Şimdi Ara

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.030
Cevap
76
Favori
256.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlgi ve alakayla anında Street Fighter 4 Live id'mi aldım...Temiz iş..Teşekkürler
  • Arkadaşlar Splinter Cell Conviction Geldi..!
  • Call of duty mw 2 yi aldım ne zaman gelir hesaba ck ey

www.cdkey.me den aldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görünmeyen Adam

Call of duty mw 2 yi aldım ne zaman gelir hesaba ck ey

www.cdkey.me den aldık

Keyiniz gönderilmiştir. Güle güle oynayın.
  • street fighter 4 keyi aldım. kurulumdan oyuna girene kadar ilgilendi arkadas. teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoStoP

street fighter 4 keyi aldım. kurulumdan oyuna girene kadar ilgilendi arkadas. teşekkür ederim.

Ben teşekkür ederim. iyi oyunlar dilerim.
  • Soner abi, ben Street Fighter 4'ü almayı planlıyorum. Acaba bunda da BC2'deki gibi istediğimiz yerden girebilme özelliği bulunuyor mu? (Bu arada şu senin uyarı kısmı iyi olmuş, birisi dadanmıştı zaten bana, öyleymiş böyleymiş diye. kesin tahmin edebiliyorsundur kim olduğunu )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marvinous -- 5 Mayıs 2010; 20:57:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoxical_boy

Soner abi, ben Street Fighter 4'ü almayı planlıyorum. Acaba bunda da BC2'deki gibi istediğimiz yerden girebilme özelliği bulunuyor mu? (Bu arada şu senin uyarı kısmı iyi olmuş, birisi dadanmıştı zaten bana, öyleymiş böyleymiş diye. kesin tahmin edebiliyorsundur kim olduğunu )

Street Fighter 4 keyini Games For Windows Live hesabına kaydediyorsun. GFWL ye de MSN hesabınla giriş yapıyorsun. Bir kere keyı kaydedince hesabında yüklü kalıyor key. Yani Başka bi yerdede SF4 yüklüyse eğer orda multiplayere girince kendi msnin yani gfwl hesabın ile giriş yaparsan oyuna girersin...
    O kişinin kim olduğunuda biliyorum ama sağolsun artik herkez kimin nası biri olduğunu anladı...

• Arkadaşlar Call Of Duty Modern Warfare 2 İngilizce Avrupa version KEY Kısa bir süre için Kampanyada 65 TL
  • en kısa sürede sizden mw2 keyi alıcam rusca olanından bende oyunun ingilizce korsan cdsi var keyi ona girsem yine ruscamı olucak oyun? ayrıca rusca keylere dlc yüklenmiyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selfroot -- 9 Mayıs 2010; 8:39:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

en kısa sürede sizden mw2 keyi alıcam rusca olanından bende oyunun ingilizce korsan cdsi var keyi ona girsem yine ruscamı olucak oyun? ayrıca rusca keylere dlc yüklenmiyormu?

Orjinal cd side varsa yine rusçaya dönüyor. Zaten elinizdeki korsan cd de bi işe yaramayacak. Key oyuna değil Steam'e giriliyor çünkü. Sadece 1.mesajımdaki şekilde ingilizceye çevirilebiliniyor. DLC paketi rusça olarak tabiki yüklenebiliyor ama DLC yüklü şekilde ingilizceye çevirme konusunda bişey diyemiyorum tam bi bilgim yok.
    İngilizce MW2 dede kampanya var şuan 65 TL ondanda alabilirsiniz isterseniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

en kısa sürede sizden mw2 keyi alıcam rusca olanından bende oyunun ingilizce korsan cdsi var keyi ona girsem yine ruscamı olucak oyun? ayrıca rusca keylere dlc yüklenmiyormu?

