Şimdi Ara

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.030
Cevap
75
Favori
256.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: anti_ranger

cod mw2 (rus) almak istiyorum pm attım şimdiden teşekkürler

Arkadaşa canlı destek ile cevap verildi. Teşekkür ederim.
  • Soner arkadasa cok teskkurler odeme sonrası Hemen keyleri bana ulastırdi.Oyun almayı düşünenler hiç kaçırmasın derim fiyatlar hem uygun hemde çok hızlı.
  • cod mw2 aldım az önce gerçekten çok hızlı ve güvenli bi alışveriş oldu tekrar teşekkürler oyun almayı düşünenler gerçekten kaçırmayın derim
  • ben teşekkür ederim. tekrar görüşmek üzere.
  • Modern Warfare 2 keyi aldım gayet hızlı ve güvenilir bi alış verişti. yakında farklı keylerde almayı planlıyorum. İyi satışlar
  • Fiyatlar gayet iyi, çok güzel bir sistem ancak daha önce bu yöntemi hiç denememiş birisi olarak merakımı mazur görün,
    Aynı keylerin kullanılmayacağının garantisi nedir ?
  • Black Ops u sabırsızlıkla bekliyorum. Oyun çıkışının ardından kısa sürede satışa başlanabilirmi Soner?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Candemir

Black Ops u sabırsızlıkla bekliyorum. Oyun çıkışının ardından kısa sürede satışa başlanabilirmi Soner?

Valla hocam şuanda sadece çıkış tarihi belli biliyosun. Modern Warfare 2 içinde tarih verdiler sonra ertelediler felan. Nolacağı belli değil yani. Hele bi çıkışı tam belli olsun. Elle tutulur gözle görülür bişey olsun:)
    Ondan sonra cevap vereyim. Şimdi ne olacağı belli olmadan söylersem yalan olur. Ama Eğer aynı şekilde devam ederse tabiki satışına başlarım.
    Görüşmek üzere.
  • Arkadaşlar konu güncel. Satışlar devam ediyor.
  • acaba pes 2010 varmıydı ?
  • prdon cevaplamıssın yokmus :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: pence01

acaba pes 2010 varmıydı ?

Evet malesef PES 2010 keyi biraz pahalı geldiği için listeye eklemedim. Çok istenirse bulabilirim ama fiyatı 50-60 TL oluyor. Bu fiyatta çok yüksek olduğu için listeye eklemedim doğrusu :)
    Görüşmek üzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucLear -- 24 Mayıs 2010; 21:15:58 >
  • YENİ EKLENEN OYUNLAR.

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live

Lead and Gold: Gangs of the Wild West oyunu Steam aktivasyon key olarak satışlarımıza eklenmiştir.
    Fiyat: 20 TL dir.

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live

FIFA 10 EA Downloader CD KEY'de Satışlarımıza eklenmiştir.
    Fiyat: 30 TL dir.

The Sims 3 EA Downloader CD-KEY Satışlarımıza eklenmiştir.

Need For Speed: Pro Street EA Downloader CD-KEY Satışlarımıza eklenmiştir.

Need For Speed: SHIFT EA Downloader CD-KEY Satışlarımıza eklenmiştir.

Warhammer 40.000: Dawn of War II - Chaos Rising oyunu Steam aktivasyon key olarak satışlarımıza eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucLear -- 27 Mayıs 2010; 2:29:32 >

• Soner abi iyi akşamlar öncelikle.Modern Warfare 2 ingilizce key'i almak istiyorum.PTT ile ödeme yapabilmem mevcut mu?

Edit:İlk sayfada ödeme methodları varmış.Görmedim.Kusura bakmayın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thal1on -- 27 Mayıs 2010; 19:35:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKoLiq06

Soner abi iyi akşamlar öncelikle.Modern Warfare 2 ingilizce key'i almak istiyorum.PTT ile ödeme yapabilmem mevcut mu?

Edit:İlk sayfada ödeme methodları varmış.Görmedim.Kusura bakmayın :D

PTT malesef yok ama PTT den daha kolay yöntemler mecvut.
    Bankaların ATM cihazlarından Kartsız işlem ile MASRAFSIZ olarak yatırabilirsiniz.
    Örneğin Finansbank ATM lerinden 2 dakikada hiç masraf ödemeden.
    Garanti ATM lerinden 4 TL masraf veya YapıKredi'den 3 TL masraf ile anında yatırabilirsiniz.
  •  Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live

Yeni nesil Araba oyunu Blur(TM) Satışlarımıza Eklenmiştir.
    Fiyat: 35 TL 'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucLear -- 2 Haziran 2010; 0:36:15 >
  • Sorunsuz bir şekilde Bad Company 2 satın aldım.Sabrın için teşekkürler Soner abi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xsoldier1993

Sorunsuz bir şekilde Bad Company 2 satın aldım.Sabrın için teşekkürler Soner abi.

Rica ederim. iyi oyunlar dilerim :)
  •  Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live

Serinin en yeni oyunu Prince Of Persia: The Forgotten Sands(TM) Satışlarımıza Eklenmiştir.
    Fiyat: 35 TL 'dir.
    Keyler 10.06.2010 tarihi akşamı saat 23:00 dan itibaren teslim edilmeyebaşlıyacaktır.

cdkeyde sorun yok
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.