Şimdi Ara

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.030
Cevap
75
Favori
256.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Merhaba, MW2 Rus Cd Key'ini sizden almak istiyorum. Neler yapmam lazım ? Para yatırımı vesaire bilgilendirirseniz sevinirim. Güvenilir bi siteye benziyor.

Merhaba. MW2 rusça için Banka havalesi veya ATM den kartsız işlem ile hesaplarımızdan birine 30 TL yatırdıktan sonra PM ile ulaşırsanız Keyinizin gönderimi anında yapılacaktır.
    Kredi kartı ile almak isterseniz Gittigidiyor.com üzerinden fiyat 35 TL dir.

Banka Hesap Numaralarımız:http://www.gamekeystore.net/store/banka-hesaplarimiz

Gittigidiyor üzerinden kredi kartı ile satış linki:http://urun.gittigidiyor.com/Call-Of-Duty-Modern-Warfare-2-CD-KEY-EN-UCUZ_W0QQidZZ30926786

Oyunun orjinal İNGİLİZCE olanıda elimizde var.

Fiyatlar:
    Rusça: Banka havalesi ile 30 TL Kredi Kartı ile: 35 TL
    İngilizce: Banka Havalesi ile: 60 TL Kredi kartı ile 66 TL

• FIFA 11 KEYLER STOKLARDA... HEMEN TESLİM..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

FIFA 11 KEYLER STOKLARDA... HEMEN TESLİM..

fiyatı?
  • quote:

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live
    (GAMES FOR WİNDOWS LİVE) TESLİMATLAR 01.10.2010 TARİHİNDE BAŞLIYOR.. FİYAT: 35 TL
     Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live
    (EA DOWNLOAD MANAGER) TESLİMATLAR 30.09.2010 TARİHİNDE BAŞLIYOR.. FİYAT: 35 TL
    (GAMES FOR WİNDOWS LİVE) TESLİMATLAR 01.10.2010 TARİHİNDE BAŞLIYOR.. FİYAT: 30 TL

• FIFA 11: EA DOWNLOADER CD-KEY. FİYAT: 35 TL
  • dostum bu gamekeystore sitesi seninmi yoksa yabancı bi sitemi? sen sanırım sadece satış temsilcisisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: semion17

dostum bu gamekeystore sitesi seninmi yoksa yabancı bi sitemi? sen sanırım sadece satış temsilcisisin?

Yok site bana ait. Univeral olsun tüm dünyayı kapsasın diye ingilizce yaptım. Ama dediğim gibi bana ait site.
  • Kendisinden 3 adet TFT 2 aldık sorunsuz şekilde elimize ulaştı.kendisine teşekkür ederiz.
  • Güncel Fiyatlar..

FIFA 11: 35 TL
    Call Of Duty: Moden Warfare 2 (Rusça): 30 TL
    Call Of Duty: Moden Warfare 2 (İNGİLİZCE): 59 TL
    Battlefield: Bad Company 2: 30 TL
    Medal Of Honor 2010: (Ön Sipariş): 40 TL

Ödeme Yöntemleri..
    1.Kredi Kartı (Gittigidiyor üzerinden.)
    2. Banka Havalesi veya EFT (Lütfen PM ile Ulaşın veya BURADAKİ banka hesaplarımızdan birine ücreti yatırdıkttan sonra PM atın. )
    3. Paypal.
    4. MoneyBookers.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucLear -- 3 Ekim 2010; 3:29:10 >

•  Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live

Sid Meier's Civilization® V Orjinal İNGİLİZCE Steam CD-KEY Satışlarımız arasına eklenmiştir..

Fiyat: 50 TL dir.

http://www.gamekeystore.net/store/civilization-5

• Üstad pes11 çıktıya gelmeyecekse 86 kağıt bayılcam hepsiburada'ya.
    Gelme olasılığı nedir ona göre bekletiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

Üstad pes11 çıktıya gelmeyecekse 86 kağıt bayılcam hepsiburada'ya.

PES 2011 dış ülkelerde bizdeki kadar bulunmuyor malesef. Keyinin bulunmasıda biraz pahalıya geliyor. 55 TL den bulabiliyorum en düşük. O şekilde isteyenlere özel sipariş edebiliyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

Üstad pes11 çıktıya gelmeyecekse 86 kağıt bayılcam hepsiburada'ya.

PES 2011 dış ülkelerde bizdeki kadar bulunmuyor malesef. Keyinin bulunmasıda biraz pahalıya geliyor. 55 TL den bulabiliyorum en düşük. O şekilde isteyenlere özel sipariş edebiliyorum.