Orjinal cd side varsa yine rusçaya dönüyor. Zaten elinizdeki korsan cd de bi işe yaramayacak. Key oyuna değil Steam'e giriliyor çünkü. Sadece 1.mesajımdaki şekilde ingilizceye çevirilebiliniyor. DLC paketi rusça olarak tabiki yüklenebiliyor ama DLC yüklü şekilde ingilizceye çevirme konusunda bişey diyemiyorum tam bi bilgim yok.
    İngilizce MW2 dede kampanya var şuan 65 TL ondanda alabilirsiniz isterseniz...

cevaınız için teşşekür ederim peki bu ingilizce yöntemi illegal bir olaymı steam anlarsa key yada accountu banlarmı?

• quote:

cevaınız için teşşekür ederim peki bu ingilizce yöntemi illegal bir olaymı steam anlarsa key yada accountu banlarmı?

Bazı söylentiler var ama gerçeğe dönüştüğünü hiç görmedim. Bu şekilde oynayan bir çok insan var kimseden ingilizceye çevirdiğim için ban yedim diye bişey duymadım. Görmediğim duymadığım şeyede inanmam:)

Bu arada oyunun Rusça'dan İngilizce'ye çevirilişi hakkında Türkçe döküman hazırladım ve Bizzat kendimde test ettim. Rusça MW2 ile problemsiz İngilizce oynadım. :) Yani %100 çalışıyor. Nasıl yapılacağına dair dökümanıda oyunu alanlara göndericeğim bundan sonra...

Görüşmek üzere.
  • internette araştırdımda biraz bazı yöntemlerde mevcutmuş bunlardan yasal olanı

quote:

Oyunu orjinal alan birkaç arkadaşımın oyunun Rusça olduğunu söylediğini görmüştüm.

Fakat oyunun dilini değiştirmek istediğimizde steam oyunu en baştan indiriyor. Eğer 11gb indiririm yeterki ingilizce olsun diyenler varsa.

Oyun listesinden Modern Warfare 2 nin üzerine sağ tuş tıklatıp "Properties" e tıklıyoruz.
    Açılan pencereden üstteki sekmelerde "Language" sekmesine geçip listeden oynamak istediğimiz dili seçip "Close" a tıklıyoruz. Oyun kendini Güncellemeye başlayacaktır.

Tekrar belirityorum güncelleme dememe bakmayın oyunu en baştan indiriyor.

MW2 nin klasör boyutu büyük olduğundan denemedim fakat Half Life 2 daha küçük olduğundan onda deniyorum. Çekinen olursa benim HL2 denememi bekleyebilir sonucu buradan bildiririm.

bu yöntem işe yararmı eğer yarıyosa hem yasal hem ruscaları ing yapyıor çok iyi

• Ben rus keyi ile o şekilde ingilizceye çevirdiğini duymadım ve görmedim. Ama ingilizce cod mw2 dosyalarını rusça yüklü bir steam mw2 ye yükleyip bi kaç işlem yaparak ingilizceye çevirilebiliniyor. bizzat kendim yaptım ve sonuç çalışıyor. son version dahil.
  • Son derece güvenilir biridir. Ben BF BC2 Key aldım sorunsuz anında teslım Tesekkurler adasım ileride daha alıs verıslerımız olacak ınsallah sagol tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: humsalafi

Son derece güvenilir biridir. Ben BF BC2 Key aldım sorunsuz anında teslım Tesekkurler adasım ileride daha alıs verıslerımız olacak ınsallah sagol tekrar

Ben teşekkür ederim. Tanıştığıma tekrar memnun oldum. Her zaman yardımcı olurum. Tekrar görüşmek üzere.
  • Gayet güvenilir biri zaten konuşunca anlıyosunuz profesyonel biri olduğunu son derece güvenilir biri..
  • Arkadaşımın tavsiyesi üzerine kendisinden Call Of Duty: Modern Warfare 2 (ing) oyununu aldım. Sorunsuz bir alışveriş oldu, arkadaşa güvenebilirsiniz. Kendisine bi kere daha teşekkür ediyorum :)
  • cod mw2 (rus) almak istiyorum pm attım şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.