Şimdi Ara

GAMEPAD 'LOGITECH CORDLESS RUMBLEPAD 2' HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZ (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
363
Cevap
1
Favori
40.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işte kanıtı sadece 11.44ytl odeyerek aldıgım rumblepad 2 kablolu joypad faturası

http://img401.imageshack.us/img401/1622/faturahk2.jpg
  • quote:

Orjinalden alıntı: flow

işte kanıtı sadece 11.44ytl odeyerek aldıgım rumblepad 2 kablolu joypad faturası

http://img401.imageshack.us/img401/1622/faturahk2.jpg

yuh
  • quote:

Orjinalden alıntı: rusweld

arkadaşlar bende yeni aldım cordless rumble pad 2yi.Ankara da bulmak biraz zor olsada en sonunda vatan bilgisayarda bulduk son iki tane vardı onlarıda biz aldık arkadaşla birlikte.Fİyat biraz tuzlu ama bence kesinlikle değer.saatlerce oynayın eliniz ağrımıyor o kadar rahat.Kolda Maaşallah şimdilik taş gibi diğer kollar gibi koldan çatur çutur sesler gelmiyor :P .ozellikle kablosuz olmasıda ayrı bir zevk.kablosuz erişimde çok rahat şöyle bir örnekle açıklamak gerekirse oturduğum ev dublex alt katta PES 2009 açık üstkata çıktım ordan bile çekiyor.Kablolu ile kablosuz arasında bir diğer farkta kablosuz biraz daha ağır olduğu için ele tam oturuyor.Kablolu ise sanki sıradan kollar gibi.
    DAHA şimdi zevkini almaya başladık pes2009dan.Ben daha önceleri pes oynamıyormuşum :D..bu kollarlla inanılmaz fark ediyor
    Bu arada yarış oyunlarında da test ettim.Grid oynadım titreşim harika.gamepadi titremeyenler aşağıdaki adresteki dosyaları indirip ayarları yapip titretebilirler.aşagıdaki adresten Logitech® Gaming Software 5.02 bu programı indirilerse vista kullanan arkadaşlarda titreşim sağlayabilirler.
    http://www.wingmanteam.com/latest_software/latest_soft_main.htm#Logitech%C2%AE_GamePanel%E2%84%A2_Software_2.02

yanlışlık olmasın bu pro G serisi klavyeler için ben kurdum işe yaramadı

• kolay kolay bozulmayan cok kaliteli bir ürün
  • Tuşları çok yumuşak sanki aralarında çok boşluk varmış gibi pek hoşuma gitmedi bu ürüne muadil hangi ürün var çekim kuvveti oldukça iyi....ama vistada titreşim özelliği çalışmıyor
  • ltc
  • dehşet
  • quote:

Orjinalden alıntı: minimalist

Tuşları çok yumuşak sanki aralarında çok boşluk varmış gibi pek hoşuma gitmedi bu ürüne muadil hangi ürün var çekim kuvveti oldukça iyi....ama vistada titreşim özelliği çalışmıyor

nasıl çalışmıyor aktif mi etmedin yoksa tomb raider underworld da çalıştı bende....
  • Arkadaşlar Bende Bugun Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad olanı aldım cd sinde vista driver i yok tu ben sitesinden indirdim vista zaten otomatik tanıdı ama oyunlarda titreşim otomatik degil yani bir titreşim tuşu koymuşlar ona basınca titriyor ben titrettikten sonra ne anlamı var işte indirdigim sürücüyüde kurudum programlı onuda kurdum sonuç aynı nasıl sizdede titreşim böylemi
  • quote:

Orjinalden alıntı: scavus

Arkadaşlar Bende Bugun Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad olanı aldım cd sinde vista driver i yok tu ben sitesinden indirdim vista zaten otomatik tanıdı ama oyunlarda titreşim otomatik degil yani bir titreşim tuşu koymuşlar ona basınca titriyor ben titrettikten sonra ne anlamı var işte indirdigim sürücüyüde kurudum programlı onuda kurdum sonuç aynı nasıl sizdede titreşim böylemi

tabiiki de kendi kendinize titreştiresiniz diye değil o tuş

bir kere basınca kısa titrer, bir kere daha basınca uzun titrer. uzun titrediğinde titreşim aktif olur, kısa titrediğinde kapanır... titreşim özelliğini kullanabilmek için logitechin sitesinden logitech profiler programını indirmek gerekiyor. onu indirip kurduğunuz zaman titreşim destekli oyunlarda sorun yaşamadan titreşimli oynarsınız.

