Gameloft’un oyunculara kendi arabalarını oluşturarak yarışmalarına imkan tanıyan iOS oyunu Overdrive City yakın zamanda Google Play mağazasında da indirmeye sunulacak.
Overdrive City neler sunuyor?
Overdrive City firmanın mevcut yarış oyunlarından farklılaşan bir yapıya sahip. Oyuncular çelik cıvata, karbon fiber, motor gibi istedikleri araba parçalarını bir araya getirerek araçlar oluşturabiliyor. Sonrasında özel bir tasarım yapabiliyor.
Porsche, Ford, BMW gibi 50 farklı lisansı markaya sahip olan oyunda aracınızı yarışlara da sokabiliyorsunuz. Tycoon şehrinde arabanızın yeteneklerini gösterebileceğiniz pek çok turnuva bulmak mümkün.
Yarış oyunlarını biraz daha menejerlik benzeri bir konsepte çekmeye çalışan Overdrive City hali hazırda ön kayıtlara başladı.
Kaynak:
ah be Gameloft! senin gibi bir mobil oyun efsanei ne kadar da kötü günlere düştü. eskıden çocukken senın logonu görünce kaliteli oyun olacağına emındım, ama şimdi senin logonu görünce hemen pay2win oluğunu anlıyorum. bu arada tüm oyunların iyi oyunların çakmasıymış. asphalt = need for speed, modern combat = call of duty, Gangstar = GTA, GT racing = Real racing, vs. oyunlarının grafıklerı çok iyi olsa bile pay2win sistemi yüzünden rezil gözüyle bakıyorum.