Şimdi Ara

GAMEPAD SADECE KABLO TAKILIYKEN ÇALIŞIYOR !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bir Dualshock 3 gamepad aldım ve ps3'üme bağlamaya çalıştım.Fakat kesinlikle wireless özelliğinden yararlanamadım.
    Şarjı bitmiştir diye düşündüm ve usb kablo bağladım ancak kabloyu çıkarınca direk joystick turn off moda geçiyor.
    Yeni bir gamepad e sahip olmanın mutluluğunu yaşayamadan böyle saçma sapan bir olay başıma geldi.
    Yabancı forumlarda ve bizim forumumuzda yaptığım araştırmaya göre Yeni system update saçmalığı yüzünden olduğunu düşünüyorum.
    Buna çare olabilecek bi arkadaşımız var mı ? Yada bi sonraki update ne zaman downgrade gibi şeyler yapabilir miyiz?
    Beni bu konuda aydınlatacak arkadaşlara minnettar olurum.Teşekkürler.

• ds3un sahte orjınal olabilir bende yaptım 3.30 bi sorun yok
  • Reset at arkasından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xamaximax

ds3un sahte orjınal olabilir bende yaptım 3.30 bi sorun yok

Ondan değil bende de olmuştu bu sorun birkaç defa reset falan yaptım düzeldi .
  • Bi kaç yeri aradım sordum joystick sahtedir dediler.Ama bana hiç sahteymiş gibi gelmedi benmi anlamadım acaba hatta arkadaki numara sahte olan numaralardada değil.
    Aradığım bi yer yeni update sahte kolları çalıştırmıyor falan dedi..Napacam anlamadım.Yarın götürüp değiştirmeye çalışcam.
  • Abi reset attım herşeyi denedim banamısın demiyor ps3 kapalıyken ps tuşuna baınca ışıkları bile yanmıyor.Normal değil heralde.Anlamadım...
  • Benim ds3 Orjinal kutusundan çıktı aynı sorun bende de var.Muhtemelen Update'den kaynaklanıyor.Biraz bekle update gelince düzelir muhtemelen.Azıcık da kablolu oyna arkadaşım çok mu zor ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ps3'ü elle aç,kolu kablo ile takılı konumda çalıştır sonra PS tuşuna basılı tutunca çıkan menüden ps3'ü kapat.Sonra kolun kablosunu söküp dene bide olcakmı ?
  • Denedim abi oda olmuyor kol resmen öle gibi..Nese ya update beklicez yada yada yarın ps3 le aldığım yere gidecem:)
  • Abi doğru söylüyorsunda heves kırıldı :(
    Nese artık ben bide uzun bi usb kablosu ayarlayim şimdilik :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.