Şimdi Ara

Game+ 'RTX ON' ibaresiyle GeforceNow'da gtx1060 ile oynatıyor !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Windows launcher ile herhangi bir oyunu başlattıktan ve oyun açıldıktan sonra CTRL + N ile nvidia info ekranına ulaşabiliyoruz.

Buradaki gibi :
    Game+ "RTX ON" ibaresiyle GeforceNow'da gtx1060 ile oynatıyor !

Performans arayüzüne diğer platformlar için şu şekilde ulaşılabiliyor ,

Turkcell'in talebime verdiği cevap aşağıdadır :

***************************************************************************************
    Merhaba,

Game+ premium üyesiyim. gamepass ile geforce now üzerinde "Mount & Blade II: Bannerlord" açtım.

ayarlar ve becnhmark işleminde görüldüğü üzere gtx1060 yazıyor.

ek olarak geforce now supporta yazdığımda ise en azından "RTX20" ile oynatılması gerektiğini yazıldı.

game+ ve geforce now ile yazışmalar devam ediyor. Turkcell'in yaptığı ise büyük rezillik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 7 Eylül 2023; 17:51:9 >

• Kardeş !

3. olarak anlatıyorum + yeni ekran görüntüleri de aldım.

Üyelikte RTX on olarak aldık bu hizmeti. dediğiniz gibi olsa csgo gt9800 de açıyor, o kart ile oynatsınlar olur mu.

RTX destekli 2 oyun kütüphanemde vardı, sizin için! test ettim. Bak oyunların isimlerinin altında RTX yazıyor, oyunları hangi kart ile açtı.

İnternetim superonline gpon fiber 100/20.

• tüketici mahkemesine ayıplı hizmet davası açmanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün tekrar bannerlord ve apex legends ile test ettim sonuç GTX1060 !

Dalga mı geçiyor bunlar.

• Adamlar gerekçesini sunmuş. Lakin! Şuna dikkat çekersen Nvidia Now platformu üzerinde gereken Sistem Gereksinimleri ile Band ve Internet hızına standart olarak ulaşıyorsan buna rağmen oyundaki ayarların maximum düzeyde olup oyunun sunmuş olduğu görsel kaliteyi, oyun mekaniğindeki performansı FPS'i ve Sunucudaki Gecikme oranında düşüklük var olup devam ediyor ise bunun GTX 1060 ile alakası varsa sonuna kadar haklısın. Fakat aksi halde GTX 1060 oyunun vermiş olabileceği maxsium kalite ve performansı alabiliyorsan bir şey demek garip kaçar sonuçta ekran kartını adam sadece sana belirli bir oyun için GPU sanallaştırarak sadece ekran çıktısını paylaşıma açıyor gidip üzerinde render yaptırmasına veya gereğinden fazla sistem gücü vererek bunun boşa gitmesine şirket olarak kimse normal görmez aksine maliyet olmakta olup bunun optimize etmeleri gayet doğal.
    Oyunda RTX ayarları açılabiliyorsa veya oyun default ta RTX teknolojili kart geldiğinde otomatik destek sağlıyorsa ve bundan şikayetçi isen yine haklısın. Sonuçta oyunun sunmuş olduğu ayarlardaki ihtiyacı Nvidia Now platformunda karşılayamıyorsun.

Bunlar dışında haksız sayılabilecek durumlar ise oyun RTX için destek vermemiş veya maksimum performans ve kalitede rutin olarak müşteri kaynaklı olmayan olumsuzluklar yaşamıyorsan teknolojiye kızmak biraz anormal kaçar. Çünkü sen ekran kartı almıyorsun paylaşımlı sistemde remote olarak ekran paylaşımı alıyorsun. Sistemdeki CPU ve GPU hatta RAM'i sana kullanman için paylaşmıyor aksine oyuna bu sistemlerini paylaşıyor sen sadece görüntü paylaşımından fayda alıyorsun.

Sence düşünüldüğünde haksız bir tarafı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AssetGroup -- 8 Eylül 2023; 13:42:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gereksiz tanım kasmaya gerek yok.

Nvidia bu ürünü her yerde RTX ismiyle pazarlıyor. Ayrıca ne denilmiş, en az RTX20 olmalı, bu ifade NVidia support'a ait.

Pc launcher 1600x900 upscale ayarı varsayılan olarak geliyor.
    Full hd çözünürlük ve oyunun ortalama ayarında 60fps alınamıyor. Hız 100/20.

