Şimdi Ara

HDMI Kablo Takınca Kendini Kapatan Laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
10.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopuma Hdmi kabloyu takınca cihaz kendini kapatıyor fakat kablo takılı olarak çalıştırdığımda lcd tv'ye görüntü ve sesi vermede sorun yaratmıyor..Sadece cihaz açık haldeyken hdmi kabloyu takarsam kendi kendine kapanıyor,sorun ne olabilir? kapalıyken kablo takıp çalıştırırsam sorun olmadığı için kısa devre gibi gözükmüyor...

• Güncel
  • bir ihitimal başka kablo ile deney,n birde işletim sisteminiz nedir örnek: win7 de harici monitor bağlantısı vga ya da hdmi kablo takıldığına görüntü ile alakalı ne yapılması gerektiğini sormakda klon-uzatılmış masa üstü gibi

son olarak son sürüm vga driver çekiniz hala olmaz ise temiz bir işletim sistemi yükleyerek tekrar deneyiniz

bu arada kabloyu taktığınızda pc komple kapanıyormu yoksa notebook ekranı kararıyor görüntü sadece lcd tvde mi oluşuyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: posıtıve

bir ihitimal başka kablo ile deney,n birde işletim sisteminiz nedir örnek: win7 de harici monitor bağlantısı vga ya da hdmi kablo takıldığına görüntü ile alakalı ne yapılması gerektiğini sormakda klon-uzatılmış masa üstü gibi

son olarak son sürüm vga driver çekiniz hala olmaz ise temiz bir işletim sistemi yükleyerek tekrar deneyiniz

bu arada kabloyu taktığınızda pc komple kapanıyormu yoksa notebook ekranı kararıyor görüntü sadece lcd tvde mi oluşuyor?

İşletim sistemim Win7,daha önce kablo takıldığında direk TV'ye görüntü vermeye ayarlıydı. 2 farklı Tv'de ve hdmi kablolarda denedim hepsinde aynısı oldu..
    Durum şöle;
    -Pc açıkken kabloyu takarsam,pc kendini kapatıyor
    -Pc kapalıyken kabloyu takıp çalıştırırsam normal olarak görüntüyü TV'e takıyor

Yani pc açıkkken kabloyu takarsam cihaz kendini kapatıyor

• Sorunumu çözebilecek biri yokmu ?
  • aynı sorun bende de var işletim sistemim vista premium, kablo kaliteli ve baska bir bilgisayarla denendi sorun yok ancak bilgisayar çalışır vaziyetteyken takınca aradan 30 sn sonra mavi ekran atıyor ve kendinin restartlıyor. sorunun nedenini bilen varmı?

ekran kartı güncel
  • Bende de oldu aynı sorun çözüm yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamamiyle kapanmıyor eğer leptopun ful hd ise ve senin leptopun 1366x768 ise farkında değilsin tv nin ekranına ayarlı ve direkt tv de açar 1920x1080 gördüğü için senin leptop 1366 da desteklemediği için ekranı kapatır. ama masa üstü ekran çözünürlülüğü bölümünden ekran seçeneğini ayarlarsan tv nin görüntüsünü leptopun destekleyeceği görüntüye ayrlarsan görüntü gelir.orada gösteiri taşınabilir pc ekranı ve tv nin markaını yazar pc işaretlersen sorun dğüzelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.