Gamefront tan dosya indirmeye çalışırken sürekli bu web sayfası bulunamadı (öyle bir şeydi) hatasını alıyorum ve şimdi bazılarınız internette var falan diyecek ben de araştırdım ama aradığım cevabı bulamadım.Anladığım şey Türkiye'nin gamefront'tan dosya indiremediğidir.Galiba banlanmışmıyız neyiz . Her neyse bunun için ne yapabilirim?Bazı yerler DNS değiştir falan diyor anlamadım.Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.
Oradan bende indiremiyorum ne zamandır.Kimbilir ne yaptılarda adamlar banladı (eğer banlandıysak). DNS değişik benim, yinede inmiyor.
Aynen
Bende bu sorunu yaşıyordum. Gamefront aşağıdaki ülkeleri engellemiş ve içinde bizde varız
Argentina Mexico Chile Spain Thailand Poland Colombia Brazil France Venezuela Italy Peru Uruguay Malaysia Turkey Indonesia India Ecuador Costa Rica Honduras Hungary Philippines Portugal Romania Russian Federation Serbia Singapore Sweden Japan Indonesia
Yapmamız gereken ise 1 - '' Web sayfası bulunamıyor '' yazısı çıktığında yukarıda linki alıp kopyalayın 2 - vtunnel.com sitesine girin. 3 - Orada internet sitesini girebileceğiniz bir yerde youtube.com yazıyordur onu silip kopyaladığınız metni yapıştırın BU KADAR BASİT
hotspot shield adlı programı ındırın herturlu engellemeyı saf dışı bırakır ıstedıgınız siteye girebilirsiniz vtunnel den bile daha iyidir tavsiye ederim 2 senedirli kullanıyorum
KIll
kullanıcısına yanıt
Bende 2 hafta önce keşfetmiştim.Gerçekten de işe yarıyor.Yine de yardımın için sağol