Şimdi Ara

Gameloft, iPhone 5'in çözünürlüğü ile uyumlu yapımlarının listesini açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•  

Mobil platformun başarılı oyun geliştiricilerinden Gameloft, iPhone 5'in 1136 x 640 çözünürlüğünde ki 4 inç'lik Retina ekranıyla uyumlu olan oyunlarının listesini açıkladı.

Gameloft'un açıklamış olduğu listede, Unreal Engine grafik motoruyla geliştirilen ve kaliteli grafikleriyle oldukça dikkat çeken Wild Blood ilk sırada yer alıyor. Listenin devamında ise, beyaz perdenin kahramanlarının lisanslı yapımları olan The Dark Knight Rises ve The Amazing Spiderman bulunuyor. Ayrıca, hız tutkunlarının ilk tercihi Asphalt 7: Heat ve mobil MMORPG'lerin başarılı örneklerinden Order & Chaos Online'da iPhone 5'in ekran çözünürlüğüne uyum sağlayan yapımlardan.

iPhone 5'in 1136 x 640'lık çözünürlüğünde ki Retina ekranı ile uyumlu Gameloft yapımlarına aşağıdaki bağlantı linklerinden ulaşabilirsiniz.

• Gameloft'tan Bekliyordum
  • Gerçekten bu kadar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • liste diynce 100-150 tane oyun bekliyordum :S
  • Yakında iphone 5 için kılıflar satışa başladı diye haber de bekliyorum sizden
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

Yakında iphone 5 için kılıflar satışa başladı diye haber de bekliyorum sizden

• quote:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

• Gameloft'tan sogudum. Eski oyunlarina hic destek vermediler. iPhone 4 ciktiginda neredeyse eski oyunlarin hicbirine retina display destegi koymadilar simdi de uyumlu yapacaklarini sanmiyorum eskileri. Eski oyunlarina da destek vermeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***

Gameloft'tan sogudum. Eski oyunlarina hic destek vermediler. iPhone 4 ciktiginda neredeyse eski oyunlarin hicbirine retina display destegi koymadilar simdi de uyumlu yapacaklarini sanmiyorum eskileri. Eski oyunlarina da destek vermeli.

iphone 4 için öyle.Android için uğraşmıyorlar bile koy dosyayı eski telefonlar açamasın.Allahtan s2 varda çatır çatır herşeyi açıyor
  • Ben daha iyi çözünürlük bekliyordum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.