Bildirim
gamepad ile zevkli olan oyun arıyorum
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
F.E.A.R serisni oyna bide hack'n slash oyunlarına bak. -
Btorhers: a tale of two sons . Oyun tarihinde kontrol bakımından bir ilk.
Trine 1
Trine 2 Bunlar da güzel oyunlardır. Ama Brothers son zamanlarda oynadığım en güzel oyunlardan birisiydi. Zaten sadece gamepad ile oynanabiliyor.
Onun dışında Tomb Raider ve Alan Wake ve Assassin's Creed gibi TPS oyunlarını da gamepad ile oynamıştım, çok keyifli oluyor. Özellikler titreşim özelliği var ise ayrı bir güzel geliyor oyunlar (:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acaluka -- 13 Şubat 2014; 16:03:35 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: acaluka
Btorhers: a tale of two sons . Oyun tarihinde kontrol bakımından bir ilk.
Trine 1
Trine 2 Bunlar da güzel oyunlardır. Ama Brothers son zamanlarda oynadığım en güzel oyunlardan birisiydi. Zaten sadece gamepad ile oynanabiliyor.
Onun dışında Tomb Raider ve Alan Wake ve Assassin's Creed gibi TPS oyunlarını da gamepad ile oynamıştım, çok keyifli oluyor. Özellikler titreşim özelliği var ise ayrı bir güzel geliyor oyunlar (:
trine 2 yi pcde oynamıştım iki kişi çok zevkli oluyor bi de kolla deniyim. tavsiyelerin için sağol trine 1 le brothersi de şimdi indiriyorum -
Rayman Legends -
Slenderman's Shadow oyunlarında (7 adet var) Gamepad desteği var. İsteyene yollayabilirim. 1,14 gb'lik slender arşivim var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
rayman raving rabbits. çocuksu bir oyundur ama gamepadla oynaması çok güzel oluyordu -
quote:
Orijinalden alıntı: ClHAN
Rayman Legends
rayman indiriyorum kardeşim. hem 2 kişilik oynama seçeneği de varmış. çok zevkli olacağa benziyor. -
Ben bu aralar Dark soul oynuyorum xbox 360 gamepad ile çok zevkli oluyor kalkana darbe geldimi titreme vs oyun çok zor ancak tavsiye ederim. -
BURAYA TIKLAYARAK full oyun kumandası desteği olan oyunların en iyiden kötüye listesini bulabilirsin
iyi oyunlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: TheMuyu
BURAYA TIKLAYARAK full oyun kumandası desteği olan oyunların en iyiden kötüye listesini bulabilirsin
iyi oyunlar.
saol kardeşim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X