Şimdi Ara

GAMEPAD 'LOGITECH CORDLESS RUMBLEPAD 2' HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZ (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
1
Favori
41.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: odanedemek

Logitech® Cordless Rumblepad� 2 Gamepad (PC)
    Hızlıaldan 52 YTL ye aldım. Kargo bedava. Alamayı Düşünenler kaçırmasın. Sitede fiyatlar günlük değişiyor. Heran değişebilir. Şuan itibarı ile 52YTL.

Logitech® ChillStream� Controller (PC) - 54YTL

Fiyatı uçmuş

• Xbox360'ın kontrolörü her ne kadar bana göre kötü olsa da, oyun desteği açısından daha avantajlı. Örneğin, Xbox360 kontrolörünüz yoksa çoğu oyun titreşim desteği vermiyor. Ben olsam onu alırdım.
  • Mavi bilgisayardan kargo dahil 86 liraya aldım bugün. Bakalım beğenecek miyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

Xbox360'ın kontrolörü her ne kadar bana göre kötü olsa da, oyun desteği açısından daha avantajlı. Örneğin, Xbox360 kontrolörünüz yoksa çoğu oyun titreşim desteği vermiyor. Ben olsam onu alırdım.

evet dediğiniz gibi oyunlarda titreşim çalışmıyor. bilseydim xbox360 ın kontrolörünü alırdım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercanwins

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler, yorumlarınızı okuduktan sonra 2 adet almaya karar verdim mavi bilgisayara şimdi sipariş geçtim, bilgisayarda klavye ile maç oynamak baymıştı şimdi koltuğa uzanıp rahat rahat oyunumu oynamak istiyorum onun için joystıck almayı düşündüm hem dedim kablosuz olsun rahat olsun hemde kardeşimle kapışırız 2 tane olsun..

al memnun kalırsın
  • 1 aydır kullanıyorum gerçekten mütiş pes başında sabahlıyacam nerdeyse.. arkadaşla beraber aldık pc başından kalkmıyoruz. gerçekten süper bişey almanı tavsiye ederim bende mavi bilgisayardan almıştım...
  • Ben de usb çevirici ile PS2'nin gamepadini kullanıyorum...Yukarda sorulmuş ama cevap verilmemiş, bu kablosuz gamepad "mouse" olarak kullanılabiliyor mu? Öyleyse ben de almayı düşünüyorum da...
  • fiyatı cok yüksek ama kuruşuna kadar hakediyo
  • Aslında bende almak istiyorum fakat fiyatı 92ytl ye fırlamış mavi bilgisayarda.Artık bayramı bekliyecez
    kampanya filan olursa alıcam bende kesin.
  • Arkadaşlar elimde sıfır var şu an. almak isteyen pm atabilir.
  • arkadaşlar bende yeni aldım cordless rumble pad 2yi.Ankara da bulmak biraz zor olsada en sonunda vatan bilgisayarda bulduk son iki tane vardı onlarıda biz aldık arkadaşla birlikte.Fİyat biraz tuzlu ama bence kesinlikle değer.saatlerce oynayın eliniz ağrımıyor o kadar rahat.Kolda Maaşallah şimdilik taş gibi diğer kollar gibi koldan çatur çutur sesler gelmiyor :P .ozellikle kablosuz olmasıda ayrı bir zevk.kablosuz erişimde çok rahat şöyle bir örnekle açıklamak gerekirse oturduğum ev dublex alt katta PES 2009 açık üstkata çıktım ordan bile çekiyor.Kablolu ile kablosuz arasında bir diğer farkta kablosuz biraz daha ağır olduğu için ele tam oturuyor.Kablolu ise sanki sıradan kollar gibi.
    DAHA şimdi zevkini almaya başladık pes2009dan.Ben daha önceleri pes oynamıyormuşum :D..bu kollarlla inanılmaz fark ediyor
    Bu arada yarış oyunlarında da test ettim.Grid oynadım titreşim harika.gamepadi titremeyenler aşağıdaki adresteki dosyaları indirip ayarları yapip titretebilirler.aşagıdaki adresten Logitech® Gaming Software 5.02 bu programı indirilerse vista kullanan arkadaşlarda titreşim sağlayabilirler.
    http://www.wingmanteam.com/latest_software/latest_soft_main.htm#Logitech%C2%AE_GamePanel%E2%84%A2_Software_2.02

