Şimdi Ara

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.030
Cevap
75
Favori
256.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayrıca satışlarıma sitem üzerindende ulaşabilirsiniz.
    www.gamekeystore.net
  • Soner abi yine ben ve yine bir soruyla geldim :D MW2 almaya karar verdim.Parayı denkleştirdim.Vakıfbank'tan ödemeyi yapacağım ama hesap numarası vs. nereden öğreniyoruz?Yada siz mi yazacaksınız?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thal1on -- 19 Haziran 2010; 3:35:09 >
  • Benim steam hesabım var ama kredi kartım yok oradan herhangi bir oyunu almak istesem bana yardımcı olur musunuz?Parayı bankamatikten yollarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehhiste

Benim steam hesabım var ama kredi kartım yok oradan herhangi bir oyunu almak istesem bana yardımcı olur musunuz?Parayı bankamatikten yollarım

Hallettik.:) Güle güle oyna.
  • İndiriyorum bakalım BC2 yi hep güzel güzel dediniz en sonunda adam gibi oynarımda güzelliğine bende varırım şu oyunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

İndiriyorum bakalım BC2 yi hep güzel güzel dediniz en sonunda adam gibi oynarımda güzelliğine bende varırım şu oyunun.

Geçte olsa iyi bir karar. Pişman olmayacaksın :)
  • Mw2 Aldım. Biraz da arcade takılalım :) keyi bekliyorum kardeşim :)

Edit: Oyunu aldıktan 10 dk sonra key i yolladı arkadaş, İngilizceye çevirme hakkındada çok yardımcı oldu. Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 20 Haziran 2010; 16:39:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

Mw2 Aldım. Biraz da arcade takılalım :) keyi bekliyorum kardeşim :)

Keyiniz gönderildi. İyi eğlenceler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

quote:

İndiriyorum bakalım BC2 yi hep güzel güzel dediniz en sonunda adam gibi oynarımda güzelliğine bende varırım şu oyunun.

Şimdiden baya bi sardı zaten tek başıma oynamama rağmen

Şimdi grafik ayarlarında optimum olanı bulup herkesi arkadaş listesine eklemek kaldı ki grafik ayarlarında baya zorlanıyorum ortasını bulmakta baya bir zor. Kart 5770 şu anda 10.5 i indiriyorum bakalım performansa faydası olacakmı acaba.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

quote:

Şimdiden baya bi sardı zaten tek başıma oynamama rağmen

Şimdi grafik ayarlarında optimum olanı bulup herkesi arkadaş listesine eklemek kaldı ki grafik ayarlarında baya zorlanıyorum ortasını bulmakta baya bir zor. Kart 5770 şu anda 10.5 i indiriyorum bakalım performansa faydası olacakmı acaba.

Sen bide multisini oyna derim ben sana:))
    Ben ATI kullanmiyorum ama bildiğim kadariyla 10.6 çıkmış. Onu indir istersen...

• Multi oynuyorum zaten de, hep yabancılarla oynuyorum yani MW2 de parti kurardık bunda da öyle olunca daha zevkli olur diye tahmin ediyorum.
  • Dün 13:30 da gibi bir saatte parayı havale ettim ve saat 14:30 gibiyken oynuyordum... MW2 zaten inmiş wardı onu atınca 10dk da tamamlandı. Çok iyi bir satıcı Bu arada MW2 de oynamak isteyen private match felan isteyen olursa / Steam Account : trojan_7c9
  • BC2 için key almayı düşünüyorum fakat ATM yoluyla para aktarımı konusunda bilgilendirirseniz memnun olurum.MW2 keyi de alabilirim bunun yanında(önce BC2 keyini alıp bunu yapmayı planlıyorum)
  • Soner abi bu MoH için ön sipariş ayarlatabiliyor musun acaba? Oyunu acayip merak ediyom, denemek istiyom ama beta anahtarı bulamıyorum
  • Arkadaşlara PM ile ulaşılmıştır..

Konu Güncel.
  •  Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live

Activision'un yeni oyunu Singularity Orjinal CD-KEY Satışlarımıza Eklenmiştir.
    Fiyat: 35 TL 'dir.

...:::Oyunun Konusu:::...

İkinci Dünya Savaşı döneminde, Nazilerin yaptığı deneyler ve Hitler’in gizli planları, her daim ilgi çekici olmuştur. Sinema ve oyun dünyasına da kaynak olan bu konu, Wolfenstein ve Hellboy gibi yapımlarla insanlara sunulmuştu. Savaş alanında korkuyu asla kabul etmeyen Sovyetler ise, yürekli, ama silahlar yönünden güçsüz bir devlet olarak gözüküyordu. Peki gerçekten öyle miydi? Activision tarafından ilk kez E3 2008’de gösterimi yapılan Singularity, alternatif gerçekliğe dayanan ve kesinlikle kaliteli olmaya aday bilimkurgu türünde bir FPS oyunu.

