Şimdi Ara

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.030
Cevap
75
Favori
256.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • daha önceden bu arkadaştan mw2 ve bc2 aldım hemen yollamıştı. içiniz rahat alışveriş edebilirsiniz.

az önce medal of honor siparişi yaptım. beklemedeyim.

bu arada salı gününden önce oyunu download edip, salı günü key gelince direk oyuna girebilmek gibi bişey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Selamlar.

Medal Of Honor için Pre-Order yaparsak CD-KEY ayın 12'si gibi kesin elimizde olur mu ?

Ayın 13'ünden itibaren evde olmayacağım o yüzden soruyorum.

11.ekim gecesi elimizde olmasını bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akabeyss

daha önceden bu arkadaştan mw2 ve bc2 aldım hemen yollamıştı. içiniz rahat alışveriş edebilirsiniz.

az önce medal of honor siparişi yaptım. beklemedeyim.

bu arada salı gününden önce oyunu download edip, salı günü key gelince direk oyuna girebilmek gibi bişey var mı?

Önceden download imkanı yok malesef hocam. Oyunun çıktığı gün download edebiliriz en erken.
  • MOH torrent ve eşeğe düştü bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quaker

MOH torrent ve eşeğe düştü bu arada

XBOX için olanı o. PC için olanı yok daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nucLear

quote:

Orijinalden alıntı: Quaker

MOH torrent ve eşeğe düştü bu arada

XBOX için olanı o. PC için olanı yok daha.

Xbox için olanı dün yayınlanmıştı , bugün pc için olanı düştü
  • güvenilir ve gayet iyi biri.Her şekilde yardımcı ediyor.Kendisine tekrardan çok teşekkür ediyorum.
  • ulan aklımı celıyo millet bendemı alsam moh acaba bc2 den katkat iyimidirki
  • Dostum senden 5 oyun için CD-KEY alıcam ama sitende bir CD-KEY satışını göremedim ama GG'ye komuşsun ilanı. Onu oradan alıcam eğer GG'de ki kişide sensen. (Tekirdağ yazıyor)

Alacağım CD-KEY'lerden birtek Medal Of Honor PRE-ORDER konumunda şuan. Diğer CD-KEY'leri gönderme süren ne kadar sürer ? Elime geçmesi falan vb. ?
  • uA_emir07 kardeş.
    ben bu aşağıdaki videoyu izledikten sonra kesin dedim alıcam oyunu. atmosfer silahlar çok iyi.

mw2 ve bc2 oynuyorum zaten ama alternatif fps olması iyidir. ;)

http://www.gametrailers.com/video/the-moh-medal-of/703707
  • Betasını oynadım 2 gün boyunca hiç beğenmedim call of duty'den sonra sarmadı pek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Dostum senden 5 oyun için CD-KEY alıcam ama sitende bir CD-KEY satışını göremedim ama GG'ye komuşsun ilanı. Onu oradan alıcam eğer GG'de ki kişide sensen. (Tekirdağ yazıyor)

Alacağım CD-KEY'lerden birtek Medal Of Honor PRE-ORDER konumunda şuan. Diğer CD-KEY'leri gönderme süren ne kadar sürer ? Elime geçmesi falan vb. ?

Cevaplandı.:)
  • Medal Of Honor 2010 Keyler Geldi. Teslimatlar Başladı...

Fiyat: 35 TL

Sipariş için:http://www.gamekeystore.net/store/medal-of-honor
  • medal of honor keyi elime ulaştı

single playeri bitirdim multiplayerda da 3 saat falan oynadım.

çok iyi olmuş oyun. betasını sevmemiştim ama tam sürümü güzel.
  • Ben de aldım bi tane Medal of Honor. Şu an EA Download Manager aracılığıyla iniyor. Artık önümüzdeki oyunlara bakacağız. COD: Black Ops filan çıkınca mali durumum da elverirse artık buraya aboneyim. Öncesiyle sonrasıyla destek tam arkadaşlar. Burdan oyun alacaklar bence 1dk. bile tereddüt etmesin.
  • Left 4 Dead 2 BUNDLE ? Ne farkı var normalinden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzuRyhmer

Left 4 Dead 2 BUNDLE ? Ne farkı var normalinden ?

Bundle pakette Left 4 Dead 1 ve 2 beraber. 2 oyun. Farkı o :)
  • quote:

quote:

Bende şu anda L4D var L4D2 almak istiyorum fiyatı nedir ?
  • quote:

quote:

quote:

Bende şu anda L4D var L4D2 almak istiyorum fiyatı nedir ?

Sadece L4D2 26 TL L4D+L4D2 paket 35 TL dir.
  •  Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live

Gamekeystore.Net Battlefield 3, Fifa, Black Ops 2, Hitman Absolution, Assassins Creed 3, Xbox Live

2 YENİ OYUN STOKLARIMIZDA...

FALLOUT: NEW VEGAS: Steam Aktivasyon. İNGİLİZCE. Fiyat: 35 TL

KANE & LYNC 2: DOG DAYS: Steam Aktivasyon. İNGİLİZCE. Fiyat: 35 TL

Oyunu alan arkadaşlara key gönderilmeyecektir. Steam hesaplarına aktivasyon bizzat tarafımdan yapılacaktır.
    Satın aldıktan sonra 5 dakikalığına steam hesaplarının şifresini geçibi bir şifre yapmaları gerekmektedir.
    Ben hesap ile giriş oyunu aktive edeceğim. Ardından hesap teslim edilecek ve oyunu download edip oynayabilecektir..
    Oyunlar yine tamamiyle orjinaldir. Rusya'dandır. Aktivasyon işlemide Rusya'dan üzerinden bizzat tarafımdan yapılacaktır..
    Şifremi vermek güvenli değil ya sonra steam hesabımı hacklersen diye sorabilirsiniz. Fakat sadece şifre vermekle steam hesabı Hacklenemez..
    Çünkü Steam hesaptan şifre veya mail değiştirmek istendiğinde kayıtlı ve onaylı maile bir şifre gönderir. Bu şifre olmadan herhangi bir değişiklik yapılamaz.
    Yani mail şifreniz ile steam şifreniz aynı olmadığı sürece kimse şifrenizi biliyor diye steam hesabınızı hackleyemez.
    Zaten böyle birşeyde söz konusu değil. Forumdaki referanslarım güvencemdir.
    Rusyadan alınan çoğu oyun Rusya dışında aktif olmaz. Fakat aktivasyonu Rusya'dan yapınca problemsiz oynanabilir. İlk önce bizzat kendime aldım yükledim. Problemsiz oynuyorum. Kendim kullanmadım güvenmediğim şeyleri sizlere sunmuyorum.
    İsteyen arkadaşlar PM ile ulaşmaları yeterlidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nucLear -- 22 Ekim 2010; 13:13:45 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.