• En güzeli kablolu bende var 1 2 senedir hiç bi sorunla karşılaşmadım
  • ankarada zor bulunuomus bakalım aydında bulabilcekmiyim :(
  • Neredeyse 6 ay oluyor alalı pil daha yeni bitti :D
  • kablolu modelını 11ytl ye aldım mediamark tan 1kampanya yapmıslar daha ucuzunu bul aradakı farkın 2 katını al diye mavıbılgısayarda 55ytl ıdı medıa markta 99!ytl aradakı fark 44ytl carpı 2 88ytl!! sadece 11 ytl odeyerek rumblepad2 koblolu aldım
  • Iyi bir cihaz. En son Tomb Raider oynamistim. Birkac aydir masa altinda geziyor. Saglam ayrica. Cok kez dustu. Oyun olmadigi icin bayadir elime almiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: flow

kablolu modelını 11ytl ye aldım mediamark tan 1kampanya yapmıslar daha ucuzunu bul aradakı farkın 2 katını al diye mavıbılgısayarda 55ytl ıdı medıa markta 99!ytl aradakı fark 44ytl carpı 2 88ytl!! sadece 11 ytl odeyerek rumblepad2 koblolu aldım

yok artık... doğruysa bizlere de faturanın fotoğrafını çekip yollayın print edelim, gidip bizler de 11 ytl ye alalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: luciferian

quote:

kablolu modelını 11ytl ye aldım mediamark tan 1kampanya yapmıslar daha ucuzunu bul aradakı farkın 2 katını al diye mavıbılgısayarda 55ytl ıdı medıa markta 99!ytl aradakı fark 44ytl carpı 2 88ytl!! sadece 11 ytl odeyerek rumblepad2 koblolu aldım

yok artık... doğruysa bizlere de faturanın fotoğrafını çekip yollayın print edelim, gidip bizler de 11 ytl ye alalım

tabiki dogru neden yalan soyleyımkı ankara eyaman optımum madıa marktan aldım ama mavıdekı fıyatı ıspatlamanız gerekıyor yada satılan baska bıryerdekı fıyatı.ınanmayan varsa medımarkta pc bolumunun mudurune sorabılır baya bı zarara ugrattıgım ıcın hatırlar benı foruma nasıl resım eklenıyor anlatın faturayı buraya ekleyım ınanmayan varsa gorsun gıtsın alsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flow -- 16 Aralık 2008; 0:52:46 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: luciferian

quote:

tabiki dogru neden yalan soyleyımkı ankara eyaman optımum madıa marktan aldım ama mavıdekı fıyatı ıspatlamanız gerekıyor yada satılan baska bıryerdekı fıyatı.ınanmayan varsa medımarkta pc bolumunun mudurune sorabılır baya bı zarara ugrattıgım ıcın hatırlar benı foruma nasıl resım eklenıyor anlatın faturayı buraya ekleyım ınanmayan varsa gorsun gıtsın alsın

mavi bilgisayardan aldığın faturanın resmini çekip ve imageshack.us a ekleyip linki buraya yapıştırabilirsin, buradaki mediamarkt ı da zarara uğratalım biraz nasıl olsa alman markası

• mavıden almana gerek yok mavıye gıdıp ordakı fıyatın fotografını cekmen yada ınternet sıtesınden orda baktırman yada baska bıyerdekı brosur falanda oluyor ben orda buldugumu soyledım ınternetten baktılar onayladılar , bırazdan mediamarkt faturasını yolluyorum ama soyle bırsey var once ordakı fıyattan alıyorsuınuz daha sonra ıade faturası kesıyorlar sıze paranızı gerı alıyosunuz aradakı farkı yanı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.