Şimdi Ara

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.030
Cevap
75
Favori
256.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ehhiste

Hocam acaba eski oyunlarında keylerini satıyor musunuz?Mesela Empire Total War

Evet getirebiliriz. Empire: Total War keyi 25 TL ye temin edebiliriz.
  • Arkadaşlar Starcraft 2: Wings Of Liberty EU keyler Stoklarımızda....
    Fiyat 75 TL dir.
    EU Avrupa version Sorunsuz. Battle.Net Aktivasyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

quote:

Orijinalden alıntı: ehhiste

Hocam acaba eski oyunlarında keylerini satıyor musunuz?Mesela Empire Total War

Evet getirebiliriz. Empire: Total War keyi 25 TL ye temin edebiliriz.

Hocam cevabın için teşekkür ederim şu an almayı düşünmüyorum ama eski oyunların keylerini satıyor musunuz diye merak etmiştim Teşekkürler
  • Arkadaşım bende GTA IV keyi istiyorum , Çok lazım acil. Allah rızası için ekle beni profilden..
  • Daha önceden sizden BFBC2 keyi almıştım ve memnun kalmıştım. Şimdi Team Fortress 2 keyi var ise almak istiyorum. Var ise fiyat konusunda bilgilendirir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreOzcelik61

Daha önceden sizden BFBC2 keyi almıştım ve memnun kalmıştım. Şimdi Team Fortress 2 keyi var ise almak istiyorum. Var ise fiyat konusunda bilgilendirir misiniz ?

PM ile bilgilendirdim arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert4ever

Arkadaşım bende GTA IV keyi istiyorum , Çok lazım acil. Allah rızası için ekle beni profilden..

MSN'de görüştük :)
  • kendisi babamdan daha güvenilir biridir bad company 2 aldım sorun yaşamadım sorun yaşayan yok zaten göremezsiniz
  • bu kadar hızlı ve ucuz bir şekilde ilk defa oluyor sağolasın.
  • BC2 KEY ALDIM ÇOK KISA SÜREDE GELDİ.

ARKADAŞ GÜVENİLİR VE HIZLIDIR. TEŞEKKÜRLER.
  • Bc 2 keyi almak istemiyor değilim fakat bc2 nin multiplayer moduna hala rabet var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: konman4245

Bc 2 keyi almak istemiyor değilim fakat bc2 nin multiplayer moduna hala rabet var mı?

Rağbet varmı az kalır.. Binlerce oynayanı var. Şuan modern warfare 2 den daha fazla satıyorum bad company 2.
  • Biraz önce kendisi ile World of Warcraft cd key alışverişi yaptık. Havaleyi çıkar çıkmaz keyimi gönderdi. Daha sonrada belirttiğim mail adresine resimli keyi gönderdi. İlgisi ve alakası için teşekkür ederim.

• Arkadaşlar Mafia 2 Orjinal Steam CD-KEY Satışlarımız Başladı. Fiyat: 35 TL dir.

Oyunun dili ÇEKÇE dir.
    Daha önceden hatırlayacağınız Call Of Duty Modern Warfare 2 deki gibi oyunun dilini ÇEKÇE den İNGİLİZCE ye çevirebiliyoruz.
    Bizzat kendim çevirdim kullanıyorum.
    CDKEY ile birlikte oyunu nasıl İNGİLİZCE ye çevireceğinizi anlatan Türkçe açıklamalı yönerge ile Dil dosyalarını indirmeniz için gerekli Linkler Gönderilecektir.
    İlgilenen arkadaşlar PM atabilirler.

Teşekkür Ederim.

İlgilenen arkadaşlar satış linkimden ulaşabilir,
    DH Dükkanım:http://forum.donanimhaber.com/m_38508876/tm.htm
    Gittigidiyor Dükkanım:http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Orjinal_Oyun_Dunyasi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucLear -- 1 Eylül 2010; 1:40:21 >

• pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: th1

pm attım

Cevap verilmiştir.
  • EVET ARKADASLAR ALISVERISIM SORUNSUZ VE COK HIZLI GERCEKLESTI ICINIZ RAHAT OLSUN
  • bc2 almayı düşünüyorum ama zevklimi oyayan arkadaşlar bilgi verebilirmi
  • Pes 2011 gelecek mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingKabus

bc2 almayı düşünüyorum ama zevklimi oyayan arkadaşlar bilgi verebilirmi

Özel mesaj ile cevaplanmıştır.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.