Şimdi Ara

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.030
Cevap
75
Favori
256.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hEro_

Pes 2011 Ön Sipariş olsa keşke

PES'e daha var. Şuan en yakın FIFA 11 çıkacağı için onun önsiparişlerine başladık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

quote:

PES'e daha var. Şuan en yakın FIFA 11 çıkacağı için onun önsiparişlerine başladık.

Hmm güzel haber.Şu an için fiyat nedir peki ?
  • quote:

quote:

quote:

FIFA 11 Fiyatı: 35 TL.
  •  Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live

ARKADAŞLAR KISA BİR SÜRE İÇİN SINIRLI SAYIDA

CALL OF DUTY MODERN WARFARE 2 ORJİNAL İNGİLİZCE AVRUPA VERSİON KEYLER 60 TL DİR.
    STEAM FİYATI 60$ BİZDE 60 TL
    KAÇIRMAYIN.
    SATIN ALMAK İSTEYENLER PM İLE İRTİBATA GEÇEBİLİR.

SON 5 ADET KALDI... KAÇIRMAYIN..!
  • quote:

quote:

quote:

quote:

FIFA 11 Fiyatı: 35 TL.

Yok PES 11 sordumda yanlış yazmışım kusura bakmayın.Tahminen Pes 11 fiyatı ne olur acaba.Fifa gibi 35 TL mi olur.Ona göre hazırlık yapabilirim de o açıdan soruyorum.

• Settlers 7 key aldım arkadaş çok ilgili ve hızlı..Orjinal oyun gibisi yok bildiğiniz gibi Settlers 7 korsanda sorunlu 30 Tl böylesi bir oyun için süper fiyat.
  •  Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live

Dead Rising 2 Ön Siparişler Başlamıştır..

Teslimatlar 1 Ekim 2010 tarihinde başlayacaktır.

Fiyat 30 TL dir.

Oyunun Multiplayer altyapısı Games For Windows Live üzerinden sağlanmaktadır.

Keyler Steam'den aktif olmaz.
  • ÜStelemek gibi olmasında PES 2011 de merakla beklenmiyor değil hani
  • quote:

ÜStelemek gibi olmasında PES 2011 de merakla beklenmiyor değil hani

Evet dostum. Bizde bekliyoruz. Çıkış tarihi 8 Ekim. Bazı oyunların fiyatı ve durumu çıkış tarihinden önce zor belli oluyor. Buda onlardan biri malesef.
    Fiyatı belli olduğu an buraya yazacağım emin olabilirsiniz :)
  • Tamam teşekkürler.FIFA da iyi iş çıkartmış bu sene ama LAN desteğinden dolayı almayacağım.Hamachi yeter :p
    Pesi bekliyoruz bakalım ne olcak fiyatı.
    Kolay gelsin size.
  • merhaba gittigidiyor üzerinden fifa 2011 key almak istiyorum. Aldıktan sonra key ne zman elime ulaşır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoderShack

merhaba gittigidiyor üzerinden fifa 2011 key almak istiyorum. Aldıktan sonra key ne zman elime ulaşır?

Merhaba. FIFA 11 çıktığı gün ordaki satışlarım arasınada eklenicektir. Oyun 30.Eylül.2010 tarihinde çıkacaktır. O gün ve o günden sonra key teslimatlarımız başlıyor.
    (GAMES FOR WİNDOWS LİVE) TESLİMATLAR 01.10.2010 TARİHİNDE BAŞLIYOR.. FİYAT: 35 TL
     Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live
    (EA DOWNLOAD MANAGER) TESLİMATLAR 30.09.2010 TARİHİNDE BAŞLIYOR.. FİYAT: 35 TL
     Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live
    (GAMES FOR WİNDOWS LİVE) TESLİMATLAR 01.10.2010 TARİHİNDE BAŞLIYOR.. FİYAT: 30 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucLear -- 28 Eylül 2010; 3:34:47 >

• Şimdiden alsam olmazmı bana özel ilan acın bugün ödeyeyim zaten 2 gün kaldı belki sürpriz yapıp yarın yollarsın keyi oyunu indirdim key bekliyorum

quote:

quote:

merhaba gittigidiyor üzerinden fifa 2011 key almak istiyorum. Aldıktan sonra key ne zman elime ulaşır?

Merhaba. FIFA 11 çıktığı gün ordaki satışlarım arasınada eklenicektir. Oyun 30.Eylül.2010 tarihinde çıkacaktır. O gün ve o günden sonra key teslimatlarımız başlıyor.

• quote:

Şimdiden alsam olmazmı bana özel ilan acın bugün ödeyeyim zaten 2 gün kaldı belki sürpriz yapıp yarın yollarsın keyi oyunu indirdim key bekliyorum

quote:

quote:

FIFA 11 Gittigidiyor satışlarımız arasına 2.5TL farkla 37.50 TL fiyat ile eklenmiştir. Gittigidiyor üzerinden almak istiyorsanız aşağıdaki linkten alabilirsiniz.
    http://urun.gittigidiyor.com/FIFA-11-PC-Orjinal-CD-KEY_W0QQidZZ30960479

• şuanda fifa 11 keyleri satıştamı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatality1907

şuanda fifa 11 keyleri satıştamı?

Ön Siparişte.. Teslimatlar yarın gece başlıyor..
  • quote:

quote:

şuanda fifa 11 keyleri satıştamı?

Ön Siparişte.. Teslimatlar yarın gece başlıyor..

hocam ea download menager 1 yıl kısıtlamalı diye birşey var bu konu hakkında biraz bilgi verirmisin?
  • quote:

hocam ea download menager 1 yıl kısıtlamalı diye birşey var bu konu hakkında biraz bilgi verirmisin?

http://eastore.ea.com/store/ea/html/pbPage.welcome?resid=NYqkBwoBAlgAAEPNL2YAAAAN&rests=1285742845590#02

Yukarıdaki linkte EA Download Manager'ın Sık Sorulan Sorular bölümü var ve hiç bir kısıtlamadan bahsetmiyor. Bende öyle hiç 1 yıl indirebilirsin diye birşey duymadım. Keyi ekledikten sonra istediğin zaman indirebilirsin.
    Ayrıca 1 yılda az bi süre değil :)

• Merhaba, MW2 Rus Cd Key'ini sizden almak istiyorum. Neler yapmam lazım ? Para yatırımı vesaire bilgilendirirseniz sevinirim. Güvenilir bi siteye benziyor.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.