Sovyet ordularının başındaki en önemli isim Stalin, dünyanın kaderini değiştirebilecek silahlar üzerinde çalışmalar yapılmasını emretti ve Sovyetlere ait bir adada çalışmalara başlandı. Fakat beklenilen yönde aşama kaydedilemedi ve deneyler başarısızlıkla sonuçlandı. Nükleer bir yıkıma sahne olan bu durum, örtbas edilmeye çalışıldı ve yıllarca şüphe oklarının Rusya’ya çevrilmesine neden oldu…

Maceraya 2010 yılında başlıyoruz. Bundan 60 yıl önce Sovyetlerin yürüttüğü deneyin sonuçları, radyoaktif etkiler oluşturmaktadır. Amerikan hava donanmasına mensup Nate Renko isimli pilot, bu bölgenin keşfi için görevlendirilir, fakat oluşan belirsiz hava akımları sonucu adaya düşer. Singularity’de Renko’yu yönetmekle yükümlüyüz. Karakterimiz, kaza sonrası kendisine geldiğinde, kendisini Sovyet kalıntılarıyla dolu bir hangarda buluyor ve sol elinde daha önce hiç görmediği bir cihaz fark ediyor; TMD (Time Manipulation Device). Bu silahtan kısaca bahsedersek, bugüne dek birçok oyunda gördüğümüz özellikleri bir araya getirdiğini söyleyebiliriz. Karşımızdaki düşmanlarımızı dondurabilecek, onları yakabilecek veya tutup çok uzaklara fırlatabileceğiz. Yeri gelecek koruma kalkanı oluşturabilecek, uzaklardan kendimize doğru bir varil çekebilecek, sonra onu yaratıklara savurabileceğiz. Devasa bir konteynır gördük diyelim, bu kez onu taşıyan dayanaklarını alarak düşmesini sağlayabilecek ve altında olan herkesi öldürebileceğiz. Hatta silahlardan çıkan mermileri bile kontrol edebilecek, gideceği noktaları belirleyebileceğiz. Half-Life’taki Gravity Gun ile Bioshock’taki bir takım özellikler bir araya getirilmiş diyebiliriz.

Katorga-12, üzerinde yer aldığımız gizemli adanın ismi. Radyoaktif dalgalar neticesinde doğanın dengesinde değişiklikler meydana gelmiş ve burada çalışan insanlar da acı çekerek ölmüştür. Amacımız ise, henüz haberdar olmadığımız gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmak ve bu adadan kaçabilmek. Tabii ki bu o kadar da kolay olmayacak. Karşımıza Sovyet askerleri, çıldırmış bilim adamları ve devasa yaratıklar çıkacak. Yapımın en güzel yönü, işte tam burada devreye giriyor. Oyundaki düşman ve mekânlar, zaman faktörüne göre değişiklikler gösterecek. Şöyle ki; Singularity, 2010 ile 1950 yılı arasındaki zaman dilimini kapsıyor. TMD, birçok özelliği bulunan bir silah olduğu gibi, zamanda yolculuk yapmamıza da imkân tanıyor. Macera boyunca sürekli zaman değiştireceğiz. 1950 yılında, henüz çalışır durumda olan bir tesise, 2010 yılında tekrar uğradığımızda paslanmış cihazların, cesetlerin ve sessizliğin hâkim olduğunu göreceğiz. Yıllar öncesinin Sovyet askerleriyle, zamanın silahlarıyla mücadele ederken, günümüz teknolojisine adım attığımızda daha gelişmiş silahlara sahip olacağız. Hem eski, hem yeni halleriyle. Tabii ki düşmanlarımız da değişecek

• Arkadaşlar bundan böyle Orjinal Ön Ödemeli 1000 puanlı Rapidşhare Kart satışlarımızda başlamıştır.
    Diğer satışlardan farkı benden alacağınız şifre ile istediğiniz an yeni hesap oluşturabliir veya varolan hesabınızıda uzatabilirsiniz.
    Resimdeki şifre size geldikten sonra rapidşhare.com a girin. new acoount veya extend acount diyin.
    en altta pre paid kart seçeneğini seçin.
    login ve şifreyi oraya yazın.
    işlem bu kadar.
    Fiyat: 15 TL dir.

Örnek Resim:
     Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live
  • settlers 7 keyini 15 dakika içinde sorunsuzca aldım kendisinden :)
    teşekkürler
    sorunsuzca güvenebilirsiniz
  • ARTIK KREDİ KARTI İLE İŞLEMLERİNİZİ GİTTİGİDİYOR DÜKKANIMDANDA YAPABİLİRSİNİZ.
    http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Orjinal_Oyun_Dunyasi/
  • Benim bir sorum var. Windows live hesabımdaki tanımlı oyunları aynı steam veya eadownloader gibi indirebilme şansım varmı acaba?
    Yoksa korsan indirip yine key mi giriyoruz?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.