Pm attım
  •  Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live

Beklenen oyun Medal Of Honor 2010 Satışta!
    #Keyler tüm bölgelerde çalışır. Herhangi bir kısıtlama yoktur.
    #Avrupa, Asya, Amerika ayrımı yoktur.
    #EA Download Manager ile orjinal olarak download edilebilir.
    #Alıcıya orjinal kutudan çekilmiş Fotoğraf olarak gönderilir.
    Hemde bu fiyata..!
    Steam fiyatı: 59.99$
    Kutulu fiyatı yaklaşık 70-80 TL
    Bizde orjinal CD-KEY Fiyatı: 35 TL
    Sizde oyunu GameKeyStore.Net'ten alın ayrıcalıklarımızdan faydalanın...
    www.gamekeystore.net
    Gittigidiyor:http://urun.gittigidiyor.com/Medal-Of-Honor-2010-PC-Orjinal-CD-KEY-Download_W0QQidZZ31820931

Her türlü sorularınız için PM atabilirsiniz veya sales@gamekeystore.net adresimize mail gönderebilirsiniz.

Ayrıca oyunu çıktığı ilk gün 20 kişilik Ranked Serverimizde hizmetinizde.
    Server hizmetinin bize hiç bir getirisi yoktur. Sadece Türk arkadaşlar hep beraber oynayalım, oyundan zevk alalım diye kurulmuştur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucLear -- 22 Ekim 2010; 1:36:20 >

• quote:

Beklenen oyun Medal Of Honor 2010 Ön Siparişte..!!

EA'in yeni aksiyon oyununun çıktığı gün elinizde olmasını istermisiniz? O zaman şimdiden ön siparişinizi verin. Oyunu çıktığı gün 12.10.2010 tarihinde elinizde olsun. Aynı gün download edin ve oynamaya başlayın...
    #Keyler tüm bölgelerde çalışır. Herhangi bir kısıtlama yoktur.
    #Avrupa, Asya, Amerika ayrımı yoktur.
    #EA Download Manager ile orjinal olarak download edilebilir.
    #Alıcıya orjinal kutudan çekilmiş Fotoğraf olarak gönderilir.
    Hemde bu fiyata..!
    Steam fiyatı: 59.99$
    Kutulu fiyatı yaklaşık 70-80 TL
    Bizde orjinal CD-KEY Fiyatı: 35 TL
    Sizde oyunu GameKeyStore.Net'ten alın ayrıcalıklarımızdan faydalanın...
    www.gamekeystore.net

Her türlü sorularınız için PM atabilirsiniz veya sales@gamekeystore.net adresimize mail gönderebilirsiniz.

Ayrıca oyunu çıktığı ilk gün 20 kişilik Ranked Serverimizde hizmetinizde.
    Server hizmetinin bize hiç bir getirisi yoktur. Sadece Türk arkadaşlar hep beraber oynayalım, oyundan zevk alalım diye kurulmuştur...

Çok güzel.

Ayın 10nunda 2 - 3 kişi gelicez almaya inş.

• Mesajım bulunsun MOH alırım büyük ihtimal , iyi satışlar
  • Dostum senden Call of Duty 7:Black Ops'u bekliyorum.İnşallah Steam destekli olurda alabilirim
  • Yeni EA Download Manager Nasıl Kullanılır?

1: İlk öncehttp://eastore.ea.com/eadm adresinden EA Download Manager programını indiriyoruz. ve kuruyoruz.

Kurulum bittiğinde aşağıdaki ekran gelecek..
    Bu ekranda EA Hesabımız var ise giriş yapıyoruz. Eğer yok ise aşağıda "Don't have an or EADM account? Join EADM" yazan linke tıklayarak kendimize bir EA Hesabı oluşturuyoruz...

2: EA Hesabımız ile giriş yaptıktan sonra aşağıdaki gibi EADM ana ekran gelecektir...
    Bu ekranda ise okla gösterilen 1.yere tıklatıkdan sonra açılan 2.yerdeki "Redeem Game Code" yazan yere tıklıyoruz.
    Açılan küçük pencereye CD-KEY imizi giriyoruz. Ardından bölge seçenekleri çıkıyor. Burda genelde en üstteki UK veya US olanları seçmeniz gereklidir. Bu adımdan sonra ana ekrana aşağıdaki gibi oyunlar ekleniyor. Oyunun resiminin altındaki "İ" tuşuna basarsanız oyun hakkında bilgiler ve CD-KEYinizi görürsünüz. "Ready to Download" linkine tıklarsanız oyunu indirmeye başlayabilirsiniz.

EADM ile CD-KEY kullanarak oyununuzu orjinal indirmek bu kadar kolay. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Quaker

Mesajım bulunsun MOH alırım büyük ihtimal , iyi satışlar

MOH çıktığı ilk gün satışta :) Türk oyunculara özel serverimizde var. Herp beraber oynarız inşallah :)

quote:

Orijinalden alıntı: HeshterR

Dostum senden Call of Duty 7:Black Ops'u bekliyorum.İnşallah Steam destekli olurda alabilirim

COD: Black Ops yine Full Steam detekli olacak sanırım. Steamsız key olmuyacak diye bekliyoruz.
    Umarım fiyatlar uygun olur. Daha bişey belli değil. Ama elimizden geleni yapıcaz tabiki :)

• Selamlar.

Medal Of Honor için Pre-Order yaparsak CD-KEY ayın 12'si gibi kesin elimizde olur mu ?

Ayın 13'ünden itibaren evde olmayacağım o yüzden soruyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.