|
Steam Yaz İndirimleri başladı: İşte indirime giren popüler oyunlar
-
-
Hayaller Steam indirimi
Gerçekler Epic bedavaları
-
tr ps turkiyenin gözüne sokmak lazım 11tl witcher 3
-
Şu indirimleri konsollarda görsem ağlayarak alırdım hepsini herhalde :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Steamdede hep aynı oyunlar indirime giriyor sanki stok eritmeye çalışan beyaz eşya firması gibi
konsollar ile pc'yi bir tutmak doğru olmaz.konsollar parasını oyunlardan kazanır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Forzayı anında aldım.
Pc yok üzgünüm siteğam
Kardeşim bana rozet verme bana xp ver 50 level olacağız diye kaç senedir uğraşıyoruz. Böyle etkinlik mi olur?
-
Bence bunlar resmen bedava :D Ohhbe PC'nin gözünü seveyim, bunlara ben toplamda 1000 saat gömerim; 250'si Fallout'a gider zaten, 10 oyun var, oyun fiyatları olmuş 700 Lira paramız da sürekli değer kaybediyorken siz hala almayın.(Bence bu son düzgün steam indirimiydi bir daha bu fiyatları görmeyiz, param yetseydi Mad father, Hallow Knight , Dead Dell ,Forza 4 ve Hades'i de alırdım) :)
Edit: ''Streets of rage 4'' eski oyunlarının yanına bile yaklaşamaz; karakterler hadım edilmiş gibi ilerliyor, eskisi gibi iki ileri yapınca koşan tek karakter var, ayrıca eskisinin remake'i olmuş , bence çöpün önde gideni sakın almayın ''The Takeover'' ise 8 TL'e bedava. ''Streets of rage 4'' ü iade edeceğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 27 Haziran 2021; 16:11:11 >
-
Forza alacaklar steam surumu drop ve bazı sorunlar barındırıyor haberiniz olsun oynamaya engel değil ama takıntılı insanlar için sıkıcı olabiliyor bir can sıkıcı nokta ise microsofttaki saveleri de düzgün aktarmıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tobepeopleBence bunlar resmen bedava :D Ohhbe PC'nin gözünü seveyim, bunlara ben toplamda 1000 saat gömerim; 250'si Fallout'a gider zaten, 10 oyun var, oyun fiyatları olmuş 700 Lira paramız da sürekli değer kaybediyorken siz hala almayın.(Bence bu son düzgün steam indirimiydi bir daha bu fiyatları görmeyiz, param yetseydi Mad father, Hallow Knight , Dead Dell ,Forza 4 ve Hades'i de alırdım) :)
Edit: ''Streets of rage 4'' eski oyunlarının yanına bile yaklaşamaz; karakterler hadım edilmiş gibi ilerliyor, eskisi gibi iki ileri yapınca koşan tek karakter var, ayrıca eskisinin remake'i olmuş , bence çöpün önde gideni sakın almayın ''The Takeover'' ise 8 TL'e bedava. ''Streets of rage 4'' ü iade edeceğim
Bence biraz daha zorlayıp hadeside al imkan varsa çok iyi oyun fallout new vegas zaten bence serideki en kral oyundur
-
Hades nasıl oyun hikaye tabanlı mı konusu ne?
quote:
Orijinalden alıntı: okinkurtBence biraz daha zorlayıp hadeside al imkan varsa çok iyi oyun fallout new vegas zaten bence serideki en kral oyundur
Alıntıları GösterSıkıntı yok sevmezsem iade ederim bir kısmını 2 saati geçmezsek sıkıntı olmuyordu sanırım ,hele bir oynayalım da ama cidden param bitti item falan satsam da yetmez ; para da pek eklemek istemiyorum, geçenlerde bir kısmını zaten cs de kutu çıktı 45 liralık bir şey onu satarak bu kadar oyun alabildim :)
Aslında param var da vadede bozmak istemiyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 25 Haziran 2021; 2:29:32 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: lightning70
Hades nasıl oyun hikaye tabanlı mı konusu ne?roguelike tarzı bir oyun hikayesi mevcut tabiki son dönemin en başarılı oyunlarından birisi hades in oğlu zagreusu yönlendiriyoruz yer altı dünyasından kaçmaya çalışıyoruz oynanış videolarına bakarak fikir edinebilirsiniz
-
quote:
Orijinalden alıntı: tobepeopleSıkıntı yok sevmezsem iade ederim bir kısmını 2 saati geçmezsek sıkıntı olmuyordu sanırım ,hele bir oynayalım da ama cidden param bitti item falan satsam da yetmez ; para da pek eklemek istemiyorum, geçenlerde bir kısmını zaten cs de kutu çıktı 45 liralık bir şey onu satarak bu kadar oyun alabildim :)
Aslında param var da vadede bozmak istemiyorum :)
