Şimdi Ara

gamepad'imle özel hareketleri yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar gamepad 20 tl lik bir gamepad ama şu arena modda kafayı yemek üzereyim o topu sektiriken yapılan hareketleri ne kadar denersem yapamıyorum çalımlarıda beceremiyorum sorun bende mi yoksa şu gamepaddemi bazı videolara bakıyorum adamlar çatır çatır yapıyorlar ama ben sadece 3-4 hareket yapıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßrq -- 20 Eylül 2010; 18:56:01 >

• Ben arena modda rahat rahat hareketlerin %80'ni yapmaktayken, maçta kullanamadım ya. Resmen boş boş top kaptırıyorum, başka işime yaramıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Ben arena modda rahat rahat hareketlerin %80'ni yapmaktayken, maçta kullanamadım ya. Resmen boş boş top kaptırıyorum, başka işime yaramıyor.

hocam ben arena modda bile yapamıyorum acaba gamepadin bir desteklememe durumumu söz konusu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßrq

quote:

Ben arena modda rahat rahat hareketlerin %80'ni yapmaktayken, maçta kullanamadım ya. Resmen boş boş top kaptırıyorum, başka işime yaramıyor.

hocam ben arena modda bile yapamıyorum acaba gamepadin bir desteklememe durumumu söz konusu ?

Vallahi sanmıyorum. Sanırsam eksik birşey yapıyorsun. RB+Sağ analog kullanman lazım. Yani RB'ye basılı tutup sağ analogla hareketleri yapıyorsun. Açıkcası beyin ameliyatıda değil. Hani beceremeyeceğini düşünmüyorum. Birşeyi eksik yapıyorsun sanırsam.

• quote:

quote:

quote:

Vallahi sanmıyorum. Sanırsam eksik birşey yapıyorsun. RB+Sağ analog kullanman lazım. Yani RB'ye basılı tutup sağ analogla hareketleri yapıyorsun. Açıkcası beyin ameliyatıda değil. Hani beceremeyeceğini düşünmüyorum. Birşeyi eksik yapıyorsun sanırsam.

RB değil LT ile yani sol alttaki tuşa basılı tutarak sağdaki analog ile yapıcaksınız hareketleri. brq tuşların doğru atandığından emin ol bence belki eksik tanıtılmıştır.

• şu skill videolarını izledikten sonra bişeyler kaptım artık bilinçli hareketler yapıyorum ama o top sektirirken hareket yapma olayı gerçekten zormuş
  • top sektirme işini ronaldo ve messi yapıyor sadece verin topu ayaklarına şovu izleyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

top sektirme işini ronaldo ve messi yapıyor sadece verin topu ayaklarına şovu izleyin

evet özel hareketler oyuncu seçiyor birde bu hareketleri alışıncaya kadar yapmak gerçeğiyle eşdeğer zorlukta
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolpaci

quote:

quote:

quote:

RB değil LT ile yani sol alttaki tuşa basılı tutarak sağdaki analog ile yapıcaksınız hareketleri. brq tuşların doğru atandığından emin ol bence belki eksik tanıtılmıştır.

@kolpaci hocam. fifa settingsteki gamepad ayarlarının ekran görüntüsünü koyabilir misin acaba ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.