Sorun belli. Çözüm için kullanıcı değil, hizmet veren sorgulanmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 8 Eylül 2023; 14:7:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bannerlord veya bahsettiğiniz oyunlarda Ray tracing yok. Sebebi bu olabilir.

Yani size vaadedilen fps ve grafikleri alabiliyorsanız hangi kartla oynadığınızın önemi yok. Ben sizin probleminizi anlamadım açıkçası. Rtx ON demek her oyunda ray tracing olacak demek değildir. Oyun desteklemiyor ve bu yüzden ray tracing destekli bir kart tanımlamamış demek ki size. Gerek duymamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 8 Eylül 2023; 16:11:32 >
  • Dante kullanıcısına yanıt

Ben de aynı şeyi yazacaktım.

Bu oyunlarda RT zaten yoksa ne istiyorsunuz?

Bir de RT desteği olan bir oyun açıp dener misiniz? O zaman efekti göremeyip yine 1060 ile çalıştığını görürseniz o zaman abonelik iptali, şikayet vb yapabilirsiniz sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş !

3. olarak anlatıyorum + yeni ekran görüntüleri de aldım.

Üyelikte RTX on olarak aldık bu hizmeti. dediğiniz gibi olsa csgo gt9800 de açıyor, o kart ile oynatsınlar olur mu.

RTX destekli 2 oyun kütüphanemde vardı, sizin için! test ettim. Bak oyunların isimlerinin altında RTX yazıyor, oyunları hangi kart ile açtı.

İnternetim superonline gpon fiber 100/20.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 8 Eylül 2023; 17:15:35 >

• Troll değiliz, okuduğumuzu anlıyoruz, mesajı editleyip engellemek de ayrı komediymiş.

Zira anlatamayan sendin sevgili kardeşim.

RT desteği olmayan iki oyun ile ilgili şikayet edince herkes sandı ki böyle bi ihtiyaç olmadığı için sistem de 1060 ile açmış. Son mesajındaki açıklama ile oldu. RTX desteği varken açmıyor ve 1060 ile açıyorsa sıkıntı var evet.

Direkt şikayet oluşturup üyeliği sonlandırma, ücret iadesi vs isteyebilirsiniz. Tabi sisteminiz falan filan ihtiyaçları karşılıyorsa.. Oradan bahane ile yürümesinler yani.

İyi niyetle anlatıyoruz fikir belirtiyoruz da... Neyse...

• Lütfen hizmeti kullanmayıp yâda sorunu tam anlamadan yorum yapmayınız.

Dramaya gerek yok.
    RTX ON olarak satılan serviste gtx1060 mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30A640B69 -- 11 Eylül 2023; 13:36:43 >
  • Turkcell ile anlaştık dedikleri vakit bu işin b.k gibi olacağı belliydi zaten. Parasını veren insanları sırada bekletme, oturumu kapatma vs. Bir de bunu sponsorlular çıktı savundu.

• Mevcutta olan rezillikleri düzeltmek yerine bir de zam yapıyorlar :D kullanmayın arkadaşlar şuna vereceğiniz parayla taksitle konsol falan alırsınız cidden

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mining bitince boşta kalan kartları 2. el alıp bize yutturmasınlar. Game+ "RTX ON" ibaresiyle GeforceNow'da gtx1060 ile oynatıyor ! 

Her şey de olduğu gibi kötü/defolu mallar bize kalmış...

• Gidip Nvidia forumuna, reddit'e falan yaz. Buradakilerin çoğu şirket hissedari gibi savunur ancak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yaklaşık 3 hafta önce Reddit, nvidia forum ve support için ayrı ayrı konular da açtım.

Alllinece olduğumuz kuruma ileteceğiz cevabı aldım.

Şayet herkes 1er konu açarsa +twit atarsa, NVidia için konu daha önem arz edici olabilir.

• 1060 gpulu sistem kiralamak yerine sahibindende ryzen 5 1600 + gtx 1060lı bir sistemi 4-5 bin tl arasına çok rahat alırsınız.

En azından youtbuedan 1080p yayın izliyor hissi olmadan gerçek doğal native keskin bir görüntüde oyununuzu oynarsınız:D

Ha firmanın yaptıgı olay ise tamamen "Nitelikli Dolandırıcılık" suçunu işlemiş bulunuyorlar. Eğer avukata biraz para yedirirseniz yada Geforcenowdan gelecek tazminatın %50sini paylaşmayı

teklif ederseniz çok rahat davayı kazanırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 15 Eylül 2023; 16:44:24 >
  • David Attenborough kullanıcısına yanıt

Kraldan çok kralcıların olduğu ülkenin adıdır Türkiye.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.