Blue switch, siyah renk modeli diğer sitelerden en az 160 TL daha ucuz. Uzun süredir takip ediyorum, bir adet aldım değerlendirmek isteyen alabilir. GameBooster G918 Fire Storm RGB Blue Switch Siyah Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM https://www.itopya.com/gamebooster-g918-fire-storm-rgb-blue-switch-siyah-mekanik-gaming-klavye_u13267 |
Gamebooster G918 Gaming Klavye 749 TL
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
daktilo sesi severler için blue switch,evli ise eşi ile yada ailesi ile yaşayanların ailesi ile birbirine girmek isteyenlerin tercih edebileceği 5.sınıf çin işçiliğiyle ve kalitesiyle dizayn edilmiş mükemmel bir klavye
-
bilindik markalardan şaşmamak lazım. bu fiyatlar çok yüksek
mesela bunu alacağıma şunu alırım
-
Mekanik klaye konusuna membran klavye paylaşmak
-
Dikkat etmeden direk ucuz gördüğümü paylaştım. Güncel fiyatlara bakınca arkadaşın paylaştığı ucuz kalıyor fakat logitech'e bile bulaşmazken web sitesi bile olmayan ne olduğu belli olmayan markalara para verilmez.
Fiyatlara bakınca 1500 üstüne çıkmış alınabilir modeller. Riske girmek isteyen için arkadaşın paylaştığı alınabilir.
Yok ben illa çakma çin malı alacağım diyenler yarı fiyatına da getirebilir.
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
daktilo sesi severler için blue switch,evli ise eşi ile yada ailesi ile yaşayanların ailesi ile birbirine girmek isteyenlerin tercih edebileceği 5.sınıf çin işçiliğiyle ve kalitesiyle dizayn edilmiş mükemmel bir klavye |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X