Şimdi Ara

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.030
Cevap
76
Favori
256.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Archnia

Merhaba.Yorumları okudum referans listesinede baktım Cs:Source alan olmamış.Cs:Source sorunsuz,steam üzerinden oynayabilirmiyim?Garanti hesap bilgilerini ulaştırırmısın bana.

PM ile dönüş yaptım arkadaşım. Görüşmek üzere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear
    Retail key demek parekende satış key demek. yani parekendeciden aldığın bi cd nin üstünden çıkan key demek. retail key yazan oyunlar bir platforma bağlı olmayan oyunlar. mesela modern warfare 2 steama bağlı steam olmadan oynanmıyor onun için Steamworks. Bad company 2 EA oyunu olduğu için EA hesabına bağlı. EA hesabına kaydedip oynuyorsun o olmadan oynanmıyor. Retail yazan oyunlara keyi oyunun içine griyosun öyle oynuyorsun...

Açıklama için çok sağol

Peki bu GTA 4 Windows Live'ı kullanıyor ya, ürün anahtarını bi Windows Live hesabıma kaydettirsem, oyunun (ve yama) yüklü olduğu herhangi bir bilgisayarda isim-şifre yazarak girip oynayabilir miyim? BC2'yi seçmemin en büyük sebeplerinden birisi buydu çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

quote:

Orijinalden alıntı: tornak1

merhaba bir sorum olucaktı.
    sımdı yazılanların hepsını okudum fakat kafam karıştı
    nuclear kardeş ben The Settlers 7: Paths to a Kingdom key almak ıstıyorum
    fakat elımde oyun cd sı falan hıc bır sey yok.
    sız bana key i gonderdıkten sonra neler yapmam gerektıgını acıklarmısınız.
    hemde kafasında soru olupta almak ısteyen arkadaslara yardımcı olmus olursunuz.
    saygılar. gereklı acıklama geldıgınde siparıs werecegım.

Arkadaşa ulaştım msn ile görüştük.. The Settlers 7 veya diğer oyunlarda SteamWorks oyunları olmayan oyunlarda oyunu siz kendiniz internet üzerinden herhangi bir siteden download ediyorsunuz. alacağınız key ile orjinale çevirip orjinal olarak multiplayer oynayip oyunun orjinallik avantajlarından faydalanmış oluyorsunuz. Örneğin Ubisoft oyunlarındaki DRM koruması ile uğraşmıyorsunuz. UPlay puanlarından faydalanıyorsunuz... Multiplayer oyunlarda orjinal Multiplayer serverlera girebiliyorsunuz.

ilgin ıcın cok tesekkurler dostum
    su an oyunu ındırıorum
    ındırdıkten sonra key alacağım
    saygılar

• valla ben mw2 cd-key aldım nucleardan ındırdım ve su an sorunsuz oynuyorum gercekten cok ılgılendı kendısı burdan tşklerimi sunuyorum..Alacak olan arkadaşlar gönül rahatlıgıyla alabılırler.Ben memnunum.Saygılar
  • arkdaşlar yardımlarınız için saolun mw2 eni sonu crack çıkar ayrıca aylarca oynadım sıkıldım gta 4 episodu şuan indiriom korsan oyniicam bad company 2 nin silahları fazla ii değil nişangahı fln singleını beğenmedim inş. onlinesi güzeldir en kısa zamanda alırım ama server sorunu war diolar o ne oluo bilen warmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mymurat123

arkdaşlar yardımlarınız için saolun mw2 eni sonu crack çıkar ayrıca aylarca oynadım sıkıldım gta 4 episodu şuan indiriom korsan oyniicam bad company 2 nin silahları fazla ii değil nişangahı fln singleını beğenmedim inş. onlinesi güzeldir en kısa zamanda alırım ama server sorunu war diolar o ne oluo bilen warmı?

Server sorunu derken?? Bizim 2 tane serverimiz var.www.turkiyegamers.com diye. Türkiye'nin en çok dolan 2 server:) Hiç sorun yaşamadan gayet rahat oynuyoruz yani. Türk arkadaşlar toplanıp beraber oynayalım diye açtık... Server problemi diye bişeyle ben karşilaşmadım daha... Tek problem bazen

• xfire hamachi gibi bişey haliba dediğine göre inş. sorunsuz alıp sorunsuz oynar oyunuda severim splinter cell çıksın bi bkm ondan sonra ya 2 sini beraber yada bc2 yi tek alırım yardımlarınız için tekrar tşkler
  • arkadaştan 6 tane oyun aldım parayı yatırdım 10 dk sonra keyleri aldım çok anlayışlı bir insan sonuna kadar güvenebilirsiniz ve her türlü oyunlarla ilgili sıkıntınızı sorabilirsiniz ben biraz fazla agrıttım kafasını :)
  • MW2 yi rusça indirip İngilizceye çevirebilen oldumu arkadaşlar? Bende alacağım da bu olayı bekliyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

