Şimdi Ara

GAMEPAD SORUNU...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konunun daha önce açıldıgını biliyorum ama oraya da yazdım kimse cevap vermedi o yüzden yeni konu açmak zorunda kaldım...benim sizlere sorum bende xbox dan sarj olan kablosuz gamepadim var ama ben onu sarj ediyorum yaklaşık 4-5 saat kadar ondan sonra çıkartıyorum koblosunu daha 1dkka geçmeden hemen ışıkları dönüyo ve kapanıyo yani kablolu gibi kullanıyorum aldıgım arkadaşta nasıl sarj oldugunu bilmedigini ve yeni aldıgını söyledi...yani bunun nasıl sarj oldugunu bilen varsa bana bi söyleyebilirmi çok teşekkürler şimdiden..

• Ben bişey anlamadım şarj kiti falan mı var?
  • Kumandayı tekrar açman gerekiyor anladığım kadarıyla.Sıxaxis de böyle.

not:bu arada nickin güzel ama beni çok güldürdü
  • sıfır mı ikinci el mi aldın kardeşim?bende de şarj olmama sorunu vardı,uzun bir süre kablolu kullandım,sonrasında şarj olmaya başladı,,şarjlı pil olduğu için belirli süre kullanılmazsa a.tallaşıo yada belirli bir süresi oluyor pillerin,eğer ikinci el ise pillerin bitik olabilir,veyahut arkadaşın dediği gibi aç kapa pad i,kib,kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mickey~

Ben bişey anlamadım şarj kiti falan mı var?

charge & play kit demek istemiş sanırım arkadaş
  • Piiler şarjl pil değil zaten direk batarya şeklinde o yüzden pil bitikliği söz konusu değil. birde ikinci el aldım fakat ilk kullanıcısı benim daha önce kullanılmamış. 4 -5 saat oynamadan durmama rağmen daha sonra açtığımda şarj kablosunu çıkardığım anda çalışmıyor kol. direk kapanıyor
  • Yazdığım şeyi denedinmi acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: laz_metin

Piiler şarjl pil değil zaten direk batarya şeklinde o yüzden pil bitikliği söz konusu değil. birde ikinci el aldım fakat ilk kullanıcısı benim daha önce kullanılmamış. 4 -5 saat oynamadan durmama rağmen daha sonra açtığımda şarj kablosunu çıkardığım anda çalışmıyor kol. direk kapanıyor

bence batarya ölü olabilir
  • bataryayı nası açcam peki..açılacak gibi durmuyo amaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: laz_metin

bataryayı nası açcam peki..açılacak gibi durmuyo amaa

hiç bir fikrim yok
  • şimdik bilgisayardan sarj ediyorum acaba sakıncalı bi durum olurmu kii....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.