• quote:

Orjinalden alıntı: archvile

quote:

Arkadaşlar Bende Bugun Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad olanı aldım cd sinde vista driver i yok tu ben sitesinden indirdim vista zaten otomatik tanıdı ama oyunlarda titreşim otomatik degil yani bir titreşim tuşu koymuşlar ona basınca titriyor ben titrettikten sonra ne anlamı var işte indirdigim sürücüyüde kurudum programlı onuda kurdum sonuç aynı nasıl sizdede titreşim böylemi

bir kere basınca kısa titrer, bir kere daha basınca uzun titrer. uzun titrediğinde titreşim aktif olur, kısa titrediğinde kapanır... titreşim özelliğini kullanabilmek için logitechin sitesinden logitech profiler programını indirmek gerekiyor. onu indirip kurduğunuz zaman titreşim destekli oyunlarda sorun yaşamadan titreşimli oynarsınız.

logitech profiler programını indirdim programı açınca oyunlarını felan seçiyorsun ekranda joistick gözüküyor ve tuş kombinasyonları yapıyorsun ordan profil oluşturdum oyun olarak pes2009 ve nfsu seçtim titremedi bir türlü hangi oyunun destekli oldugunu ögrenme şansımız var mı.bilgi için sagol benim de dikkatimi çekti kısa ve uzun titresim ne oldufgunu şimdi ögrendim.gıcıgıma giden dandik joistickler oyunlarda hertürlü tepkimede titriyor bu neden böyle ugraştırdı anlamadım bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scavus -- 13 Ocak 2009; 11:19:56 >

• Ankara'da nerden alabiliriz kablosuz olanı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AL[e]N

Arkaslar Bende 1tane vardı dun 1 tane daha aldım KESINLIKLE PARAYI Hak Eden Bir ürün en ufak bir sorun yasamadım pilde cok iyi gidiyor..

Ben bir arkadasım sayesinde : 56 ytl aldım .. direk geliş fiyatına verdi..

Tek bilgisayara iki tane kablosuz rumblepad bağlayınca, herhangi bir sinyal karışması vs. oluyor mu?
  • Yok mu bir bilen?
  • güzel bir soru gerçekten deneyen var mı bence karışır gibi.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: archvile

quote:

logitech profiler programını indirdim programı açınca oyunlarını felan seçiyorsun ekranda joistick gözüküyor ve tuş kombinasyonları yapıyorsun ordan profil oluşturdum oyun olarak pes2009 ve nfsu seçtim titremedi bir türlü hangi oyunun destekli oldugunu ögrenme şansımız var mı.bilgi için sagol benim de dikkatimi çekti kısa ve uzun titresim ne oldufgunu şimdi ögrendim.gıcıgıma giden dandik joistickler oyunlarda hertürlü tepkimede titriyor bu neden böyle ugraştırdı anlamadım bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

profil falan yaratmana hiç gerek yok.. profilerı yükledikten sonra kontrol panelinden gir oyun çubukları bölümüne, ordan özelliklere tıkla, sonra gamepadin tuşlarına bastığında titriyorsa eğer ayarlanmıştır.. pes 2009 titreşim desteklemiyo direct input gamepadler için yanlış bilmiyorsam, nfsuyu bilmiyorum genelde destekler nfs serisi ama..

• quote:

Orjinalden alıntı: rextr

Tek bilgisayara iki tane kablosuz rumblepad bağlayınca, herhangi bir sinyal karışması vs. oluyor mu?

aynı pcde 2 tane kullanma şansım olmadı ama %99.9 sorun çıkartmayacağını söyleyebilirim, alıcıyla gamepad arasındaki bağlantı özeldir muhtemelen tek gamepad bağlanabiliyordur alıcıya, dolayısıyla problem çıkacağını sanmıyorum..
  • bence xbox 360 gamepadinin pc için olanını al...
  • MEVCUT ÜRÜNÜ DÜN VATAN BİLGİSAYARDAN 103 TL YE ALDIM FİFA 2009 VE RE 4 TE CİHAZI DENEDİM GAYET BAŞARILI ALICAK ARKADAŞLARA TAVSİYE EDERİM...
  • arkadaşlar merhaba..
    geçen hafta 2 adet rumblepad2 kablosuz gamepad aldım kardeşimle pes'de kapışalım diye..
    fakat 2si bir arada çalışmıyor, birisi ok ama 2. takınca ekranın 2. gamepad'e bağlı bölümü saçmalıyor, menüler hızlı hızlı kayıyor, oyuna başlıyoruz bi şekilde bu sefer futbolcular kendi kendine sürekli topa vuruyorlar..
    logitech çağrı merkezini aradım yardım istedim.. karışma olabileceğini, 2 alıcının birbiririnden uzaklaştırılmasının işe yarayabileceğini söylediler.. 1 adet usb uzatma kablosu ile bunu deneyeceğim bakalım.. 2sine 200 lira vermişken inşallah konuyu çözebiliriz..
    sizin bir fikriniz var mı.. kabloluya dönmeyiz umarım geri..

şimdiden tşkler..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.