MW2 yi rusça indirip İngilizceye çevirebilen oldumu arkadaşlar? Bende alacağım da bu olayı bekliyorum :)

yapabilen var ama uzun vadeli olmuyor yani bir update ile en ufak bir degisiklikle oyun tekrar ruscaya geri dönüyor ki neyin nerede oldugunu (oyun modu, ayarlar vs.) anladiktan sonra cokta birsey farketmiyor yani ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı06

arkadaştan 6 tane oyun aldım parayı yatırdım 10 dk sonra keyleri aldım çok anlayışlı bir insan sonuna kadar güvenebilirsiniz ve her türlü oyunlarla ilgili sıkıntınızı sorabilirsiniz ben biraz fazla agrıttım kafasını :)

Kafa ağrıtmak ne demek arkadaşım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana:) Elimden geleni yaparım.. Tekrar görüşmek üzere.
  • Bende nucLear arkadaşımız'dan, 2. Oyun KEY'imi aldım. Oyun'da benden kaynaklanan GFWL ile ilgili(Games for Windows - LIVE)sorun oluştu, kendisi bayaa bir ilgilendi sorunumla ve başını çok ağrıttım! Kusura bakma arkadaşım. nucLear ile KEY alışverişlerimiz devam edicektir... Teşekkürler nucLear.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrE3d0m -- 22 Nisan 2010; 21:09:16 >
  • UYARI..!!

arkadaşlar referans oldunuz için teşekkür ederim. sizden ricam bu konuma mesaj yazdıktan sonra size BAŞKALARINDAN gelen özel mesajlarda yazılanlara inanmamanız. Bazı insanlar bu konumu takip edip yazan arkadaşlara Özel mesaj ile mesaj gönderip bende şöyle ondan alma gibi şeyler yazıyormuş. Benim referanslarım ortada. referans olan arkadaşların istediğinize benim hakkımda soru sorabilirsiniz. Lütfen bu tür müsame göstermeyiniz Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucLear -- 23 Nisan 2010; 1:35:04 >
  • bende arkadastan the settlers aldım kurdum oyunu sorunsuz oynuyorum.
    nuclear arkadsın dedıgı gıbı banada ozelden msj geldı ama kaıleye almadım msj gonderen arkadası.
    sonucta ne oldugu kım oldugu bellı degıl arkadaslar. bu konularda referans ve guven cok onemlı.
    ben nuclear arkadasımıza cok tesekkur edıyorum gerek guvenılırlıgı gerek samımıyetı acısından.
    hıc kuskunuz olmadan guvenerek alıs verıs yapabılırsınız sızı magdur etmıyecegıne emın olabılırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tornak1

bende arkadastan the settlers aldım kurdum oyunu sorunsuz oynuyorum.
    nuclear arkadsın dedıgı gıbı banada ozelden msj geldı ama kaıleye almadım msj gonderen arkadası.
    sonucta ne oldugu kım oldugu bellı degıl arkadaslar. bu konularda referans ve guven cok onemlı.
    ben nuclear arkadasımıza cok tesekkur edıyorum gerek guvenılırlıgı gerek samımıyetı acısından.
    hıc kuskunuz olmadan guvenerek alıs verıs yapabılırsınız sızı magdur etmıyecegıne emın olabılırsınız.

Dostum referansın için teşekkür ederim. Ben key sattığım insanları satış yaptıktan sonra işim bitti diye silmiyor, bir kenara bırakmıyorum. Daha çok dost olmaya çalışıyor hemen hemen hepsinle sonradan görüşmeye devam ediyor ve aldıkları oyun konusunda yapamadıkları veya takıldıkları her konuda sonuna kadar yardımcı olmaya çalışıyorum. Bilen bilir. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Tekrar teşekkür eder hepinize iyi oyunlar dilerim.

• Dostum elime para geçsin ilk işim senden Burnout ve Bad Company 2 yi almak olacak. Bu sisteminide baya sevdiğim . Ürün yelpazesi çok daha genişlerse ki gördüğüm kadarı ile şuan baya bir genişlemiş, kimse tutamaz seni , uygun fiyata orjinal keyfi süper valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeRo-34

Dostum elime para geçsin ilk işim senden Burnout ve Bad Company 2 yi almak olacak. Bu sisteminide baya sevdiğim . Ürün yelpazesi çok daha genişlerse ki gördüğüm kadarı ile şuan baya bir genişlemiş, kimse tutamaz seni , uygun fiyata orjinal keyfi süper valla

Teşekkür ederim dostum her zaman beklerim. Memnuniyetiniz için elimden geleni yapmaya çalışıyorum... Sizden ricam sayfamdaki uyarıyıda okuyup dikkate elırsanız çok memnun olurum. Görüşmek üzere.
  • arkadaştan mw2 key aldım sadece 5 dk mı aldı gayet sorunsuz güvenilir bir arkadaş, emeğine teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dj Peace -- 25 Nisan 2010; 19:38:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj Peace

arkadaştan mw2 key aldım sadece 5 dk mı aldı gayet sorunsuz güvenilir bir arkadaş, emeğine teşekkürler.

Ben teşekkür ederim hocam. güle güle oynayın. her zaman yardımı olmaya çalışıyoruz.
  • arkadaştan bc2 aldım, kısa bir sürede alışverişi tamamladık güvenilir ve sorunsuzdu. ayrıca ilgilendi sorularımada cevap verdi teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.