Merhaba @SlideToUnlock işlemcisi i5 olması biraz geri durdurttu beni sence sorun olacak mıdır ve hp 450 tl geri ödeme sistemi diyor pek anlayamadım hpyi hep ısınan bir ürün olarak tanımışımdır.
günceldir.
quote:
Orijinalden alıntı: Volkan Abanoz
Merhaba @SlideToUnlock işlemcisi i5 olması biraz geri durdurttu beni sence sorun olacak mıdır ve hp 450 tl geri ödeme sistemi diyor pek anlayamadım hpyi hep ısınan bir ürün olarak tanımışımdır.
Burada iki işlemcinin karşılaştırması yer alıyor. Zaten bu civarda konfigürasyonlar sınırlı, i7 6700HQ ile 950-960M veya i5 7300HQ ile 1050 olacak şekilde.
quote:
Orijinalden alıntı: SlideToUnlock
quote:
Burada iki işlemcinin karşılaştırması yer alıyor. Zaten bu civarda konfigürasyonlar sınırlı, i7 6700HQ ile 950-960M veya i5 7300HQ ile 1050 olacak şekilde.
i5 in 1050 ile daha mı iyi olacağı kanısındasınız ? ileriye dönük kaç senenin oyunlarını oynayabilirim birde bu konfigirasyonun oyun testleri vs. var mı acaba ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SlideToUnlock
quote:
i5 in 1050 ile daha mı iyi olacağı kanısındasınız ? ileriye dönük kaç senenin oyunlarını oynayabilirim birde bu konfigirasyonun oyun testleri vs. var mı acaba ?
Öncelik oyunsa, ben şahsen ekran kartına önem veririm. Donanımların bildiğim kadarıyla tekil şekilde oyun performansları var, "Nvidia GTX 1050 gameplay" tarzında arama yaparsanız eğer istediğiniz sonuçlara ulaşma ihtimaliniz var. Kaç sene götüreceğine dair ne yazık ki fazla fikrim yok, zira oyuncu değilim, genel kullanım ve cihaz donanımı üstünden yorum yapıyorum.