Alıntıları GösterBende pubgden vs kutu satarak 112 tl biriktirdim biraz para ekleyip sekiro alasım var 140 tl ye inmiş ama tek oyunada para gömmiyim diyorum bir yandan bakalım artık olmazsa ewil within 2 + forza alırım
-
quote:
Orijinalden alıntı: okinkurtBende pubgden vs kutu satarak 112 tl biriktirdim biraz para ekleyip sekiro alasım var 140 tl ye inmiş ama tek oyunada para gömmiyim diyorum bir yandan bakalım artık olmazsa ewil within 2 + forza alırım
Alıntıları GösterBen tekrar oynanabilirliği yüksek olmadıkça , Sekiro türü oyunlara para vermem(Sekiro tekrar oynanabiliyor diyebilrsin ama ilk oynadığım tadı alamam ondan Hades gibi olsaydı bile düşünmezdim fiyatı da çok pahalı) tor.ent çakar geçerim ya da akrabalarda varsa steam aile sayesinde oynarım; bence steam aile çok iyi bir şey :) Yani çok kişiyseniz oyun oynayan ailede cidden alabilirsiniz. Ama benim çok fazla tanıdığım yok , yaşıtlarım gibi kıçımdaki kıllar ağardı ama oyun oynamayı bırakamıyorum. İşin kötüsü yaşlandıkça oyun oynayan kişi sayısı azalıyor çevremdeki mecburen tor.ent abimize bel bağlıyoruz. Yoksa özellikle hak eden oyunları almayı istiyorum ama bizim paramız değersiz, Euro gibi değerli paramız olsa neden almayalım. Yine de elimden geldiğince alıyorum arada indirimlerde olsa da eskiden tek kişilik oyunlara hiç para vermezdim ama kuşağımız böyleydi, Kara kutudan kalma kaç insan kaldı ki bizim zamanımızda kasetli oyunlar vardı, sonra ateri o da pek farklı değildi sega ile azıcık para vermeyi öğrendik, onda da ucuz diye alıyorduk. Ps1 zamanı ise oynamadık oyun bırakmamıştım , ps3 zamanı para ile oyun almayı öğrendik o da kırıldığında satmıştım zaten, ps4 de de aldık ama ps5 bile alacağımı sanmıyorum. Yani ucuz konsol aslında ama oyunları çok pahalı be, ama Oculus almak istiyorum bir tane bir ara da tam istediğim kıvama gelmedi henüz konsolları ve oyunları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 25 Haziran 2021; 3:56:32 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: tobepeopleBen tekrar oynanabilirliği yüksek olmadıkça , Sekiro türü oyunlara para vermem(Sekiro tekrar oynanabiliyor diyebilrsin ama ilk oynadığım tadı alamam ondan Hades gibi olsaydı bile düşünmezdim fiyatı da çok pahalı) tor.ent çakar geçerim ya da akrabalarda varsa steam aile sayesinde oynarım; bence steam aile çok iyi bir şey :) Yani çok kişiyseniz oyun oynayan ailede cidden alabilirsiniz. Ama benim çok fazla tanıdığım yok , yaşıtlarım gibi kıçımdaki kıllar ağardı ama oyun oynamayı bırakamıyorum. İşin kötüsü yaşlandıkça oyun oynayan kişi sayısı azalıyor çevremdeki mecburen tor.ent abimize bel bağlıyoruz. Yoksa özellikle hak eden oyunları almayı istiyorum ama bizim paramız değersiz, Euro gibi değerli paramız olsa neden almayalım. Yine de elimden geldiğince alıyorum arada indirimlerde olsa da eskiden tek kişilik oyunlara hiç para vermezdim ama kuşağımız böyleydi, Kara kutudan kalma kaç insan kaldı ki bizim zamanımızda kasetli oyunlar vardı, sonra ateri o da pek farklı değildi sega ile azıcık para vermeyi öğrendik, onda da ucuz diye alıyorduk. Ps1 zamanı ise oynamadık oyun bırakmamıştım , ps3 zamanı para ile oyun almayı öğrendik o da kırıldığında satmıştım zaten, ps4 de de aldık ama ps5 bile alacağımı sanmıyorum. Yani ucuz konsol aslında ama oyunları çok pahalı be, ama Oculus almak istiyorum bir tane bir ara da tam istediğim kıvama gelmedi henüz konsolları ve oyunları.
Alıntıları GösterAynen öle para birimi patlayınca butür zevkler lükse kaçmaya başladı steam de sabit kur olmasa iyice patlayacak zaten ordan kurtarıyoruz yoksa durum vahim ben oyunlardan kutu vs para çıkartmasam alamam şahsen.
-
düzgünü bırak hiç aktarmadı hayallerim yıkıldı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Steamdede hep aynı oyunlar indirime giriyor sanki stok eritmeye çalışan beyaz eşya firması gibi
|
tr ps turkiyenin gözüne sokmak lazım 11tl witcher 3
|
Hayaller Steam indirimi
Gerçekler Epic bedavaları |
Benzer içerikler
- vpn indir
- instagram keşfet sıfırlama
- instagram hikaye etiketleme yeni özellik
- ipad whatsapp var mı
- instagram beğendiklerim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X