Şimdi Ara

GAMEPAD 'LOGITECH CORDLESS RUMBLEPAD 2' HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZ (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
1
Favori
41.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: RepuLsive

Chillstream Fiyatı 75YTL... Taksitli...

1-2 Pes Maçı Yaptım Cordless Rumblepad™ 2 ile... Tuşlar Cidden Çok yumuşak rahat. ama Gamepad Biraz Ağır Gibi..
    Yön Tuşları Çok Hassas Hemen Bozulacakmış Gibi Hissettirdi.. Kaldırdım Hemen Kutusuna

Evet tuşlar yumuşak ve rahat gamepad ile oyun oynarken zaten kolun ağırlığını hiç hissetmiyosun tuşların hassas olması çok güzel şuana kadar bende bozulmadı sıkça hırpalamama rağmen ayrıca kaç kez elimden düşürdüm hiç bişeycik olmadı sapasağlam daha pillerin şarjıda bitmedi bu yönüde çok güzel alet 10 numara....
  • Kablosuz olanı (yani belirttiğinizi) kullanıyorum. Alalı herhalde 2 sene filan oldu..

Alet tam anlamıyla taş gibi.. Bu tür cihazlarda beni çok rahatsız eden nokta böyle kullanırken her yanının çıtır çıtır ses çıkarmasıdır.. Bunda asla öyle bir şeyle karşılaşmadım..! Çok 'rijid' bir yapıda..

Ele oturması süper. Analog joystick'leri ele (en azından benim elime) çok uygun yerde. Titreşimi yeterli seviyede. Analog joystick'lerin hassasiyeti kusursuz.

Çok uzun süre kullanınca -elbette- elde terleme yapıyor. Eli çok terleyenler belki chillstream'i tercih edebilir. Ama şahsen kablosuzluğun özgürlüğünü tercih ederim.. Böyle bi ayağım yerde biri sehpada sağdan sola hareket ederken kablosuz olması çok iyi oluyor : ))

"Pil biter mi?" diye hiç endişe etmeyin.. Kendi pilleri bitince 2 tane şarjlı pil taktım.. Ama kaç ay önce değiştirdim, hatırlamıyorum bile.. Gerçekten uzun süre dayanıyor, sizi öyle ikide bir pil derdiyle uğraştırmaz.

Bir kaç defa sert şekilde yere düştü ancak hiç bir şey olmadı : D

Çekim mesafesi gerçekten başarılı.. Öyle kablosuz fareler gibi yarım metre gidince durmuyor.. Bilgisayar LCD televizyona bağlı olduğu için, yaklaşık 3-4 metre uzaktan kesintisiz rahatlıkla çekiyor.. Daha uzak mesafeyi denemedim..

Kablosuz Rumblepad 2, HDMI çıkışlı ekran kartı ve 32" LCD televizyon ile bence PS3'e hiç gerek yok..

Sorunuz varsa, yardımcı olmaya çalışırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 10 Haziran 2008; 15:55:55 >

• 1 Numara Gamepad. İçin rahat alabilirsin
  • 2 senedir almayı düşünüyorum. almadım gitti halen. fazla mı düşündüm ne?
  • Logitech Chillstreamlerin de Rumblepad' e benzer tasarımlı olanı var. Hepsi xbox360 koluyla aynı dizayna sahip değil.

Ben satıyorum mesela bir tane
  • ben 1.5 senedir kullanıyorum.tavsiye ederim taş gibi..
  • bende 2 senedir kullaniyorum cordless rumblepad 2 var 2 tane harika ürün almak isteyen alsin pisman olmaz.
  • Bende yeni aldım süper ya hiç bir maçı bu kadar rahat oynamamıştım.Bilgisayarıda 72 ekran tv bağladım plastation aratmıyor.Bu gidişte inanın plastation tarih olacak.

quote:

merhaba,

joypad'in mouse ve klavye'yi emule etmesini sağlayan pinnacle game profiler isimli bir program bulunuyor. program sayesinde half life 2 ya da call of duty 4 gibi oyunları joypad ile oynayabiliyoruz. sanıyorum 30 günlük denemenin ardından 19 dolar vererek alınabiliyor.

www.pinnaclegameprofiler.com
    Pinnacle Game Profiler - Use Any Controller with Any PC Game! (Xbox 360, PS3/PS2, PlayStation, PC Gamepads, etc)
    http://www.pinnaclegameprofiler.com

Biliyorum yasak ama programın serialini biri pm atabilirmi. :) Napim 69 ytl den sonra 19 $ vermek şimdi rahatsız ediyor.İlerde alırım ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katilpence -- 12 Haziran 2008; 17:28:40 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_23964656/tm.htm

chillstream i bu fiyata kolay kolay bulamazsınız...
  • Rumblepad II gerçekten hayatımda gördüğüm en iyi joypad, tabii chillstreami görmedim hiç. Ben Rumblepad II kullanıyorum memnunum alacak olanlara tavsiye ederim.
  • ne gerek okadar parayı git 10 liraya bi snopy al.
  • Walla 2 adet şarjlı pil aldım 10 ytl bide sarj cihazı ile doldurdum.Canavar gibi 1 haftadan beri oynuyorum hiçbir sorun yok. 6 mt uzaktan oynuyorum kesilme vs yok.Oyun severlere duyrulur.Bu alet kaçmaz..

• Logitech® Cordless Rumblepad™ 2 Gamepad (PC)
    Hızlıaldan 52 YTL ye aldım. Kargo bedava. Alamayı Düşünenler kaçırmasın. Sitede fiyatlar günlük değişiyor. Heran değişebilir. Şuan itibarı ile 52YTL.

Logitech® ChillStream™ Controller (PC) - 54YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odanedemek -- 21 Haziran 2008; 2:01:06 >

• Fiyat Acayip Ucuzlamış Almak İsteyen Alsın.. 2 Haftalık Kullanıcıyım Cok memnunum Kazık Yedik Ama Olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: odanedemek

Logitech® Cordless Rumblepad™ 2 Gamepad (PC)
    Hızlıaldan 52 YTL ye aldım. Kargo bedava. Alamayı Düşünenler kaçırmasın. Sitede fiyatlar günlük değişiyor. Heran değişebilir. Şuan itibarı ile 52YTL.

Hakikaten fiyat süper olmuş almayı düşünenler kaçırmasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanwins -- 22 Haziran 2008; 15:19:53 >

• Arkadaşlar Pinnacle Game Profiler seriali bulabilen varmı ?
  • fiyatı yine yükselmiş bunun yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: linkin_park20

fiyatı yine yükselmiş bunun yahu

dolar uçunca yükselmesi normaldir

arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum. bende kablosuz rumblepad 2 var. piller devamlı takılı durursa bir zararı olur mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramazanyurt

quote:

Orjinalden alıntı: linkin_park20

fiyatı yine yükselmiş bunun yahu

dolar uçunca yükselmesi normaldir

arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum. bende kablosuz rumblepad 2 var. piller devamlı takılı durursa bir zararı olur mu?

bnde devamlı takılı heralde olmaz bi zararı ya
  • şansa bak tam alıcaktım dolar fırladı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.