Bildirim
Gameloft, yılbaşı indirimlerine başladı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
7 ios oyunu 1.79tl yazmışlar görende tek paket sanacak olmamış gameloft -
tek pakette 1 .79 TL olur mu biladerim domates mi aliyorsun
siz yilbasinda gorun asil indirimleri bu oyunlar belkide ucretsiz bile olacak -
Dark Knight Rises ve NOVA 3'ü hemen alıyorum, teşekkürler. -
Hemen aldım nova 3 ile Batman'ı ama nova 3 un görüntüsü ip5 e göre değilmiş alt ve üst taraflarda boşluklar var biran önce duzeltirler inşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 32aslan
Hemen aldım nova 3 ile Batman'ı ama nova 3 un görüntüsü ip5 e göre değilmiş alt ve üst taraflarda boşluklar var biran önce duzeltirler inşallah
Ben de NOVA'yı alacaktım optimizeli olmadığını görünce vazgeçtim, sadece Rises'ı aldım. -
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
quote:
Orijinalden alıntı: 32aslan
Ben de NOVA'yı alacaktım optimizeli olmadığını görünce vazgeçtim, sadece Rises'ı aldım.
Bence alın hocam o boşlukları görmüyorsunuz bir süre sonra gercekten çok güzel bir oyun yapmışlar birkaç sene oncesinin grafikleri var oyunda :)). Şaşırdım gercekten :)
nova 3 şu an 1.79 tl şimdi alsam mı bedava olur mu yoksa yılbaşında ? Var mı daha önce bu tür durumlarla karşılaşanlar ? Parayı diğer uygulamalara verelim ona göre :D gerçi 2 lira nedir de şu an yer yok telde hemen oynayamayacağım biraz zaman kazanayım diyordum. Bedava olmaz derseniz hemen pcye indireceğim bi ara tele de kurarım -
Jailbreak. -
Ben direk:
-9mm
-N.O.V.A. 3
-Wild Blood
oyunlarını çektim. Bunlar kaçırılmayacak fırsatlar beyler, yumulun.
Ayrıca hocam ellerine sağlık.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: The Snowy Man
Jailbreak.
Hocam bende JB yok ama bazı şeyleri JB gibi bedava bir uygulamadan indiriyorum. Ama bu kaçırılcak bir fırsat değil.
quote:
Orijinalden alıntı: ErennIsk
quote:
Jailbreak.
Hocam bende JB yok ama bazı şeyleri JB gibi bedava bir uygulamadan indiriyorum. Ama bu kaçırılcak bir fırsat değil.
Programın adı nedir ? -
quote:
Jailbreak.
Sen çıkmasan eksik kalırdı bu başlık. -
yılbAŞI Değilde jb geliyor :)
Gayet uygun fiyatlar. -
Hafıza yetsede çeksem hepsini Bir dahakine 64gb alıcam. -
2000tl telefona para ver sonra JB olayına girip 1.79tl hırsızlık yapıp cebinde kaldı diye sevin
-
quote:
Orijinalden alıntı: tritone
2000tl telefona para ver sonra JB olayına girip 1.79tl hırsızlık yapıp cebinde kaldı diye sevin
Batman vardı, 4 adet oyun aldım
1)wild blood
2)9 mm
3)fifa 13
3)most wanted
haber veren arkadaşa teşekkürler -
Ben de ilk defa satın aldım bu indirimler ile uygulamaları
N.O.V.A 3
Most Wanted
FIFA 2013
Mast Effect
Bir de Infinity Blade II, Modern Combat 3 , Infinite Flight gibi uygulamalar indirime girse tam olacak
Benzer içerikler
- twitter takipçi hilesi
- instagram keşfet sıfırlama
- kitap okuma uygulaması
- tbt nedir
- reddit video indir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X