Şimdi Ara

Gameloft, yılbaşı indirimlerine başladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: The Snowy Man

quote:

Orijinalden alıntı: ErennIsk

quote:

Jailbreak.

Hocam bende JB yok ama bazı şeyleri JB gibi bedava bir uygulamadan indiriyorum. Ama bu kaçırılcak bir fırsat değil.

Programın adı nedir ?

Dostum forum üzerinde link verince ban yiyorsun, o derece bir program.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Infinity Blade 1.79 TL'ye düşmüş. Infinity Blade II de 5.49 TL'ye. Infinity Blade II'yi eninde sonunda alıcam inşallah da şimdi mi alsam daha düşer mi bekleyeyim mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolqa_1907

quote:

Orijinalden alıntı: tritone

2000tl telefona para ver sonra JB olayına girip 1.79tl hırsızlık yapıp cebinde kaldı diye sevin

Bi bitmediniz.....

bana da siz 5-10 seneye bitersiniz gibi geliyor da bakalım
  • Androide ne zaman gelir ? Birde fifa 2013 ün 2012den farkı var mi?

• quote:

quote:

quote:

2000tl telefona para ver sonra JB olayına girip 1.79tl hırsızlık yapıp cebinde kaldı diye sevin

Bi bitmediniz.....

Güzel insan one bu jb olayını hemen emek hırsızlığı olarak düşünüyorsun ... Jb ile telefona istediğin özelliği ekleyebiliyorsunuz bundan daha iyi bisey var mı ? Bi kaç belli başlı uygulama var cydia da onları kurup bırakıyorum olay bu ... Aynı özellikleri Apple kendi koysun telefona bende jb yapmıyim suc benim mı şimdi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bi bitmediniz.....

Güzel insan one bu jb olayını hemen emek hırsızlığı olarak düşünüyorsun ... Jb ile telefona istediğin özelliği ekleyebiliyorsunuz bundan daha iyi bisey var mı ? Bi kaç belli başlı uygulama var cydia da onları kurup bırakıyorum olay bu ... Aynı özellikleri Apple kendi koysun telefona bende jb yapmıyim suc benim mı şimdi ?

jb yapıp ücretli uygulamayı bedava indirenlere laf söylenmiş.. eğer siz bu şekilde uygulama vs. yüklemiyorsanız üstünüze alınmanıza gerek yoktu bence.. telefona daha fazla özellik kazandırmak için kullanıp ücretli uygulamalarıda ücretini vererek alırsanız kimse size emek hırsızı demez

• quote:

quote:

quote:

quote:

Jailbreak.

Hocam bende JB yok ama bazı şeyleri JB gibi bedava bir uygulamadan indiriyorum. Ama bu kaçırılcak bir fırsat değil.

Programın adı nedir ?

Dostum forum üzerinde link verince ban yiyorsun, o derece bir program.

Pm olarak yollasan olmuyormu ?

• bu indirimlerden wild blood'u aldım, nova 3 alsammı almasammı zaten yerde kalmadı, jbli 4s bile yetiyordu ama iphone 5 de 1.7 gb yer kaldı, ve daha 2 adet accountumda kurmadıgım oyunlar var fifa 13, asphalt 7, gibi almak istedigim oyunlarda var real racing 2 (optimize) ve street fighter 4 volt ama oda optimize değil hazır ucuzken alsammı acaba sonra optimize ederlermi?
  • The Dark Knight Rises ve Nova 3 ü aldım bu indirimden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunlab

bu indirimlerden wild blood'u aldım, nova 3 alsammı almasammı zaten yerde kalmadı, jbli 4s bile yetiyordu ama iphone 5 de 1.7 gb yer kaldı, ve daha 2 adet accountumda kurmadıgım oyunlar var fifa 13, asphalt 7, gibi almak istedigim oyunlarda var real racing 2 (optimize) ve street fighter 4 volt ama oda optimize değil hazır ucuzken alsammı acaba sonra optimize ederlermi?

Bence en geç yılbaşında, indirimler bitmeden al dostum. Zaten ücretsiz olarak her güncellemeyi alabiliyorsun. Zaten ilk güncellemeler de ekran optimizasyonu içeriyor çoğunlukla. Sonra bu fiyatlara bulunması zor olabilir. Benim de şu an satın aldığım ve kurmadığım uygulamalar var. iTunes'de duruyor. Yer yok bu nedenle diğer oyunları bitirince yüklerim. 2 liraya orijinal böyle kaliteli oyunlar inan ki fazlasıyla değer. Ben yılbaşında 40liraya yakın bi harcama daha yapabilirim. Bu da yaklaşık 20 uygulama demek en orijinalinden

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.