Şimdi Ara

GAMEPAD SAğ ANALOG TAKILIYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 3 gün önce 2.elden xbox slim aldım ama takıntılarım başladı

(cod black ops oynarken ) sağ analog tutusuna yavaşca deyip bırakıom kamera yavas yavas saga çekiyor VE 2. SORUN sanki analogun mafsalı yavsız kalmış gibi bir parçaya sürtünerek hareket ediyor ve bu benim çok canımı sıkıyor tüm oyun hevesim kaçtı ve aklım hep gamepadde oldugu için adam bile vuramıyorum bana yardım edin GOLD PCDEN ALINMA XBOX GAME PADİ GÖTÜRSEM DEĞİŞTİRİRLERMİ ??? YADA bu sorunu çözmenin 1 yolu varmı ?

1 sorum daha var dostlar iyice paranoyak oldum MESELA ONLİNE COD BLACK OPS OYNARKEN OYUN ARADA TAKILIYOR VE SONRA DEVAM EDİYOR
    YADA ONLİNE MAÇ SECENELERİNE HIZLICA GİR ÇIK YAPTIGIM ZAMAN GEÇ TEPKİ VERİYOR BU HERKESTE OLUYORMU ACABA ?

şimdiden çok teskkürler

• Arkadasım

1. soyledıgın sorun bende de var. Bende konsolu gold dan aldım. Kamera hafıf saga cekıyo ama hafıf bı dokunusla duruyor. Diğer gamepadle denemedım hıc ama deneyıp tekrar yazarım buraya.

2. oyunun donması ınternet baglantından konsolunla ılgılı bı sorun oldugunu sanmıyorum. Oyun sırasında skor yazan tabelayı ac orada baglantın 2 cubuk yanı sarı olarak goruceksın bu yuzden takılmalar yasıyosun gayet normal cogu arkadaslarımızın yasadıgı bır sorun.
  • Benim sol analog öyle sola kayıyor nasıl yaptırılır
  • Bu sebepten dolayı son 2 hafta içinde 3 tane sıfır Xbox gamepad değiştirdim ve son aldığım gamepad yine aynı probleme sahip. Sol analog gacır gucur ses çıkartıyor ve kolun titreşim motoru bozuk. Son zamanlarda üretimde bir problem mi var nedir... 2 yıllık eski gamepadlerimde bu problemler yok.
  • bugun dukkana goturup gamepadi sokecem içini biraz yaglıyacam
  • Yöntemini bilen falan varmı bir yıl olmadı sol analog sola çekiyor
  • BENDEDE PS2 DA OLMUŞTU YENİSİ ALMIŞTIM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyi cocuk
    BENDEDE PS2 DA OLMUŞTU YENİSİ ALMIŞTIM

75 lira sıfırı çok geliyor çakması falan yokmu:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schi2ophrene
    bugun dukkana goturup gamepadi sokecem içini biraz yaglıyacam

vay knk xbox a gecmekle cok iyi etmişsin.aynı sorun bende de oldu.analog içi kırılmıştır.yenisini al
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Meto

quote:

vay knk xbox a gecmekle cok iyi etmişsin.aynı sorun bende de oldu.analog içi kırılmıştır.yenisini al

bu orginal analoglar istanbulda en ucuz nerde buluruz bir fikrin varmı meto birde kanka sende xbox a gectiysen benim gamertagımı yükle dostum
  • Geçen hafta kadıköy yazıcıoğlu pasajında bulundum orjinal xbox 360 kolların fiyatı = 70 TL (Wireless)

Bide dostum yağladınmı yani sonuç aldınmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dyevest -- 27 Nisan 2011; 8:42:35 >
  • d-pad alın yenilerden kaymak gibi,çok güzel renkleri de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal
    d-pad alın yenilerden kaymak gibi,çok güzel renkleri de.

d-pad ne hacı :) xbox için mi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: help21

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

quote:

Orijinalden alıntı: help21

quote:

Benim ki şuan elite içinden çıkan kol resimdekinden farkı ne benim sorunum sol analog çabuk bozuldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Dyevest

Geçen hafta kadıköy yazıcıoğlu pasajında bulundum orjinal xbox 360 kolların fiyatı = 70 TL (Wireless)

Bide dostum yağladınmı yani sonuç aldınmı ?

dostum t8 anahtar bulamadım hafta sonuna kaldı iş dükkand EN KÜÇÜK 10 TX ANAKAHTAR VAR :D 8 yoktu bulacam ins. eger yapabbilirsem cevabı paylasırım sizlerle
  • Farkı;
    Microsoft, Xbox 360 kullanıcıları için geliştirdiği yeni kablosuz kumandasını tanıttı. Yeni Xbox 360 kumandası, devrim yaratacak d-pad ayarı sayesinde her oyuna ve her kullanıcıya göre farklı tercihler sunuyor. Örneğin bende, konsolda futbol oynarken analogla oynayamayanlardanım ancak xbox 360’ın eski kumandasındaki d-pad gerçekten çok yetersiz kalıyordu. Yeni kumanda benim gibi daha birçok oyuncuyu mutlu edecek gibi görünüyor.Kumandanın geliştirilmiş D-pad ayarı, yalnıza bir sağa çevirme hareketi ile tuş takımın yükseklik seviyesini değiştirmenizi sağlıyor. Bu sayede yarış oyunlarında farklı, spor oyunlarında farklı kullanım belirleyebilirsiniz.
    Yeni kumandanın eskisinden tek farkı, gelişmiş d-pad ayarı değil. Yeni kumandanın tuş takımının gri tonda olması enteresan olmuş.

Alıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dyevest -- 2 Mayıs 2011; 11:27:33 >
  • quote:

quote:

quote:

bu orginal analoglar istanbulda en ucuz nerde buluruz bir fikrin varmı meto birde kanka sende xbox a gectiysen benim gamertagımı yükle dostum

keşke geçsem.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

keşke geçsem.

ins meto kardes

• quote:

Orijinalden alıntı: Dyevest
    Farkı;
    Microsoft, Xbox 360 kullanıcıları için geliştirdiği yeni kablosuz kumandasını tanıttı. Yeni Xbox 360 kumandası, devrim yaratacak d-pad ayarı sayesinde her oyuna ve her kullanıcıya göre farklı tercihler sunuyor. Örneğin bende, konsolda futbol oynarken analogla oynayamayanlardanım ancak xbox 360’ın eski kumandasındaki d-pad gerçekten çok yetersiz kalıyordu. Yeni kumanda benim gibi daha birçok oyuncuyu mutlu edecek gibi görünüyor.Kumandanın geliştirilmiş D-pad ayarı, yalnıza bir sağa çevirme hareketi ile tuş takımın yükseklik seviyesini değiştirmenizi sağlıyor. Bu sayede yarış oyunlarında farklı, spor oyunlarında farklı kullanım belirleyebilirsiniz.
    Yeni kumandanın eskisinden tek farkı, gelişmiş d-pad ayarı değil. Yeni kumandanın tuş takımının gri tonda olması enteresan olmuş.

Alıntıdır

Nerden bulunur ve kullaniyormusunuz slimden çıkan kollardan dahamı iyidir:):)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.