oyunda RTX20 ile bile oynasan, 1060'ın verdiğinden farklı bir şey göremeyeceksin diyoruz. Çünkü bahsettiğin oyunlarda RT yok. Orada RTX20 yazması senin egonu tatmin edecek olması dışında bir şey değişmeyecek. Bunu anlatıyoruz.
Turkcell veya nvidia veya herhangi bir şirketin canı cehenneme beni ilgilendirmiyor.
Konu, Ray tracing istenen oyunun 1060'da açılması.
Cevap: Oyunda Ray tracing yok. Biz de istersen RTX 4090 ile oyna bir şey değişmeyecek diyoruz.
Şimdi Fortnite örneği gösteriyorsun. Bu oyunlar da DXR denen, yazılımla da yapılabilen Ray tracing'e sahip. Yani 1060 yapabiliyor bunu. Gidip Crysis'i de ray tracing açıp oynarsın 1060'ta.
Tekrar diyorum, Turkcell'e bir Nvidia'ya iki. Ama senin istediğin şey vaadediliyor zaten şu anda. bağırıp çağırman bir şeyleri değiştirmiyor. Adamlar hukuken haklı.
Git CP 2077 satın al, Control satın al, Callisto Protocol filan satın al o kadar istiyorsan, aç donanımsal Ray tracing'i. Orada hala 1060 görüyorsan o zaman haklısın. Bağrınıp durma boşuna. Yardım edenler de senin kardeşin veya biladerin değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 18 Eylül 2023; 15:57:9 >
-
Okuduğunu anlamayan, fanatik yada Turkcell çalışanı gruba yanıtı yukarıda verdim.
Örneğimdeki Hitman oyunu da rtx destekli dahası kütüphanede pek çok RTX oyun da bulunuyor.
Gtx1060 ile rtx2080 aynı performansı mı veriyor dedi birisi
Birinde low da açtığım oyunu diğerinde high oynatıyor, anlamanız da sorun var diye anlatıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gtx1060 savunanlara gelsin.
Starfield, oyun otomatik 1600*900 upscale edilmiş düşük çözünürlükte rtx2080 ile 50fps, 1060 ile 15fps alınırdı herhalde
2080 sunucunun da sorunu paket kaybı çok fazla (kablolu bağlantı 10dk'da 736kayıp) , oyun zevkini baltalıyor bu durum.
edit: tüm ayarlar low !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 18 Eylül 2023; 20:32:46 >
-
Israrla birer ikişer 1060 savunan geliyor.
Bakın kardeş 2 mesaj yukarıda Hitman 1060da rtx açık ve 11fps buyur oyna.
Sene 2017 de değiliz, bugün çıkan ortalama bir oyunu 1060 ismindeki kart ile low da oynanıyor.
En kötü donanımsal rtx sağlayan , rtx2xx ile high ayara gelebiliyorsun.
Rezil servisin dayadığı donanımı savunmayın.
Mesut bile çıktı sponsoru olan GeForcenow 'ı 1060 sebebiyle eleştirdi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X