Selamlar kablosuz gamepad bakmayı düşünüyordum dualshock 4 orijinal alacaktım fakat fiyatlar gerçekten çok fazla onun yerine 2 tane dualshock 4 buldum orijinal değil ama kullanışlı gibi duruyor sizce onları almalı mıyım (+ olarak Logitech f310 ya da f710 almayı düşünmüyorum)
Hocam ben de bu sonynin çok iyi çakması denen bir joystick almıştım. Ama sonuç hüsrandı geri iade etmiştim. Bence çakma almayın. Goldmaster çakma mı oluyor bilmiyorum markasını ama görüntü olarak sonynin çakması.
Diğeride yenilenmiş kol. Buna cesaret edemedim almaya bir fikrim yok ama kolay bozulabilir diye almamıştım.
Ben Logitech f310 aldım. Pek beğenmedim. Yönlendirmelerde hassasiyet aradığım incelikte değil. Geri iade etmeyi düşünüyorum ama zamanım yok bilmiyorum napcam.
Bunu almadan önce MSI GG Force GC20 aldım inanılmaz güzeldi. Ama onunda 2 ay geçmeden sol joystiği bozuldu geri yolladım para iadesi yaptılar sonra stoktan kalktı.
Ben de çok araştırdım ama bulamadım gerçekten çok ama çok pahalılar. En güzelleri xbox kolları bence inanılmaz ele oturuyor.